- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път.. с краставица!
Господи и на мен ми стана смешно като го чух! Една приятелка решила да се отвори с краставица защото кой знае кой боклук щял да и е първият! Подяволите 1 път е незабравим.. и едва ли като се сети някой ден ще и е приятно да си спомни че е отворена от краставица! Немога да я убедя да престане да си мисли тия глупости! Забога ами ако тая краставица се счупи.... Вие какво мислите?![]()
(facepalm)![]()
![]()
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Мисля, че твоята приятелка няма акьл в главата![]()
Трагедията е пълна...
Мда.. Краставицата определено е по-достойна за това и никога няма да й изневери и да я нарани![]()
Кажи й моля те, поне да я измие преди това..
Трагедията е пълна...
Мисля, че и най-малката пишка, собственост на най-големия долняк е по-добре от краставица. И не, няма да се счупи, но ще й е доста по-неприятно, отколкото с член. Вероятно краставицата ще е и по-дебела. Трагично тъпо е.
кажи на тази приятелка че трябва да се отвори и така:
![]()
И аз това и казвамПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
Набивай й го в главата редовно, щото явно е доста отчаяна.
Ами на 16 еПървоначално написано от ImSoInLove
Не сме кой знае какви приятелки и нямам наидея защо ми споделя своите странни секс фантазии
![]()
Ебава те.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Кажи й да опита с уличен стълб, в случай, че краставицата не й стигне.
Кажи и да иде на психиатър![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
И аз така си мислех в началото.. Но хора, повярвайте говореше съвсем сериозно.. Каза, че предпочита сама да го направи пред това някой да я отвори и да я зарежеПървоначално написано от YouDontKnowMe
А това със стълба е вече брутално
![]()
Да,като нейния "АКЪЛ"...Кажи и да се отвори с вибратор-може да го използва,когато пожелае,няма да се зарази с болести,няма да забременее,няма да и изневерява и винаги,когато го потърси ще е на линия,вместо да чува "Телефона на абоната е изключен,моля обадете се по-късно"Първоначално написано от lolssie
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
А най-добре изобщо да НЕ го прави, щото не е съзряла умствено за тея дейности.
Не виждам как ще забременее и от краставицата.. ама да, може да падне някоя семкаПървоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
ВъзможноПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
по-добре с неко бутилка
Ами на 16 е.. незнам може и да се шегува.. но наистина изглеждаше сериозна..Първоначално написано от DarkTemplar
![]()