- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не си хресвам бузите
Значи не си хресвам бузите ..
Лицето ми отстрани е горе доло такова ..
Очертаното в зелено е моето проблемно място , и аз имам такава " подутина " горе доло голяма колкото на човека на снимката .
Имам горе доло добри скули , брадичката ми е малка ( хресвам си я )
но тъпата зона ( която е в зелено на снимката ) ми преебва сичко![]()
Не се хресвам с такива подутинки .. има ли начин някак си да се намалят ? По килограми сам нормален , дори леко слаб ..
Дали ако отслабна още тези подутинки ще намалеят ? или ще отслабна по цялото лице и дори ще се познават повече ?
Знам че е имало много теми за отслабване в бузите .. но не и точно в тази зона
Проблема е в малката ти брадичка, която си харесваш, а всъщност не е за харесване. Заради нея изпъкват ''подутините'' ти.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ами не е много малка .. смисал по е малка от тази на снимката но иначе си е нормална ..
Абе, харесвай се такъв какъвто си![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
То аз си се хресвам .. но просто бих се чуствал много по добре ако ги нямах тези подутинки .. ;]
тва е щото си слаб,ако надебелееш ще се оправи
не се изказвай неподготвен,прасе
Бреей, на мен пък това ааадски много ми харесва.Даже момчето, което съм си харесала, е така.Ехаа..![]()
Big or small, lies are lies!
Ами не съм много слаб .. С нормално тяло съм .. може да клоня повече към слаб но не съм слабПървоначално написано от Di
![]()
Радвам се че някой намира нещо хубаво в товаПървоначално написано от vagarious
![]()
Не искам да ме познаят .. затоваПървоначално написано от SixthSense
Но ако искаш мога да ти пратя само на теб ;]
Ъъ.. Какво лошо има в това?
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Аз съм момиче и пак го имам тва, ама то е, защото съм малко слабичка и са ми леко хлътнали бузите. Не е болка за умиране.![]()
Първоначално написано от kombarka
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
++Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Хресвам се и съм доволен и благодарен за това което съм .. но само тва не ми хресва ;]Първоначално написано от KumchoValcho
Да не е болка за умиранеПървоначално написано от WaterLilly
.. Но на момиче отиват повече .. аз имам приятелка която и тя ги има на нея стоят много сладко ;]
Е дай твоя снимка да видим как стоят при тебе нещата. На човека от снимката не му е проблем![]()