.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от martichkaa
    И аз съм на същото мнение - косата и веждите! Една промяна в косата променя драстично външния вид! Иначе си адскии сладкаа и надявам се намаш против и аз да поискам съвет в твоята тема за да не правя нова http://prikachi.com/images.php?images/185/2532185h.jpg http://prikachi.com/images.php?images/194/2532194o.jpg етоо ..
    нищо не си прави-ще се превърнеш в оранжева натокана кукла ако почнеш-така си перфе
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

И аз съм на същото мнение - косата и веждите! Една промяна в косата променя драстично външния вид! Иначе си адскии сладкаа и надявам се намаш против и аз да поискам съвет в твоята тема за да не правя нова http://prikachi.com/images.php?images/185/2532185h.jpg http://prikachi.com/images.php?images/194/2532194o.jpg етоо ..
    Теб не те виждам какво искаш да променяш-на втората снимак си супер сладка. Ако държиш на промяна,, просто се подстрижи някак. А косата ти къдрава ли е по принцип?

I ♥ machoka Супер фен
    мартичка,наистина така си супер можеш да си пускаш бретона на една страна

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето

мн си сладка може би малко черен молив за да подчертае очите ти
    Hostis Honori Invidia

Според мен си хубава и нямаш нужда от промени , ако искаш отиди на фризьор и си поосвежи косата питай го , той ще те посъветва каква прическа ще ти отива , но относно гримът е супер глупаво да се гримираш за да се промениш , като свикнеш да ходиш нагримирана след време няма да искаш да отидеш до магазина без грим и кожата ще ти се захаби и на 20 ще изглеждаш като на 35 , ползвай нещо съвсем леко .
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

За мартичка: В лицето си супер сладка, но не ми харесва как си съчетала дрехите и на двете снимки. На първата изглеждаш бледа и болна, а на втората тая гумена гривна разваля всичко. Само това мога да кажа и коментирам.

Супер фен Аватара на diksi
    За авторката.. Пробвай да се правиш на дифузер с пяна според мен ще е супер и си направи по тънки веждите, но първо прочети някоя статия как да ги оформиш, защото са ти хубави и не трябва да ги разваляш ..

За Марти : Пробвала ли си молив за вежди ? Има един от Avon цвят Blonde аз лично го ползвам (много са ми светли веждите в началото им) и като си сложа съм тотално променена към по-хубаво таа пробвай тоя трик с молива, но все пак като го нанасяш гледай да стои естествено и не натискай е ти си знаеш как..Иначе си голяма сладурана не виждам какво има да променяш. Ааа да имаш чипо носле, много ще ти отива равен бритон

Мега фен Аватара на Infinity
    оформи си веждите
    можеш да пробваш да си начупваш косата с пяна
    използвай спирала + гланц
    To infinity and beyond.

Много ви благодаря. И не съм къдрава .. косата ми е права. А прическите често ги сменям. Молив за очи слагам, но рядко. А този за вежди мисля да го пробвам. А специално за гумената гривна - тя е от любим човек и нещо като талисман и не я свалям никога. Попринцип имам светла кожа и използвам светъл фон дьо тен и точно това исках да попитам как да не изглеждам толкова бледа. Очите ги подчертавам с доволно много спирала (не натруфено или размазано) И пак много благодаряя

Мега фен Аватара на Hilary_
    - веждите може да отидеш при козметичка да ти ги оформи (тя най - добре ще прецени каква форма да им придаде)
    - направи си бретон на една страна - отива ти ..
    - косата я пусни да расте на воля (на 15 си .. до 18 ако си подкъсяваш само връхчетата и полагаш нужните грижи за нея ще е пораснала)
    през това време я сплитай, връзвай .. за да не седи скучно!
    (ако искаш мога да ти дам линкове за клипчета)
    - постепенно може да си променяш гардероба (само ако искаш де) .. но промяната ако е в границите е хубаво нещо .. (:
    - (това е опция) по принцип аз започнах да се гримирам когато бях на 15 .. бих ти предложила и този вариант (като започнеш постепенно, а не изведнъж да си наслагаш по лицето 50 неща .. ), но си трябва много четене кое, как, защо и практика!! ..

.. за момента не се сещам за нещо друго ..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    spopi, първо трябва да оскубеш веждите и гледай да попаднеш на някоя кадърна козметичка. Кажи и да следва естествената линия на веждите ти. За прическата не мога да кажа, не виждам добре лицето ти от снимките, но най-добре си избери прическа според формата на лицето. НЕ си сменяй цвета на косата, малка си още за да го съсипваш с агресивни бои, а къната в днешно време е боклукчива. Придай на косата повече обем, прави и подхранващи маски. Започни с лек грим, в youtube има достатъчно уроци по гримиране. Може примерно да ползваш молив за очи, спирала, гланц или червило в по неутрален цвят, лек фон дьо тен или пудра.

Много ви благодаря. И не съм къдрава .. косата ми е права. А прическите често ги сменям. Молив за очи слагам, но рядко. А този за вежди мисля да го пробвам. А специално за гумената гривна - тя е от любим човек и нещо като талисман и не я свалям никога. Попринцип имам светла кожа и използвам светъл фон дьо тен и точно това исках да попитам как да не изглеждам толкова бледа. Очите ги подчертавам с доволно много спирала (не натруфено или размазано) И пак много благодаряя
    Ами на мен не ми харесваш много-много с начупаната коса на първата снимка. Не се обиждай, мое мнение. Но на втората си страхотна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си