.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    ем братле ... найш ли ко щи стане .. ше станеш пробит наркоман и на 20 шси при бай свети петър ))))))) тва са лайна не пуши !

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    ''Пуши то е полезно''

Re: Въпрос за тревата

Абе защо изобщо пушиш?
    Да се правиш на по-интересен ли?
    Изобщо, това се отнася за всички...
    Адски тъпо и даже не е модерно...
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Цитирай Първоначално написано от asdfg
    Какво може да ми стане ако пуша трева на 14 съм?
    И аз ся ще та питам един въпрос.. колко теми ще праиш.. 1-во че са безмислени, 2-ро че всеки път казваш, че си или на 14 или на 15.. на 12 като гледам маи си на 10
    Justin Drew Bieber

Цитирай Първоначално написано от saraelaasar
    спокоино нищо няма да ти стане аз също сам на 14 и пуша трева всеки ден и нито съм станала по-проста нито нищо :Д ама си е яко като се напушуш и се хилиш като първия човек :Д
    Дано майка ти да не са срамува от тебе..
    Justin Drew Bieber

хахахах, вероятно ще ти стане нещо,но не е проблем за теб.
    пристрастяването ще е проблем ако пробваш пак и пак, според мен по-добре опитай, колкото да видиш че не е нищо особено..
    то стана модерно даже.. до скоро гледах едни ченгета да смучат джойнт
    ама ако някой приятел те кара, по-добре откажи! втори път може би няма да имаш тая възможност и ше заглъзнеш. ама не съм ти майка че да ти давам съвет

да ти дам ли малко от мойта трева да я упиташ, чиста е http://img651.imageshack.us/f/16112936.jpg/ сам си я отглежам 2 кила е тва нещо...15 бона бате...

Град
    Кубрат-Атина
    Ох ох ох!!!Това ако са 15хилки за 2килограма ела тука при мен в Атина да видиш за 15хилки лева какво ще ти намеря!!!15хилки голям смях

Град
    Страната на коза
    Цитирай Първоначално написано от fpasysh
    да ти дам ли малко от мойта трева да я упиташ, чиста е http://img651.imageshack.us/f/16112936.jpg/ сам си я отглежам 2 кила е тва нещо...15 бона бате...
    ПфффХАХАХАХАХ
    Това ако са 2 кила, ХАХААХАХ, ОМГ, тва няма и едно кило!

Жойнт Жойнт Жойнт момчетоо искаа ЖЖойнт

По- добре пробвай след няколко годинки,туку виж си станал по узрял/а и разбираш какво вършиш. Иначе до ефектите от марихуаната попитай чичко Гугъл,той знае всичко
    Има ли смисъл,когато няма значение ? Има ли значение,когато няма смисъл ?

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Правят си състезание за най-смислена тема днеска полувината потребители.

Цитирай Първоначално написано от vapcarov
    Цитирай Първоначално написано от fpasysh
    ПфффХАХАХАХАХ
    Това ако са 2 кила, ХАХААХАХ, ОМГ, тва няма и едно кило!
    абе тъпак тука съм показал кило и половина бе дрислйо..ти 20 грама не си виждал на веднаш ще тръгва ми се прави...трай си...

Цитирай Първоначално написано от MotherfuckinFreak
    Съгласна съм. Пуши, пуши. Не само трева ами и кокаин и амфетамини взимай. От тях страшна фигура ще изваеш, ще бъдеш направо неузнаваемо красив\-а и всички ще ти се лепат. А дечицата много ще се радват като видят надрусан\-а какичка\батко. Голям пример взимат.
    Извинявай много пичов ама и аз съм на 14 и направо...

Lips that felt just like the inside of a rose

So,how come when I reach out my finger

It feels like more than distance between us!♥

Тревата е лек наркотик, даже найстина в някой случай полезна, което не означава, че не е и вредна. Аз имам опит с това и те съветвам
    да се въздаржиш още ПОНЕ 2-3 години. По-време на пубертета всички знаем, че протичат някой специфични процеси в тялото и употребата на подобна субстанция може да навреди на твоята психика. Като пораснеш пуши си с мярка и ще бъдеш здрав и щастлив.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от asdfg
    Какво може да ми стане ако пуша трева на 14 съм?
    Какво може ли?
    Може да не ти стане патката тва може,да стане...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

хах нз обаче от тоя джойнт напрао съм изтъпял от всякаде вече аз пуша от 5 години събрах се с неподходящите хора и съм мазало на моменти се изцепвам с някои думи неконцентриран съм само блея облаците постоянно забивам на моменти съм много параноичен смея се без причина абе нз просто защо се захванах преди бях най изпекания в целия квартал завиждаха ми направо а сега съм ебати боклука пропаднал и пия алкохол и пуша цигари най редовно просто направо си развалих живота сега почти никой не ме уважава като заговоря някое момиче и аз нали говора само глупости и тя напрао се отвращава от мене не съм имал приятелка от година и половина половия ми живот е мн зле щтото с който хвана и кадето и да е го правя и тей това е извода хора вижте мене и тогава си преценете дали да пушите

