- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път.. с краставица!
Отивам следмалкоПървоначално написано от ToXiCtHeBeSt
![]()
Прави се на интересна, сериозно.
Не й стиска.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
по добре с крастевица отколкото някой темерут![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
^накрая ше пита краставицата дали и е харесало
Миличка краставичко, добра ли бях? Успя ли да свършиш?
Глупости.1 приятелка ми разказа как 1 нейна приятелка се отворила с краставица..така, че си е съвсем реалноПървоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Фор дъмис: Най-вероятно те ебава или пък ти намеква че иска ти да го направиш(фейл тема)Първоначално написано от FuckedUp
![]()
Вярвай си..![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Имаше една дето се отвори с отверта...прости хора колкото искаш...
поне с вибратор ? за кво точно краставица ? или иска да е нещо което е живяло .. x.x xDD
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
тя краставицата е бая дебела - зае какво иска момето , или ти си го правила ..а те е срам да си признаеш :P![]()
Хах ами аз тук споделям анонимно.. няма никаква информация за менПървоначално написано от 6sense
така че хич не ме бърка да споделям дали бих искала да го направя с краставица! просто реших да ви споделя какви луди има
вие ако щете вярвайте.. Бтв и други случай съм чувала.. една от по - горнтие класове го направила с брава..
![]()
+1Първоначално написано от FuckedUp
![]()
А аз, защо ли имам чувството, че тая твоя въпросна приятелка, всъщност си ти.Първоначално написано от lolssie
![]()
И тя да е, няма особено значение. Въпросът е, че отварянето с краставица е най-тъпата възможна алтернатива (е, сигурно има и по-тъпи де, но така е лафа). На тоя свят има толкова пишки, тя се занимава със зеленчуци.![]()
И най-простата селска пръчка,дето ще я зареже веднага след секса е по-достоен от някъв зеленчук ебаси....
Еко краставиците са по-тънки. Препоръчай й ги![]()
Трагедията е пълна...
Сигурно всичките й приятелки са правили секс и иска и тя да го направи.
Това е пълна простотия в най-пълния смисъл на думата!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
хахахах олее как ме хвана.. не е за вярванеПървоначално написано от BonnieandClyde666
![]()
Обаче след като се онодиш с краставицата трябва да я изядеш.![]()