.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    Мега фен Аватара на ZipFail
    Не виждам смисъл от дискусията. Тук доказателства няма..а само "ами ако така, ама представи че еди-кво-си". Да би било доста яко да сме дошли от Марс, ама не намирам смисъл да си фантазирам без основа.

ПП: Само да добавя, че лицето се намира в областа Цидония, където се смята че е имало океан. Няма как този "паметник" да се бил под вода и да не се е разрушил, а другите да са. Също така няма как супер напреднала цивилизация, която да е можела да пътува и заселва между планетите да си прави "паметниците" от камък

Град
    Улицата
    Човек, не можеш да зидаш къща без тухли!(запони го от мен)

Само дето лицето не е от тухли а камък.

Град
    Шао-Лин
    @ZipFail , не всеки "богаташ" намира за изискано, да си направи монумент от чисто злато. Може би някои биха потърсили по - дълбок смисъл/символика, от това просто да се "изгъзарят"
    Логиката ти куца, другарю мой.

Град
    Улицата
    Човек ти си глупав.Казвам ти го да не се разочароваш от живота.
    Отново не разбра какво казах.

Цитирай Първоначално написано от JylAdIznAsilvaCh
    @ZipFail , не всеки "богаташ" намира за изискано, да си направи монумент от чисто злато. Може би някои биха потърсили по - дълбок смисъл/символика, от това просто да се "изгъзарят"
    Логиката ти куца, другарю мой.
    Сигурен съм, че марсианците нарочно са го направили, а не е просто една от милионите скали на Марс, снимана с лошо качество..

Град
    Улицата
    Някаква ироня долавям сякаш.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Ми то нормално като снимаш едно и също нещо от едно и също място то да изглежда еднакво и в 12 часа на обяд и в 5 часа вечерта..

Просто погледни снимката, която gandalfepi4 е пуснал нагоре. Това е лицето на Марс, снимано с качествен телескоп. Е аджеба, как точно това е останка от древна цивилизация ?

И още нещо..Щом на Марс е имало живот, защо на цялата планета единствения им паметник е някво лице, при това направено от камък ?
    Ем то има и други "паметници" - пирамидите,пресъхнали реки.Това е достатъчно.А и защо трябва да има паметници.Може да не е единствен,може да са разрушили останалите, или да живеят още там по един или друг начин.

ок, ПИСНА МИ!

първо: дадох ти снимка на въпросното лице снимана с хубав телескоп и на нея няма нищичко което да сочи към съзнателен строеж. мяза си баш на торбичка брашно.

второ: паметници =/= пресъхнали реки! за пирамидите предполагам че може да си спорим до утре обаче не виждам смисъл.

трето: може да е имало живот на марс, на всички би ни харесало да е така. може и цивилизация, ок, може и да има сега някакви останали бактерии и това би било супер!

но да твърдиш че някаква раса е решила да се закопае в някаква напълно различна среда с цената на пъла промяна на светогледа и толкова усилия и труд и без да издава каквито и да е сигнали за съществуването си (температура, магнетизъм, ел. вълни, химични процеси ВЕДНАГА би ги издало на земята - засичаме такива неща в друи галактики, камо ли от съседната планета) само и само да се крие от близките маймуни е просто малоумие.

"да", може да сме панспермирали от марс, ок, нем лошо, там може да е имало абиогенезис или нещо ново.

НО да твърдиш че еволюцията е явно грешна е чисто и прост жалко. съжалявам че ти го казвам но си има причина 90% от учените, експертите и другите видове умни глави да я приемат за факт.

на всеки един от ъвпросите ти ще намериш отговор за 10 секунди ако го гугълнеш. отдавна са дискредитирани, отговорени и обяснеи ВСИЧКИТЕ, ДО ЕДИН.

ограмоти се малко, не бива такива работи да не знаеш.

не знеш ли че ушите ни имат мускули които не можем да използваме но които точно маймуните използват за да ги движат?

не знаеш ли за дарвиновия рефлекс?

не знаеш ли за космите по тялото ти?

не знаеш ли за всичките фосили?

не знаеш ли за функционалния апендикс?

не знаеш ли за опашната кост?

не знаешш ли за зъбите мъдреци?

не знаеш ли за вомероносалния орган?

не знаеш ли за тетия ти клепач?

не знаеш ли че имаш мускули които са непизползваеми но при животните с мустаци сужат за да ги движат?

не знаеш ли за маймунските мускули леватор клавикуле и палмарис лонгус които имаме но не можем да използваме за разлика от предците ни?

не знаеш ли че имаш ген с който можеш да си произвеждаш витамин це, но който е изключен при хората за разлика от предците ни(мутация)?

не знаеш ли че това е само една малка част от целия боклук който носим в телата и гените си и който показва че идваме от други животни?

не знаеш ли как буквално може да се проследи еволюцията ни с тази на маймуните от общият ни прародител само с две капки кръв?

