.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Кой стил музика слушаш най-често?

Метъл - кор - хип-хоп.

А кой не можеш да понасяш (без чалгата)?

Джазът. Страхотна музика, но СИЛНО ми лази по нервите и не мога да го изтърпя дълго.

Какво мислиш за турските сериали? Cool

Анатомична принадлежност от половата система :Д

Как би се прекръстил, кое друго име те кефи?

Моето си ми харесва...ама интересен въпрос. Сега не мога да измисля директно, но имам няколко.

отдавна не сме си писали. имам бързо въпросче

какво искаш да дадеш на света?

Себе си...и де да знам. Нещо по-добро и разчупено. Да допринеса с нещо, макар че сигурно ще е малко - не мисля, че съм способен на нещо особено гениално, което да повлияе повече на света.

Врътни ЛС когато (ако) си в настроение да щъкнем някой път някъде, вие с плмн (семпера) сте ми надеждите за СУ :д

Имаш ли идеи за некви фентъзита бре?

Защото на мене все мис е точат разни мисли и се надъхвам да се разпиша.

Имам! Ужасно много, но ме мързи да ги разписвам и ми се изпарява част от музата. Сегашния ми проект си е киберпънк/сай-фай/социално-политическо фентъзи, но е затлачен някъде към 20 страница (12 шрифт на Уърд). Бавна е работата, трябва и схеми да въртиш, не е като да драснеш един стих за 10-15 минути.. :/

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Понеже си най-близкото до юрист, което има форума:

Легално ли е според българското законодателство пълнолетен да прави секс с момиче на възраст между 14 и 18 години?

Е, сигурно има и други бе :Д

Иначе доколкото аз знам е ненаказуемо като е над 14 години (т.е. когато е с ограничена (частична) дееспособност). Под 14 може ако е по-взаимно съгласие, обаче ако нещо стане момичето/родителите й могат да се обърнат към съответни власти и да загази човека :д

метайте (на лс) или тук ако някой иска да е на стола, че нямам някого наум

само да е познат пищеш тук и да не е бил в близките 3 месеца примерно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си