- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Бицепс + отслабване
Защо така мислиш?
очакваш ли да направиш 40 ръка само с дъмбелчета у вас, без стабилно хранене, и без да правиш други упражнения?
С клекове, лег, тяга се отделя много хормон на растежа, който ти е нужен.
Еми да защо да не успея? И какво стабилно хранене нали без тестени изделя,пържено.. и т.н. След няколко месеца ще ти пиша за резултатиПървоначално написано от CircleOfPain
Искам да знам след колко време ще има резултати..
Кажи на колко си и колко ти е ръката?
Тва с тестените няма общо, трябва яко месо яйца мляко...
На 15, ръката не съм си я мерил..За яйцата - ти всеки ден ли ги ядеш?Защото "уж" е тежка храна така съм чувал да не се яде по много..Първоначално написано от CircleOfPain
мда, не ям повече от 5-7 цели яйца на ден
Хахаха хм.. аз месо си хапвам доста , ама яйца и мляко не ям![]()
жалкоПървоначално написано от sinia21
яйцата и млякото са по-полезни
стани вегетарианец
![]()
ама кви ди дрънкам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не яж, стой дебел.Първоначално написано от sinia21
Сега сериозно...
Хапвай Яйца, овесени ядки, МЕСО, Извара, Ориз, Картофи, Пълнозърнест хляб(по 1-2 филий на ден), Ядки, Зехтин, Салатки(имам предвид домати,краставици и т.н, а не снежанка, руска..), Плодове не се препоръчват много, заради захарта.
Запиши се на някакъв спорт или ходи на фитнес, не си мисли, че с това дъмбелче ще направиш нещо.
И когато си на диета за сваляне на килограми ще свалиш мускул, няма как да качиш...
наистина с 1 дъмбел само няма кфо да направиш но ако добавиш към него набирания кофички лицеви кофички на пейка поне тия неща ще има файдааз по горе написах кфи уреди имам в нас и ми вършат чудестна работа ....
Така най-много като стане на 18 да има 34-35 ръка![]()
Ехе.. защо да не стане с дъмбел ? направо ме отчаехте.. днеска дадах 30 лева на вятъра ли ?!![]()
![]()
![]()
аз ти казах ходи и се набирай прави кофички лицеви и кофички на пейка ако правиш само с дъмбел да дал си парите на вятара изкорени тоя мързел![]()
Абе с дъмбела пак ще стане !! ама сигурно по бавно.. набиранки кофички и лицеви не мога..Първоначално написано от Golqmpi4
Ами като ще стане кво питаш... вдигай си дъмбела по 5 часа на ден и чакай ръката да ти стане 50 см...Първоначално написано от sinia21
хаххаха ти луд ли си бе с 1 дъмбел без абсолютно нищо да правиш нищо няма да постигнеш .... като неможеш кофички и набирания и лицеви си стой така тогава или се научаваш или си оставаш същата работаПървоначално написано от sinia21
![]()
Луд съм.. защо не казахте по рано ?? изгорях с 30 лв.. ще пробвам все ще стане..как да науча лицевите? поне лицеви да мога да прая
Хем иска да свали сланинката хем и голям бицепс ей![]()
и 50 да т ие ръката никого няма да впечатлиш ако останалта част от тялото е мизерна. И никой не ти е квазвал да взимаш дъмбел, да беше питал дали има смисъл
ръката с един дъмбел без друго нищо да прави няма да му стане 50 см никога ......
Еми как да се науча да правя набиранки и кофи..Сега като вдигам дъмбела да се закаля малко и може да почна..
с тва дъмбелче нищо няма да направиш![]()
ами почваш да правиш всички тия неща и така няма как да се научиш като си на компа излизай вънка и се опитфай ......Първоначално написано от sinia21
Еми не мога! и да пробвам като не мога..Първоначално написано от Golqmpi4
еми обречен си да стоиш мършав !Първоначално написано от sinia21
![]()
дебел!Първоначално написано от Golqmpi4
![]()