брато прочети една малка статия преди да обориш световната наука от двеста години насам.

в крайна сметка ако го докажеш ЩЕ спечелиш нобелова награда и ще станеш откривателят на века, малко ли ти е? или си имаш по-важни неща от това?

Град
    Улицата
    Първо-Ти гледаш само от гледна точна на човека.Изхождайки от нея то живот освен на планетата Земя не може да има.Ние(да поясня-хората) не сме някакъФ критерии за живот.Все едно да сме риби и да казваме че живот освен във водата не може да съществува.

Второ-Тези въпроси какво общо имат с темата.И аз мога да ти задам въпроси които ти си нямаш хал хабер.

Трето-Това да спечелиш Ноелова награда е може би най-големия престиж, но целта на живота ми е друга.Примерно много по важно е да разбера какъв е смисъла на живота,как се е сътворил света и още много неща от този типаж.

Първо-Ти гледаш само от гледна точна на човека.Изхождайки от нея то живот освен на планетата Земя не може да има.Ние(да поясня-хората) не сме някакъФ критерии за живот.Все едно да сме риби и да казваме че живот освен във водата не може да съществува.

не, не е така. не си ме разбрал или не съм се изразил правилно (за което, ако е така се извинжвам). живот може да възникне във всякакви условя стига да има задоволени определени кретерии - може да има даже силиконови форми на живот в контраст с познатите ни въглеродни. не съм казвал че е невъзможно да е имало живот на марс - може да е имало (даже вероятно имажки предвид условята) може и да има сега някакви бактерии оцелели по хубави джобове. но не сме засичали каквито и да били от нормалните знаци за голямо количество живот или цивилизаця: ако някои си е губил времето да стои на повърхността да строи паметници то тигава би било малоумно да прокопава вътрешността на планетата и да се отделя от слунчевата светлина (едиственя ни източник на енергя в слунчевата система) и да се ограничават с... нищо? и при това без да използват химичaна енергя, да живеят в температури на замрузване, при наличието на отровни вулканични газове и тн и тн и тн.

Второ-Тези въпроси какво общо имат с темата.И аз мога да ти задам въпроси които ти си нямаш хал хабер.

имат доста понеже показват колко е далече твърдението ти от логиката и реалността.и освен това даваж - ще им отговоря както винаги съм правил, дори първоначално да не съм знаел отговора. ще видя малко информаця и ще се обогатя (за което бих бил благодарен)

Трето-Това да спечелиш Ноелова награда е може би най-големия престиж, но целта на живота ми е друга.Примерно много по важно е да разбера какъв е смисъла на живота,как се е сътворил света и още много неща от този типаж.

ми ок. пак като направиш това ще получиш нобелова награда, ще получиш много пари и внимание, ще вдухновиш много, много хора. ще получиш пари за правене на рисурчове колкото си искаш и да промениш човешката раса за винаги

otnovi se izviniavam za gadnia kirilizator

Град
    Улицата
    А защо Слънцето да е единствен източник на енергия?Ядрото е друг източник на енергия.
    А и нали няма защита от UV лъчите.Тогава са принудени да живеят под земята примерно.

А иначе не схванах за какво беше задал тези въпроси в един от миналите постове.

А защо Слънцето да е единствен източник на енергия?Ядрото е друг източник на енергия.
    А и нали няма защита от UV лъчите.Тогава са принудени да живеят под земята примерно.

А иначе не схванах за какво беше задал тези въпроси в един от миналите постове.
    не могат да използват енергията от ядрото без да ги засечем защото ще има всякакви електрически и радио следи - от повърхността обаче поне могат да си фотосинтезират сравнително незабелязано.

и "не" не са принудени да живеят под земята, а дори и да са:

каквато и да е цивилизацията им трябва да излъчва топлина и др глупости които биха ги направили видими ИЛИ ПРОСТО ДА ДОЙДАТ ТУКА - то ние сега изпращаме неща до марс НО не можем да заживеем под земята, как е възможно те (не им е изчезнала атмосферата за един ден) да не са взели мерки да дойдат на този рай тука за толкова време (на повърхността няма каквито и да е следи за живот или цивилизация освен въпросните пирамиди които замомента са дебатируеми като произход)

а за въпросите беше просто за мен, сори - идеята ми беше че има ТОНОВЕ доказателства че идваме от общ прародител с маймуняците, а за тях пък може да се проследи и до първобитни форми, просто няма никакъв начин да сме от друга планета с две изключеня:

ДНКАТо ни да е идентично с това на едни местни говеда които пък доста приличат на нас въпреки че идваме от коренно различна система (астрономически малък шанс)

да е имало някакви марсианци или каквото и да е било там и те да са зародили живота тук и той сам д се е развил и запрострял навсякъде (възможно и не може да се отрече или потвърди, но май не това искаш да кажеш нали)

Град
    Улицата
    Както каза School ти задаваш въпроси само докато се изчерпиш до някъква степен и се изкарваш прав.

