.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Голям фен Аватара на bet3to

Контактни лещи ама не

ИСКАМ контактни лещи ама мама и тате не ми дават поради простата причина че съм непохватна .Как да ги убедя че тва не е така много искам лещи омръзна ми с тия грозни цайси

Град
    Пловдив
    На това му се вика причина Не може ли да пробваш да ги навиеш да ти вземат, може като бас нещо, дали ще ги опазиш...
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Цитирай Първоначално написано от PepSsSi
    На това му се вика причина Не може ли да пробваш да ги навиеш да ти вземат, може като бас нещо, дали ще ги опазиш...
    Например

Град
    Пловдив
    wtf? аз да не би да познавам родителите ти. Ако са майтапчии измисли някакъв бас. Аз така правя . При вашите може и с цупене да минава нномера, а може и изобщо. Ти ги познаваш най-добре.
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Накарай ги да ти вземат от някои краткотрайни и ако ги опазиш да почнат да ти земат наистина.

Но пък ако си с висок диоптер може би имаш тъмни кръгове около очите и по-добре просто да си вземеш очила, които повече ти харесват, по принцип има много секси модели.

Мега фен Аватара на ameli
    Спестявай си пари и си вземи някои за еднократна употреба примерно, дето не са толкова скъпи. Покажи им, че можеш да се грижиш за тях и ги навий за други А и на някои очила им ходят.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

По късно ше дам снимки

Мерсии на всички

Мега фен Аватара на vagarious
    Ми да, отиват ти.Може би, ако рамката е черна .. но и така е добре, кво. Кажи, че искаш лещи за рождения ти ден(ест.ако е скоро ) и нищо друго, но след това трябва да се постараеш наистина да си оправдаеш подаръка.
    Big or small, lies are lies!

да да на 29 декември е

Какво значи не ти дават - купи си сама - Ултравижън Спешълти 55 са много хубави, струват 20лв и ги има в много оптики. Хубав разтвор е Опти фрии, вземи си малка опаковка за начало.

Във всяка оптика за 10лв ще те научат как да ги слагаш и махаш, пред ваште се появяваш с лещи в очите, какво, ще ти ги извадят ли?

Аз ако им помрънкам още малко ще ми дадат амаа ....

Мега фен Аватара на vagarious
    Еми .... мрънкай тогава.Какво чакаш ..
    Big or small, lies are lies!

Очният ми доктор ми каза, че при носенето на лещи с времето се намалявал диоптера.
    Кажи го на родителите ти , може да се навият.

Цитирай Първоначално написано от MissInd3p3nd3nt
    Очният ми доктор ми каза, че при носенето на лещи с времето се намалявал диоптера.
    И аз това съм го чувала и съм го казвала амаа те не ми дават примерно защото нощно време ще заспивам с тях. А аз мисля као се прибера в къщи примерно махам лещите и слагам цайсите - така не става ли

Цитирай Първоначално написано от bet3to
    И аз това съм го чувала и съм го казвала амаа те не ми дават примерно защото нощно време ще заспивам с тях. А аз мисля као се прибера в къщи примерно махам лещите и слагам цайсите - така не става ли
    Еми аз точно така правя

Цитирай Първоначално написано от bet3to
    Еми аз точно така правя
    Добре де аз примерно като си купя нови очила и веднага ги сложа ми е малко гадно на очите и после като свикна с тях и сложа старите пък със старите ми е гадно няма ли и сега да е такова чувството

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Те пък защо мислят, че ще спиш с тях. Попринцип това не е много препоръчително. Зависи си от самите лещи. Нооо аз ги нося само като съм навън, вкъщи ги махам. А това за смъкването на диоптера.. не мисля, че е много вярно. На мен ми го обясниха като процент от хората, носещи лещи. Абе все едно. Това, че си непохватна не ти пречи да носиш лещи. Не знам защо родителите ти така мислят Обясни им добрите страни на лещите - чустваш се по-добре с тях, по- комфортно ти е,нямаш очила, които да ги мислиш... и т.н.

P.S. бебето, не мисля, че ще е такова чуството. На теб ти е гадно с новите, защото не си свикнала с новия диоптер. Когато свикнеш с него, пък сложиш старите, е нужно малко време да свикнеш със стария и такам. За лещите - то е като очила, същия диоптер и всичко. Ще ти е странно първите няколко дена. Аз си спомням първия път, когато си ги сложих - беше 6-ти клас Едвам си сложих едната, защото ме беше страх да си бръкна в окото. След това не успях да си сложа втората и не отидох на даскало и си стоях цял ден така вечерта се осмелих и я махнах. А в момента ги свалям и слагам точно за 2 минути!
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Те пък защо мислят, че ще спиш с тях. Попринцип това не е много препоръчително. Зависи си от самите лещи. Нооо аз ги нося само като съм навън, вкъщи ги махам. А това за смъкването на диоптера.. не мисля, че е много вярно. На мен ми го обясниха като процент от хората, носещи лещи. Абе все едно. Това, че си непохватна не ти пречи да носиш лещи. Не знам защо родителите ти така мислят Обясни им добрите страни на лещите - чустваш се по-добре с тях, по- комфортно ти е,нямаш очила, които да ги мислиш... и т.н.

P.S. бебето, не мисля, че ще е такова чуството. На теб ти е гадно с новите, защото не си свикнала с новия диоптер. Когато свикнеш с него, пък сложиш старите, е нужно малко време да свикнеш със стария и такам. За лещите - то е като очила, същия диоптер и всичко. Ще ти е странно първите няколко дена. Аз си спомням първия път, когато си ги сложих - беше 6-ти клас Едвам си сложих едната, защото ме беше страх да си бръкна в окото. След това не успях да си сложа втората и не отидох на даскало и си стоях цял ден така вечерта се осмелих и я махнах. А в момента ги свалям и слагам точно за 2 минути!
    Мерси за съветите ама не съм бебето,а Бетето

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    опалянка, грешка на клавиатурата, извиняям се
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Нищо нищо

Не е вярно, че се сваля диоптър като носиш лещи, няма такова нещо.

Имай предвид, че лещите може да са с 0,25-0,5, дори повече диоптъра по-малко от очилата ти, това ще ти го препоръча офталмолог.

И все пак не мога да разбера защо не можеш да си купиш лещи, без да казваш на вашите, постави ги пред свършен факт, не е като да си правиш татуировка, какъв е проблемът?

Ми защото не съ, от тези да пазя тайни от най близките си хора пък и като ме виждат без цайси ше им е чудно

Ми защото не съ, от тези да пазя тайни от най близките си хора пък и като ме виждат без цайси ше им е чудно

Е, то веднага ще стане ясно, че си с лещи.

Въпросът е, че за такова елементарно нещо можеш сама да си решиш, без да чакаш разрешение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си