- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- външен вид
Имам чуството че трябва да променя външния си вид.Лично аз общо взето се харесва но нещто май ми куца.Ако може да ме посъветвате кое мога да променя.
http://prikachi.com/images/970/2527970y.jpg
намали веждите малко
слагай черен молив/очна линия но в умерени количества
косата може би да направиш бретон? или го пускай на една страна и прави малко обем колкото да подчертае прическата
дай някакви др снимки?
Ммм може би да смениш цвета ии я направи етажирана косата-не ме кефи.Слагай черен молив.
направи веждите с чупка .. ( http://i45.tinypic.com/dox8pc.png )
усмивката ти е готина усмихвай се повече
за цвета на косата също..черно май ще ти ходи повече,не съм много сигурна обаче
^ Такива вежди на нейното детско лице - НЕ, НЕ и отново, твърдо и ясно - НЕ! Черното пък тооолкова изкуствено стои...
Предлагам ти, авторке, да си по-жизнерадостна.Колкото за грима - експериментирай. Светъл молив за очи, тъмен молив за очи, на долния клепач, на горния, очна линия... Просто един ден се хвани и се мацай, докато(ако) ти хареса някоя комбинация.
Ако нещо в прическата ти не ти харесва - най-добре се посъветвай с фризьорката си. От 2 снимки(и изобщо от снимки), които са правени под не знам си какъв ъгъл, нищо не може да се види и прецени добре. Тва е.
а само да попитам на колко си ?
не мисля че иска да изглежда като дете,за това предложих този тип вежди
а колкото до черното на мен много ми харесва..върпос на вкус е.![]()
Пък и не на всеки отиват такива вежди..![]()
За косата, промени и формата ли де да знам, така някакси не ти отива на това лице..Преди и моята коса беше като твоята обаче по дълга и не ми харесваше и се подстригнах малко под раменете и на 3 степени и сега много си се харесвам. За цвета на косата ти, ми той си ти е добре цвета, не е нужно да се състаряваш като се боядисаш в черно. Черния цвят ( говоря за боята за коса) състарява хората,прави ги по - стари. Пък и ти все пак си още на 15, ( като мен
) че да си съсипваш косата с бои, цветът ти си е ок.Аз преди като малка бях с чисто черна коса, но с времето косата ми се изсветли от слънцето и сега съм с тъмно кафяв цвят
За грима черен молив, ако очите ти не са чувствителни, спирала, очна линия, както казаха в по - горен пост отдели си един ден и си експериментирай с гримовете. Прави си различни видове грим и който най-много ти харесва и който смяташ, че най много ти отива него си използвай.
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
е баси кривата веждаПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
крива е,но ми харесва![]()
оформи си веждите
Да, оправи си веждите. Може ад разнообразяваш с прически, и слагай малко грим ако искаш(но не прекалявай).
спред мен бритон прав или на една страна ще ти ходи......може и косата на повече етажи да е по-разчупено![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Да,да,да.... на етажи се направи, филирано и право бритонче, веждите също.Това е общо взето, според мен.
Big or small, lies are lies!
На втората снимка си супер сладканз може би смяна на прическата щом държиш на промяна
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
С бритонче ще ти върви.Очите са ти подпухнали използвай някъв крем за озаряване..намали малко веждите.. черен молив..![]()
мацка,изправяй си косата,ще ти ходи![]()
бритона ти не е нужно да го сменяш,така си е добре.
слагай - спирала,черен молив,ще ти почертае по-ясно очите =)
Хубави идеи и аз мисла косата ама фризиорите не разбират от малко.![]()
Определено с по-тъмна коса ще ти ходи много и френско каре, обаче тряя да я изправяш.
Също така веждите си оправи и подчертай очите.
:////
SixthSense
Ми косата ми има чупки доло и трябва всеки ден да е изправям.
Има проблеми с очите и не ползвам много молив.![]()
Мерси за съветите.![]()
Може ли да кажете цени за изчистване на лицето.![]()
И аз съм на същото мнение - косата и веждите! Една промяна в косата променя драстично външния вид! Иначе си адскии сладкааи надявам се намаш против и аз да поискам съвет в твоята тема за да не правя нова
http://prikachi.com/images.php?images/185/2532185h.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/194/2532194o.jpg етоо ..