- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път.. с краставица!
От къв зор е тръгнала да се отваря ?.. Нямам думи просто. На 16 години е чест да си девствен, а тя значи е батитъпото парче ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Приятелката ти не е добре.![]()
Първия път като прочетох темата ми се видя като красавица и после ми се стори странно как приятелката ти ще се отвори с красавица..![]()
Хаха, в Мидата имаше нещо подобно. Някаква мацка беше тръгнала с банан и се чудеше, дали ще забременее, щото се бил обелил по средата на цялата работа.
Хахахх .. Чак толкова ли е загоряло момичето че 1-вия и път да е с краставица![]()
Каже на приятелката ти че е за психиатър...това е пълна глупост...но комент просто...ама то деца какво да ги правиш,идеята добра но изпълнението лошо...Се ще си намери някой който да я обича и тогава да го направи..не ги разбирам момичетата сериозно...
>>DjBelev<<
Ама как вярвате и вие .. не знам, само се правят на интересни с краставиците.
Пък и жената е девствена, докато не осъществи полов акт (с мъж). Сега, за един химен ли сте ..
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Тая Тема Отвсякъде Личиии , Че Не е каК трябва !! ....![]()
![]()
Живей един път, но както трябва. Слънцето няма цяла вечност да те радва!. . ♫
Да си кажа и аз мнението... Или темата е ебавка, или това е поредното момиче, което се е комплексирало, че приятелките й са по-напред от нея и си бройкат момчетата и решила да не се излага пред първия си, че е девствена. Хора, разберете, че да си девствена, не е излагация, а напротив... За повечето момчета, това е чест! Въпреки че днес тази дума е изгубила стойността си...
+1Първоначално написано от Korrnyy
Една добавка от мен - След това да си я яде тя, а не други хора![]()
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P :P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1
и винаги е надървенаПървоначално написано от AllenWalkerr
такова де - накраставичена исках да кажа
а има и пъпчици - направо разкош
![]()
![]()
priqtelkata ti qwno ne e dobre s glawata ako izobshto ne e ebawka.. naskoro 4etoh w edno spisanie 4e netrqbwa da se masturbira sus zelen4yci, gurla na bytilki i tem podobni zashtoto se obrazywa nqkuf vakyym i nqma da moje da izwadi krastawicata ot sebe si, a shte trqbwa da hodi da i q wadi lekar ;x ...![]()
Ахаха, много смешно , няма що.
И много вярно, ахааха .
Абе, още ли ги дъвкате тези граставици.
Не разбрахте ли, че момиче се "отваря" с пенис, независимо колко зеленчука са й минали през шундата.
Ай със здраве.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Кажи и, че ще забременее и ще роди корнишони, ако не спре..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тая приятелка я е хванало краставелска криза !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Денис Родман
“Глиста”
/FACEPALM!
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
има една от нашето училище която .. и викат Петя Кренвирша ... сещайте се защо ^^![]()
И аз имах една приятелка с подобна история.Тя пък се отвори със свещт![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз като бях на 13 се отворих с един така по-дебеличък маркер.
Знам,че звучи тъпо но ме беше срам,че съм девствена.Аз тогава имах гадже и тоя ме караше да правим секс.Аз отпърво му отказвам,викам му дай поне 1-2 месеца да направим заедно.Но всъшност ме беше срам да не каже на някой от компанията ни,че ме е отворил той . Затова взех че се отворих сама.И без това доста приятелки са ми разказвали как са ги отваряли с пръсти. И междодругото доста ме заболяА като го правихме с онова момче пак ме заболя. Абе минали истории.
Въпросът е,че не е голямо чудо да се отвориш сама.
Всеки да си прави квото иска все пак животът си е негов![]()
Хмм... ... ... и след 30 години като си спомниш кой ти е бил първия...е то като се види че си била на 13 много ясно че не си мислила,но така са децата,правят глупости...Първоначално написано от LittleFashionista
>>DjBelev<<