.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    Бургас

Пиърсинг на езика ?!?!

От много време ми е мечта да си пробия езика ... и най-после с една приятелка се навихме да отидем и да го направим. Малко съм притеснена боли ли? с какво точно трябва да се храня докато зарасне? може ли да пуша? каква е вероятността да се инфектира? Тъй като наще не ми дават мисля да си направя без да ги питам възможно ли е да крия обицата за извесно време мисля си че ще разберат щот ще фъфля ии много ще ми викат ама не ми пука решила съм !!! Може ли да ми дадете някакви съвети относно обиците, храна и т.н. Мерси предварително

плаче ми се

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Хахах аз когато си го пробих даже бях навила баща ми да дойде с мен мн съм сладкодумна, тряяше и двамата да ги убеждавам няколко месеца ама се съгласиха, щот иначе не съм по тия раоти да си напраа и после чак да им покажа или пък да се крия..не е за мен, но имах една фр която няколко месеца беше го така запазила в тайна.За фъфленето не е сигурно щото аз от 5 години я имам и въобще не съм фъфлила никога, но има някой че дори и след като я махнат продължават да фъфлят, зависи от човека.За яденето - хаха аз си виках ше ям супа след като ми я напраат ама то кво стана че фидето ми се закачаше за обицата но да гледай да не ядеш твърди неща в началото. И последно - мен лично не ме боля въобще и като ме пробиваха и после. Просто усещах ново тяло в устата си, но после като свикнеш даже ще и забравяш че имах обица. И така мисля че бях доста изчерпателна. Успех
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Мен ми е интересно колко време след като си турят пиърса могат да употребяват устата си по предназначение (справка terrorclub)
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Мен ми е интересно колко време след като си турят пиърса могат да употребяват устата си по предназначение (справка terrorclub)
    В студиата ги предупреждават всички момиченца за това - около 2 седмици.

...аа чакай, кво значи по предназначение?
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Мега фен
    Момче с пиърсинг на ЦИПАТА на езика обаче не е гейско. Яко си е. То си и зависи от човека, една обеца на езика няма как да ти промени особено много гей/негей имиджа.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от SixthSense
    На мен пък винаги ми е било интересно да усетя езиче с обеца някъде по мен , но пък за момче е доста гей , хах ...
    нееее,как ше е гей,аз супер мноооого се кефя на мъже с обици специално на езика,ама другаде не е толкова яко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си