.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 111
    Супер фен Аватара на tanch3t093
    От къв зор е тръгнала да се отваря ? .. Нямам думи просто. На 16 години е чест да си девствен, а тя значи е батитъпото парче ...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Еми поне да си вземе вибратор или дилдо. Аз не съм нито за, нито против, нейно си е решението. Ако има някакъв афинитет към момичета, да дава с момиче по-добре .

Приятелката ти не е добре.

Голям фен Аватара на gret4ety
    Първия път като прочетох темата ми се видя като красавица и после ми се стори странно как приятелката ти ще се отвори с красавица..

Хаха, в Мидата имаше нещо подобно. Някаква мацка беше тръгнала с банан и се чудеше, дали ще забременее, щото се бил обелил по средата на цялата работа.

Хахахх .. Чак толкова ли е загоряло момичето че 1-вия и път да е с краставица

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Каже на приятелката ти че е за психиатър...това е пълна глупост...но комент просто...ама то деца какво да ги правиш,идеята добра но изпълнението лошо...Се ще си намери някой който да я обича и тогава да го направи..не ги разбирам момичетата сериозно...
    >>DjBelev<<

Поне краставицата няма претенции за разлика от някой момчета

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Ама как вярвате и вие .. не знам, само се правят на интересни с краставиците.
    Пък и жената е девствена, докато не осъществи полов акт (с мъж ). Сега, за един химен ли сте ..

Град
    DreamLand
    Тая Тема Отвсякъде Личиии , Че Не е каК трябва !! ....
    Живей един път, но както трябва. Слънцето няма цяла вечност да те радва! . . ♫

Да си кажа и аз мнението... Или темата е ебавка, или това е поредното момиче, което се е комплексирало, че приятелките й са по-напред от нея и си бройкат момчетата и решила да не се излага пред първия си, че е девствена. Хора, разберете, че да си девствена, не е излагация, а напротив... За повечето момчета, това е чест! Въпреки че днес тази дума е изгубила стойността си...

Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Мда.. Краставицата определено е по-достойна за това и никога няма да й изневери и да я нарани

Кажи й моля те, поне да я измие преди това..
    +1
    Една добавка от мен - След това да си я яде тя, а не други хора
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от AllenWalkerr
    Поне краставицата няма претенции за разлика от някой момчета
    и винаги е надървена такова де - накраставичена исках да кажа а има и пъпчици - направо разкош

Фен Аватара на betunka
    Град
    Vidin :P
    priqtelkata ti qwno ne e dobre s glawata ako izobshto ne e ebawka.. naskoro 4etoh w edno spisanie 4e netrqbwa da se masturbira sus zelen4yci, gurla na bytilki i tem podobni zashtoto se obrazywa nqkuf vakyym i nqma da moje da izwadi krastawicata ot sebe si, a shte trqbwa da hodi da i q wadi lekar ;x ...

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Ахаха, много смешно , няма що.
    И много вярно, ахааха .
    Абе, още ли ги дъвкате тези граставици.
    Не разбрахте ли, че момиче се "отваря" с пенис, независимо колко зеленчука са й минали през шундата.

Ай със здраве.

Повече от фен Аватара на Azgalor

Супер фен Аватара на 4o4ina

Кажи и, че ще забременее и ще роди корнишони, ако не спре..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Фен Аватара на Gamebg
    Град
    НикъДе КъДеТо ВсеКи ХоДи ???!!!!
    Тая приятелка я е хванало краставелска криза !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Денис Родман
    “Глиста”

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    /FACEPALM!
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

има една от нашето училище която .. и викат Петя Кренвирша ... сещайте се защо ^^

Град
    Нейде си
    И аз имах една приятелка с подобна история.Тя пък се отвори със свещт

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    Аз като бях на 13 се отворих с един така по-дебеличък маркер.
    Знам,че звучи тъпо но ме беше срам,че съм девствена.Аз тогава имах гадже и тоя ме караше да правим секс.Аз отпърво му отказвам,викам му дай поне 1-2 месеца да направим заедно.Но всъшност ме беше срам да не каже на някой от компанията ни,че ме е отворил той . Затова взех че се отворих сама.И без това доста приятелки са ми разказвали как са ги отваряли с пръсти. И междодругото доста ме заболя А като го правихме с онова момче пак ме заболя. Абе минали истории.
    Въпросът е,че не е голямо чудо да се отвориш сама.
    Всеки да си прави квото иска все пак животът си е негов

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LittleFashionista
    Аз като бях на 13 се отворих с един така по-дебеличък маркер.
    Знам,че звучи тъпо но ме беше срам,че съм девствена.Аз тогава имах гадже и тоя ме караше да правим секс.Аз отпърво му отказвам,викам му дай поне 1-2 месеца да направим заедно.Но всъшност ме беше срам да не каже на някой от компанията ни,че ме е отворил той . Затова взех че се отворих сама.И без това доста приятелки са ми разказвали как са ги отваряли с пръсти. И междодругото доста ме заболя А като го правихме с онова момче пак ме заболя. Абе минали истории.
    Въпросът е,че не е голямо чудо да се отвориш сама.
    Всеки да си прави квото иска все пак животът си е негов
    Хмм... ... ... и след 30 години като си спомниш кой ти е бил първия...е то като се види че си била на 13 много ясно че не си мислила,но така са децата,правят глупости...
    >>DjBelev<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си