Град
    Улицата
    Ето ти пак гледаш от гледна точна на човека.Тя е една от многото.Това, че ни се развиваме по начин които е лесно забележим не значи че и други раси ще се развият по подоен начин.
    И защо да фотосинтезират?До ядрото има мн по-голяма енергия.Която е желан продукт от повечето разуми(ние тъкмо сме в началото на този прицес).

А и каде са "ТОНОВЕТЕ" доказателства за еволуцията маймуна-човек?Има само 1 хипотеза и от нея вече евентуално разтягане на локуми.

Ти прост ли си или какво ?

Хипотезата не е доказателство, хипотезата е преположение..доказателств ата са това което го потвърждават. Изясни си понятията, моля ти се.

Град
    Улицата
    Ем ти си много зле чоек.
    Аз казвам, че това за прогреса маймуна-човек е исмислица и има само 1 хипотеза от която се разтягат локуми и явно че не е истина, а ти незнаеш за какво става на въпрос.
    Траи си по добре.

Така е, прав си
    Благодарим ти, че разкри на човечеството произхода му. Също така му разкри и тайните на живота на марс, на научно доказаната негативна енергия и на конспирацията на рептилоидите-извънземни.

Да имаш някое друго фундаментално разбиране да разбиеш на пух и прах, или за следващия път ? Добре че си ти да разбираш от всичко, че тея стотици миларди долари давани за проучвания на тея неща явно са били за нищо, щом най-големите учени и мозъци на света не са ги открили

ПП: От фундация "Нобел" се обадиха, чакат те към 5 награди да си прибереш...

Както каза School ти задаваш въпроси само докато се изчерпиш до някъква степен и се изкарваш прав.
    както казах аз в момента в който ти показвам че грешиш ти ми казваш че съм лош.

ми браво бате. прв си - много съм ограничен.

НАПЪЛНО е възможно да има марсианци които се крият от нас и правят някакви напълно незасечими магии и са ни пуснали на земята въпреки че с ДНК може да се направи (вече се е направила само да знаеш) историята на хората.

но не звучи достатъчно драматично нали?

защо да гледаме доказателства коато можем да си пуснем музиката от досиетата хикс и да гледаме патиците в кваралното езеро, обявявайки ги за мутирали пипала на пет километрово лох нес.

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    ПП: От фундация "Нобел" се обадиха, чакат те към 5 награди да си прибереш...
    стига говори глупости бе малоумник - то те са рептилите

Сигурно слагат отрова по наградите

Или има закодирани символи по тях които те хипнотизират

ПП: фОндация, съжалявам

Град
    Улицата
    A ZipFail по-добре не пиши,че щом от 3 поста не схвана за кво става на въпрос смята за какво става на дума.Траи си и не се обждаи по добре.

Gandalfepi4 поне знае за какво става на въпрос.Това че ме преразказва с пародия и изкривява казаното от мен с цел да звуча глупаво(бр че се пак знае този похват) е 2ри въпрос.Но поне ме е разбрал(поне частично).

Съжалявам, ама логиката ти "На Марс има живот, ама няма никави признаци за това, щото го крият" нещо куца.
    По същата логика и на Венера има живот, ама венерианците го крият.Доказано е !

Прочети този материал внимателно, моля http://www.cosmos.1.bg/portal/index....14:-&Itemid=27

ПП: Намерих нещо инетерсно за марсианците- и те са фенове на Мики Маус !

И дори имат негови паметници:
    http://prikachi.com/images/793/2630793l.jpg
    Не е ли удивителна приликата - http://3.bp.blogspot.com/_I-hQPuhS9A...key_Mouse1.gif

ей кебап, аз май схванах - струва ми се че не мое да се разбереме просто. аз дори и не разбрах какво точно смяташ че е станало.

я кажи каква ти е идеята за тези марсианци по-точно - че е възможно да сме дошли от тях ли, че ние сме марсианци па сме забравили ли, че те ни контролират от марс ли или нещо съвсем друго.

така май най-добре ще може да се разбереме

Град
    Улицата
    Темата нали е за произхода на човека.
    Кажи речи всички казават, че човека е произлязал според Дарвиновата хипотеза.Аз казвам, че това е най-неприемливата хипотеза.Обяснил съм защо.А това, че идаваме от Марс или че някои ни е "докарал" е много по правдоподона.Ето на Марс има лице,пирамиди,пресъхнали реки,ледени полярни шапки-всичко това крещи-живот.

Разбира се никой(с изключение на единици) не могат да кажат 100% кое е вярно.Аз подкрепям най-допустимата теория.

Извиняваите ако някъде думите са свързани и затрудняват четенето, но спейса ми е прецакан.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си