Цитирай Първоначално написано от petersl55
    от екстазито няма недоволни .. ита ги такива който се правят на недоволни...просто е the best
    да така е сагласна сам но понеже сам професионална танциорка и мн често зимам афети екстази и кока за да мога да стоя по цели дни на крака и с настроение НО СИ НЯМАШ НА ПРЕДСТАВА КОЛКО ПОПАДНАЛА СЕ ЧУСТВАМ СЕГА И КОЛКО МНОГО МЕ САСИПВАТ . .. . ..

по темата: пафкай си на твойте години го правех постоянно а и няма голяма опастност да се престрастиш

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    рядко по малко количество е полезно. нищо няма да ти стане. 2 дръпки. ама сега като почнеш... няма да е с благоприятен ефект
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Фен Аватара на tom4ee
    Град
    Dobrich ;]]
    Абсолютно нищу няя ти стане мноу е гот след даскало с фр да си пафкаш е ест там дето няма на близо даскали..!! [ мале нас как ни видяха ] ... тъй де в началото е лесно с цигарките ама аде ся да не стигаме до наркотици.. !!

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Нищо няма да ти стане!Пафкай си колкото щеш!И на наркотици мини!Незнайш как всички ще почнат да ти се лепят като мухи!!!След това вземи някоя оферта за трева от по-горните коментари и помни-пуши си на воля!Ако ме разбираш де Не мога да разбера колко ти е голям мозъка

Ама какво откачате то по-добре да се пуши 1 цигара джойнт на ден от колкото 20 тютюневи цигари .. 2рото е по вредно, но да истина е, че от тревата се затъпява. Аз даже на 13 като бях пафках секи ден и тва продължи 2 години ии реших, че спирам всеки ден и спрях Таа мисълта ми е да не пуши всеки ден ама кво толко като се напуши 1 път в месеца .. Незнам може би не съм права просто е много приятно да се освежаваш с по една слимка през 1-2 месеца както правя аз нито ставам по-тъпа а пък и си успокоявам нервите а за Бога прекалено много хора ми ги съсипват ;x - Relaxxxxxx

Град
    Пловдив
    недей!!!! Пропиляваш си живота още от малък. може да ти се бъгне пениса да получиш рак да ти излезне трето око. мхм никога не знаеш кво може да стане . в момента сам напушеннНН

Град
    Blondeland
    От първия път не вярвам да ти стане нещо. Ако е само за да пробваш и да разбереш , какви са ефетите - ще ги усетиш на втория , но ти казвам, че може да ти стане адски лошо , да ти се завие свят , да станеш раздразнителен, да легнеш на някой диван и да умреш , ... или пък да си изкараш едни страхотни два часа - смях до дупка, танци-манци ..

но преди всичко - си зареди хладилника
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    Варна
    Защо някои си мислят, че като пушиш трева, след време минаваш на твърд материал- и то хероин...Какво общо има? Ако си мислите, че едното е неизменно следствие от другото, сте се заблудили. От две години си пафкам от време на време, нито съм затъпяла, нито съм умряла, нито съм на нещо твърдо. Това не означава, че 14-годишни деца трябва да си пушат всеки ден. Тепърва ви се развива организма, но всеки си има живот и си го живее, както иска, не мога да съдя някого. Смешното е, че в отговорите си или нареждате човечето, което просто пита и търси съвет, или чета няк'ви простотии на хора, които очевидно пушат, колкото да кажат, че го правят. То не е за фукня, а за себе си. Ако ви е страх, не го правете, защото другите гоправят.
    Радвайте се на малките неща от живота, без злоба и лицемерие.

Цитирай Първоначално написано от puppynka
    Защо някои си мислят, че като пушиш трева, след време минаваш на твърд материал- и то хероин...Какво общо има? Ако си мислите, че едното е неизменно следствие от другото, сте се заблудили. От две години си пафкам от време на време, нито съм затъпяла, нито съм умряла, нито съм на нещо твърдо. Това не означава, че 14-годишни деца трябва да си пушат всеки ден. Тепърва ви се развива организма, но всеки си има живот и си го живее, както иска, не мога да съдя някого. Смешното е, че в отговорите си или нареждате човечето, което просто пита и търси съвет, или чета няк'ви простотии на хора, които очевидно пушат, колкото да кажат, че го правят. То не е за фукня, а за себе си. Ако ви е страх, не го правете, защото другите гоправят.
    evala za komentara

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си