.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от asdfg
    Цитирай Първоначално написано от puppynka
    Защо някои си мислят, че като пушиш трева, след време минаваш на твърд материал- и то хероин...Какво общо има? Ако си мислите, че едното е неизменно следствие от другото, сте се заблудили. От две години си пафкам от време на време, нито съм затъпяла, нито съм умряла, нито съм на нещо твърдо. Това не означава, че 14-годишни деца трябва да си пушат всеки ден. Тепърва ви се развива организма, но всеки си има живот и си го живее, както иска, не мога да съдя някого. Смешното е, че в отговорите си или нареждате човечето, което просто пита и търси съвет, или чета няк'ви простотии на хора, които очевидно пушат, колкото да кажат, че го правят. То не е за фукня, а за себе си. Ако ви е страх, не го правете, защото другите гоправят.
    evala za komentara
    Благодаря за подкрепата
    Радвайте се на малките неща от живота, без злоба и лицемерие.

Скоро ще станиш зависим и ще търсиш пари откаде да си купиш ще пребегнеш и до кражби просто това е голяма беля откажи я!

Град
    Варна
    Смяяятай!
    Радвайте се на малките неща от живота, без злоба и лицемерие.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Доста стара тема бих казал!?

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Нищо освен да се пристрастиш , но не си заслужава .
    Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.

Нищо освен да се пристрастиш , но не си заслужава дори да пробваш.
    Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.

Стига сте я дигали тая тема.
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си