- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хвърляш ли боклуци по улиците?
Хвърлям си единствено фасовете по улицата. /когато до мен няма кофа или в опита си да я оцеля с парабола в движение :Д /
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
просто съм изненадана от отговорите в анкетата, общо взето всички се въртят около отговора - "да".![]()
![]()
![]()
Случва се да се изпикая в някое закрито ъгълче при липса на ВеЦе наоколо, но човещинка![]()
Иначе боклуците в кошчето, а бутилките с амбалаж до него, за да ги приберат Pfandj
...
и аз така ама отговора по принцип е "ти си откачена"Първоначално написано от SolemnityOfDeath
![]()
иначе преди като пуших само фасове съм хвърляла![]()
отговорих:
"ДА ПОНЯКОГА" не е често, но го правя !
Защо ли?
Защото нямам намерението да се разкарвам по километър с една чашка от кафе/чай ! В конституцията пише, че на 15-20 метра трябва да има кошче, но няма ! За мен не е проблем да си нося боклучето в чантата/торбата, дукато видя кофа, но когато нямам чанта или торба и няма кофа на близо директно го изсирам !
Лош навик, но още по-лошо е да няма кофа в която да си хвърля боклука !
верно ли го пише в конституцията?
то густо, то пусто
Бе от къде да знам, но съм чел някъде, че трябва да има кошчета на такова разстояние една от друга !Първоначално написано от Joc
дадох просто пример...
>> чакай, че са идосах![]()
Добре, де, само аз ли нямам проблеми с кошчетата в града. Не ми се е случвало да вървя 1 км в търсене на такова.![]()
Хмм боклука си го хвърлях винаги в кошчетата преди когато си купвах неща от магазина , даже доста често съм нареждал аверите които не го правят.Сега най-много да си купя банан чиято обелка хвърлям между овошките да наторява хах
Не, даже като падне нещо по невнимание се нажевдам, за да го хвърля. И когато има някого с мен и той си хвърля боклука на земята му се карам. Така съм ги възпитала всички познати и те като са с мен не мърсят, да.![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Брех бе. Всички много примерни.
Ама аз друго виждам като си вървя.
И аз друго виждам, ама няма да тръгна да събирам боклуците. Аз съм си с чиста съвест.
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Не,само в случай на невнимание.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Случва се рядко.
Най-много билетчето или дъвката да си хвърля на улицата.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Не си хвърлям боклуците по улицата и понеже си подбирам и компанията, няма нужда да правя и забележки.
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Зависи.Първоначално написано от shadow4e
Ако ползваш дамската си чанта за кошче, наистина не се налага да търсиш в радиус от един километър кошчета![]()
Ае по-рано винаги в коша си ги хвърлях ,ама сега зимата много студено и се около мене няма кош.Пък ми замръзват ръцете да мъкна боклука и го хвърлям на улицата.
Магистрална минцуфайка спира варненска чайка,
лафчета свежарски бута за една десятка, майка…
определено много се старая да го хвърлям в боклука...ма понякога![]()
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
фасовете почти винаги си ги хвърлям на земята много радко в кошчето а другите боклуци гледам да отиват в кошчето но се случва и на земята да ги метна когато няма наоколо кошче или без причина
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
ми ячиру, то и при мен така в началото, ама после посвикнаха. then again, повечето от близкото ми обкръжение така или иначе си спазват елементарна култура като скитат навън..тъй че все по-рядко и по-рядко ми се е налагало.Първоначално написано от BladeOfMySoul
Пуснете темата в друг раздел и ще получите други отговори. Тук е бастиона на пенсионерите във форума. Само някакви културни дъртаци се събират и другите се правят на културни, умни (макар не винаги да се получава) и духовно извисени.
...
Естествено, че си хвърлям боклуците по улицата... По тоя начин се фукам кво съм ял...
НЕ.
Не ми е приятно да гледам боклуци по земята.
И след като на мен,не ми е приятно знам,че и на другите не им е приятно.
Първоначално написано от MishoShamara
![]()
![]()
![]()
А не...
Ти ме разби...
Безподобен мърляв образ.
Преди ми се е случвало да хвърля някой боклук на земята, за което сега съжалявам. Научих се и вече си изхвърлям боклуците там където им е мястото. Случва ми се, като видя, че някой друг си изхвърли боклука на земята да го взема и да го изхвърля в кошчето.