- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо става така ?
Когато пиша с някое момиче ме приема само за приятел защо става така? Какво да направя за да не става така? Ако може да ми отговорите без критики![]()
Еми... и при мен се е получавало така : като харесвам момиче да ме приема за приятел. Може би имаш грешен подход. Може би момичето не иска да има връзка с теб и си пада по друг тип момчета.
мии аз пък като момиче... пак не мога да ти отговоря ама за сега съм навита на вс мои мъжки фрс.... спр са смотаняци ама като ги познавам като хора хахааахаааамии наистина смени подхода... не знам как сваляш момиче де... гледай я в очите пък може и сама да се усети като види как я гледаш...
![]()
Замислял ли си се, че може би с нищо не си и показвал, че имаш и други намерения освен приятелство. А вече приеме ли те за приятел е почти невъзможно да те възприеме като нещо повече или поне рядко се случва.
Възможно е и да не си нейн тип и да не иска да те отблъсне и лека полека да станете добри приятели.. но както се подразбира нищо повече.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Други съвети?![]()
Може да не си нейн тип, зависи кое е момичето. А и ти трябва по някакъв начин да и покажеш, че я харесваш, за да разбере и, ако пожелае, да те приеме като нещо повече... Но все пак не означава, че всички момичета са еднакви, и че вскички ще те харесат...![]()
Спокойно, все някога ще намериш момичета (макар че какво говоря, като аз съм момиче, но съм в същото положение като теб)
Skate or Die
Ride and Fly
Fuck Your haters
Long live skaters..![]()
"Never say Never"
If you ain't first, you're last!
Може би не им показваш ясно, че не искаш да си им само приятел.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Само с писане ли очакваш да те приеме по друг начин? Разберете, че по скайпа не можете да направите нищо. Ако не я познаваш - запознайте се, направи някой жест към нея и може да не те възприема само като приятел![]()
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
Какви други съвети бе човек... слушай ме менеПървоначално написано от Nqmatakuv
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl