.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    BULGARIA ♥

Предателка или приятелка :( ?!

Здравейте :P Сега ще ви разкажа какво точно се случи и после искам съвет
    Такамм...Преди повече от 2 години се запознахме с едно момиче...Излезна,че имаме много общи интереси и сходство в характерите и така станахме неразделни....до момента в който се намесиха нейните родители...направиха всичко възможно да ни разделят и почти постигнаха целта си.. Но скоро след това станахме отново близки...и този път тя ме предаде и нейните родители нямаха нищо общо...сприятели се с момиче напълно непознато за нея..и в последствие разбрах,че е говорила какво ли не за мен...и най-съкровените ми тайни,всичко лично което съм и споделила стана достояние не само на това момиче а и на много други хора...сега в момента сме просто познати,а тя ми звани постоянно и плаче и ми се моли да и простя и отново да сме както преди...изглежда ми,че съжелява но не незнам.. Само знам,че е почти невъзможно да си върне доверието и уважението ми.....

Та какво ме съветвате вие ?! Да и простя ли и да забравя случилото се или да не я погледна повече...?
    Луда и различна...Дива и красива...Обичам СИЛНО,мразя ЗАВИНАГИ..плача ТИХО..смея се ВИСОКО..отмъщавам ЖЕСТОКО.. Toва съм аз..и не ме ебе за вас !

Мега фен Аватара на ameli
    Най-важното правило, което ме води: Не казвай тайните си на приятел, защото знай, че и той си има такъв

Щом те търси и ти се извинява, дай и втори шанс. Заслужава го, щом се 'разкайва'. Ако видиш, че има положителна промяна я допусни до себе си, но си и имай едно на ум. Ако си е същата и бий шута
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Никога повече не споделяй с нея...или с когото и да било. Можете разбира се да станете отново приятелки, но си говорете на теми от рода на музика, филми, училище или каквато и да било друга неангажираща тема.

Очевидно се разкайва за стореното. Като по-добър и лоялен човек от нея можеш да й простиш и да се опитате да възстановите добрите си взаимоотношения, но бъди сигурна че няма да е както преди. Имай винаги едно на ум, когато си с нея. Личните неща си ги пази за себе си.
    Fuck you You fucking Fuckers

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    Невероятно е когато непознати стават приятели, но е много тъжно когато приятели станат непознати!!!

Разкарай я и намери една,но истинска приятелка
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Не е истинска приятелка.
    Детски истории..

Но щом се разкайва,не бъди чак пък гад
    може да сте си просто познати,или просто приятелки,но не нещо сериозно..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Най-важното правило, което ме води: Не казвай тайните си на приятел, защото знай, че и той си има такъв

Щом те търси и ти се извинява, дай и втори шанс. Заслужава го, щом се 'разкайва'. Ако видиш, че има положителна промяна я допусни до себе си, но си и имай едно на ум. Ако си е същата и бий шута
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си