- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Госпожата змей.
Проблема е,че освен,че ми е трудно и някои неща не ги разбирам,тя дава някви домашни и не,не бяха 3-4 задачки ами 11,от които аз засега съм решил 7,поне първото впечатление да е хубаво,едната задача беше някво неравенство 2 реда дето писах малко повече от половин страница,за да го реша хем гледах навсякъде,ако може да се използва няква формула и да се съкръщава....Са нз,даде ни го от Вторник за Петък,но ако дава сяка седмица такива домашни...![]()
Е за 4 дена 11 задачи ли не можеш да решиш?! И си 8-ми клас така ли ?!
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Може и да се прави на такава злобарка само в началото,за да ни посплаши,но нз щом в помагало.бг студенти на по 22 години я кълняха и псуваха едвали само се прави на такава....
Да,еми мога да ги реша,но тва не е единствения предмет,по които трябва да уча тва,че тя се изживява като Господ с нейния предмет,си е лично нейн проблем.Аз ако трябва всеки ден да решавам по час и половина задачи и да уча съвестно по всичко останало,няма да имам време да се наобядвам спокойно.....Първоначално написано от ecstazy
проблема е, че за повечето (за съжаление) представата за добър/готин учител е да ни натоварва много, без домашни, в час да може да правят каквото си искат ....
точно като тази трябва да са всички
нищо няма да ти стане, ако на ден отделяш около час да си прегледаш задачите, които сте решавали в час и да се опиташ да решиш поне половината си домашно, ако НЕ ИСКАШ то тогава си има последствия, които ти знаеш, така че сам си избираш ще учиш ли или ще ходиш на поправка, не виждам смисъл от темата...
Ако си заек (така и е не разбрах 8 клас ли си) е нормално да се прави на строга. И моите учителки се правеха на много строги, но накрая на годината се видя какви са. + това математиката не става само с учене. Ти като не си пишеш домашните, да не се мислиш за някакъв свръх умен, че само като седиш в час и си чешеш г*за и вече покриваш критериите за 4?! За да си добър по математика се изискват упражнения, които в случая не ги правиш. Сам избирай. Не изкарвай учителката виновна за всичко, защото сам си си виновен. Т'ва че си голям мързел с огромни претенции не е нейн проблем!
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Осми клас съм в горния пост казах,и еми явно съм свръх умен,щом досега в 5,6 клас (айде в 7 ходих на уроци) съм изкарвал все 5ци за годината без да решавам задачи.....Тва,че съм мързел с големи претенции вече го чух.Както казах по-скоро тя е тая с претенциите не аз.Ако бях в СМГ ок,щях да отделям и по 3 часа на ден,но не съм.Ако искаш да кажеш нещо различно от това,че съм тъп мързел с претенции пиши....
Забелязала съм, че Математиката изисква страшно много решаване на задачи и най вече търпение, което аз нямам. Но не се отказвай с труд и търпение всичко ще постигнеш всичко![]()
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Това е супер детско изказване ''ама тоя каза оня каза.. ТАКА ЧЕ'' ..Първоначално написано от Greennight
• Обичай,за да те обичат! •
Аз не разбирам защо дискусията продължава, няма да се замисли момчето върху отговорите ви.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Виж човек, просто седни и решавай! НЯМАШ ДРУГ ИЗБОР - приеми го! Ако толкова много те мързи и предпочиташ да си вееш задните части насам-натам, тогава давай, но недей накрая на годината да се оплакваш, че си на поправка...
И почти всички учители си държат на предмета. Някои повече, други по-малко. Ще видиш 1 ден като влезеш в университет (ако влезеш де) там за какво става въпрос и как се четат и учат денонощно учибници от по 500 страници , за да се вземе изпит... и на никой не му пука дали е само неговия предмет или не, дали си на работа, дали имаш някакви други ангажименти и т.н. Така че спри да се инатиш и си организирай времето, за да смогнеш с всичко. А това кой я плюе няма никасво значение, защото тя едва ли ще се заесегне много![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
мда, сеа щото еди кой си казал нещо за една даскалка и айде всички с лошо мнение за нея.. без да я познават, без нищо...Първоначално написано от xSANYAx
автора - щом многократно ти го повториха, че си мързел, взем направи нещо по въпроса... очевидно така изглежда отстрани, така го описваш...