- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Немски или френски ?
Френски !!!
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
[quote=kamen971]Кои са тези 53 други страниПървоначално написано от gummybear
,а и в Африка ли се говори френски кои го говорят-местните племена или Република Южна Африка ?!? И кои са тези и,, др.,, ,защото не се сещам дайте имена.Цяла Канада говорела френски-поредната глупост
.Там не се говори само френски,а и мн др. езици.Не мога да разбера какво разглеждате тук-езика като популярност или реализацията с него?И по тези 2-ва параграфа немския бие френския.Немски се говори в Германия, Австрия, основната част от Швейцария, Лихтенщайн, Люксембург, Южен Тирол (S
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
1-во Твърдя със сигурност,че цяла Канада не говори френски.Убеден съм,защото съм ходил в Канaда и не е така.Аз не се позовавам само на копнати текстове от Лукипедиа,защото всеки може да пише там,каквото си иска,а на реална информация.
2-ро Да,немският се говори в цяла Европа(факт).И ,,душичке златна,, (твоето обръщение),аз бях застъпил темата за реализация,а не света в предишния пост.Реализацията с френския е много по -малка, отколкото с немския.
3-то Като туристическа дестинация :ОоО да, Париж бие Берлин,но нали ти пишеш ,че не говориш наизуст за образованието.Защо не се позоваваш на някакви факти?!? Аз говоря наизуст,просто не ме познаваш и за разлика от теб,аз не се шляя цяло лято ,а се занимавам с много смислени неща, и съм изровил хиляди страници в нета на тема образование в чужбина.Сигурен съм ,че не си по-компетентна от мен на тази тема и не искам да ти обяснявам,защото ти едва ли ще разбереш ... 4-то Да,аз уча немски ,цялата лятна ваканция уча и ходя на уроци(не говори ,неща в които не си сигурна)
5-то Мисля,че не си ти,която ще коментира моята пунктуационна компетентност .Министерството ме оцениха на изпита,просто няма нужда ти да ме оценяваш ,,мила,, с твоите хапливи и злобни коментари. Относно твоята езикова компетентност,погледни си цялостния коментар,много грешки ми се набиха на очите ....Ти казваш ,че защитаваш 4ЕГ- това е най-лошото ,защото аз няма за какво да защитавам 1ЕГ,мисля ,че тя се е доказала през годините.Твоето,заяждане премина границите на нормалното,не знам какви комплекси избиваш,но това не е добре....ако си искала да влезеш в 1ЕГ ,а не се е получило:Sry ама не съм ти виновен аз.Сега се сетих ,че по-нагоре ти беше писала за баловете,това пак говори за популярността на немския......И като заключение мога да кажа ,че повече няма да отговарям на спамовете ти.
![]()
![]()
Камене, ru stupid or sth?!Никой не го боли къде си ходил и къде не си, разбираш ли?!Първоначално написано от kamen971
![]()
Щом в Канада френския е ОФИЦИАЛЕН, официален повтарям (!!), то значи този език е ОФИЦИАЛЕН. Сега разбрали или да повторя още веднъж ОФИЦИАЛЕН .
TVDQueen, обичам те [-o<!!
и мисля, че е напълно неуместно Камен ( муста... ) да констатира какво си правила, или по-точно не си правила, това лято![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
I am both, but you are what you is not me!![]()
![]()
Ама иначе разбрали значението на думата официален, защото на мен това ми е дертаПървоначално написано от kamen971
.
п.т. Аз бих избрала френския м/у двата, но нямам тази възможност и от 9-ти клас ще ми се наложи да уча немски. . Пък ако ме питаш защо ще избера френския. . ами защото ми е по-благозвучен, немския ми е много груб и да не кажа направо отвратителен.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Честно казано, аз не обичам да споря.Който и език да научиш винаги ще е плюс.Каквото и да се каже, Германия на мен не ми допада, но нямам нищо против нея.Първоначално написано от aras97
Коментарът, който съм цитирала и с който съм спорила просто ме издразни заради начина, по който бе написан.В един смисъл''къде е немският, къде е френският''.Точно и заради това, не искам да споря с теб, защото за разлика от един друг коментар, го каза по цивилизован начин.А аз това ценя най-много.![]()
Sasuke Uchiha!![]()
Женско съм!
kamen971
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мерси.Развесели ме.Ти от добра дума не разбра, а?Както съм казвала и преди с 1-ва никакъв проблем нямам.Уважавам всяко едно училище по свой си начин.1-ва несъмнено се е доказала.Кой го успорва?!Коментарите ми са за теб, защото да ти напомням ли как пренебрегна хората на 3-то класиране,а?Или че повтори по сто пъти, че си приет в 1-ва.Между другото преди време бях видяла в една тема, че искаш да влезеш в 1-ва с немски и ти бях запомнила името.Когато влязох след класирането и видях, че си успял там където искаш се зарадвах, напълно чисто и искрено!Ядоса ме от момента, в който повтори за хиляден път, че си влязъл.Казваш че моите коментари са хапливи, а твоите не са ли?!Всеки си има собствено мнение.Това че ти едва ли не с насмешка прие нещата за френския, ами извинявай, но съм учила този език и го приемам като нещо важно за мен.А когато стане дума за нещо, което ценя, не позволявам то да бъде нагрубявано!А ти го нагруби, дори и ти да не мислиш така.''Душице, златна'' е ирония, която не си разбрал..жалко.А какво правя аз през лятото ли?!Изживявам го, не зад екрана на компютъра!Да знаеш само на центъра или в Морската градина колко е свеж въздуха!Това че ти си се обсебил от бъдещето си когато си едва осми клас, не е мой проблем! ''Живей за днес, защото може да няма утре''
Моето ''шляене'' от много хора се нарича пълноценен живот.
И да знаеш колко само ме боли, че няма да ми отговориш.Ужас!В шок съм!![]()
Спирам и аз да пиша по тази тема
В заключение към авторката:Избери това, което ти е на сърцето!
П.С. Pamaa - и аз те обичам:P
Sasuke Uchiha!![]()
Женско съм!
Немски 100%. Френският е още по-труден от немския. Тая година ще ми е 10-та с немския в училище...
Can I steal your mind for a while?
Can I stop your heart for a while?
Can I freeze your soul and your time?
http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI
Немски
Френски, за мен е доста лесен, въпреки факта, че за 1 година го уча..