- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хвърляш ли боклуци по улиците?
Ибаси тука в тая тема всеки си хвърля боклука в кошчето, а тая България толко мръсна.![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Не, никога! Идеално възпитана съм поне в това отношение и много се гордея, макар е много малко хора са така... Затва ни е такава страната, на някви поляни гледаш цяло сметище... Много се възмущавам.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
+1Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Бахти невниманието...Първоначално написано от Greennight
Абе случи ми се днес да хвърля една салфетка в снега по път за даскало ама да си я нося до даскало...иначе си го нося в ръка до нас или докато намеря кошче (В нашия град няма много за това се е случвало да си ги нося до нас)
Не! Зверски селско и долно е да си изхвърлиш боклуците по-земята. После що София била мръсна..
Много рядко се случва да хвърля фас и то само ако никъде около мен няма кофа![]()
Да, случвало ми се е, но много рядко. В повечето случаи е било изхвърляне на фас поради липсата на кошче наблизо. Иначе салфетки, чашки, опаковки и т.н. си ги нося в ръка или ги бутам в чантата и после си ги изхвърлям в отредените за това места.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!