- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хвърляш ли боклуци по улиците?
Ами бях объркал раздела..правя я наново.
В никакъв случай не си хвърлям където ми падне боклуците. Кофти се чувствам, ако си хвърля ей така боклука. Случвало ми се е сумати време да се разкарвам с няква опаковка в ръката, само защото няма къде да я хвърля![]()
Audio ergo sum
Темата е хубава. Няма да я заключа, даже ще я преместя, че да има повече отговори.
Audio ergo sum
Не. Затова чантата и джобовете на якето ми са редовно пълни с опаковки. Преди се случваше да хвърля на земята ако покрай мен няма кошче, но може да се каже, че ме вкараха в правия път.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Случва се само фасове (възможно най-рядко)
Мда, има хляб, поне колкото да видим, макар че не знам дали някой ще си признае дори и да мята боклуци.
Аз не мятам и правя забележка на хората, с които съм навън, ако тръгнат да мятат, дори да е малка хартийка. Събира се и се хвърля в контейнер/кош задължително. *Пази околната среда/града, пази и себе си* (това прозвуча ебаси пропагандисткото).
То затова чантата ми се преврща в кошче... Не си хвърлям никога боклуците на земята, че и някои друг, ако си зареже нещата или не успее да вкрава в кофата, му ги събирам. Не ми е приятн да гледам боклуци по земята, затова и аз не правя.
Мисля, че послъгвате.Иначе наистина щеше да е много чисто.
Или пишем само малкия процент, които не хвърляме?![]()
Audio ergo sum
по принцип не. само ако вятъра ми отвее боклука от ръцете ... ;D
така де.. няма да ходя да търча след боклука я!![]()
Много рядко да хвърля салфетка или фас
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
И аз си хвърлям често фасовете по земята.
От както в училище ни караха да събираме боклуците в двора, всичко е в чанти, джобове и ръцете![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
много рядко ми се налага да консумирам нещо, иначе контейнери и кошчета навсякъде има, не ми е проблем там да хвърлям![]()
то густо, то пусто
Не! Никога!
Вие серете ли на килима в хола във вас? Кажи речи същото е... Трябва си много прост че да хвърляш боклуци по улицата...
Не хвърлям и адски се дразня да видя някой да го прави - имал съм разправии по въпроса.
Случвало се е обаче два или три пъти да съм си хвърлял фасовете на улицата, когато наоколо не съм виждал кошчета и не съм бил на кеф и от яд мислейки си, че това е особена форма на гражданско неподчинение. Тъпо, разбира се.
активизъм/превенция; писане; музика
Много рядко се случва , да си хвърля боклука на земята![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Ми че аз само там хвърлям,за кФо да си пълня кошчето ??????
Не, не си хвърлям боклука, където ми падне.Търся кошче в близост или го прибирам в чантата.Много се дразня на приятели/познати, които са с мен и го хвърлят, където им падне.
Ами старая се да не го правя ако няма къде и пъхам из джобоветеако е нещо мазно вече си го държа докато не видя кош.
n00bs
Не, имам си специален джоб в раницата/чантата за тези отпадъци, в случай, че няма кошче наоколо де, както се случва по-често. (:
Преди редовно го правех,но сега не..Случвало се е само по невнимание или да съм нямала никакво настроение,което се случва рядко..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не, обаче има един много приятен момент, в който всички "грижливо прибрани боклуци" започват да избълват от джобовете сами, защото вътре им става тясно. Тогава се опасявам, че често от мен падат неща... които в тъмното, примерно, докато си вадя ключовете, не забелязвам и си остават на земята. Хубавото е, че поне на сутринта ги намирам на същото място.
Не следва да извиняваш подобна немърливост с "настроението" си.Първоначално написано от SmilezZz
Иии, честно казано, не разбирам как може да има постове "Старая се да не го правя"...
Сега някой може да се оп'не, че чета акъл, обаче това си е така.
Даже една малка хартийка да е, не трябва да се хвърля на земята.
Аз се побърквам когато видя някой да хвърля нещо на земята - толкова е повлеканско и отвратително. Човек трябва да има строга съвест за тия неща.. Не само не се разграждат, ами и загрозяват, и носят ужасен имидж на България.
Аз лично всичко тикам в чантата или държа в ръка. Изключително ми е гнусно да хвърлям каквото и да е на пътя, да го вее вятъра, да стои така безотговорно на пътя... Даже за салфетка или разградими неща. Наистина съм безкомпромисна.
Примерно, една салфетка ще се разгради до седмица най-вероятно, но самият жест на хвърлянето й на улицата, ми се струва обида спрямо България и хората, които си хвърлят боклуците в коша. Пък и е немърливо. Мен са ми гнусни хората които вървят и си хвърлят нещата, все едно нищо няма...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride