- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Скъсан презарватив... Да ли е Бременна...?
Здравейте. Преди една седмица правихме Секс с приятелката ми. Всичко вървеше добре докато Не разбрах че се е скъсал презарватива.. Не сварших вътре във Вагината Но имам големи съмнения И страх да съм се изпуснал.. Сутрента Ходих до аптеката и взех Ескапел.. Дадох и да изпие хапчето.. Но ме излъгала.. Сложила под езика си и не я изпила.. А пред мене се правеше че е изпила хапчето.. Сега ме е стах да не е бремене, и освен това не е пълнолетна. И се чудя дали нарочно не ме лъже за да ме паниьоса или нещо друго.. преди 3 дена трябваше да и дойде цикъла.. Но по телефона ми каза че и нямало нищо.. Или Пак ме лъже.. Не знам... Някой да ми даде някакви съвети или да ми препоръчва нещо по случая....?![]()
Бременна е...
Много си прозд бееееее!! Първо че без да свършиш дори и да си без кондом шанса е минимален,2ро че всички презервативи СА НАМАЗАНИ СЪС СПЕРМИЦИДЕН ГЕЛ! И също така закво й е да те лъже за такова нещо бе? да не чукаш седем годишна?!
Can It All Be So Simple ?
Бременна е...
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
eби го,май наистина е бременна.
Can It All Be So Simple ?
И какво Правим сега...?
Искам аз да съм кръстник.
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
По-страшното е, че е излъгала, че е изпила хапчето. Внимавай да не ти направи някой номер, защото накрая наистина ще трябва да буташ детска количка.
You're frozen
When your heart's not open..
Може да е преценила, че няма голям шанс да е бременна (спрямо потенциално овулаторните дни) и е решила да не си разтройва цикъла , хормоните, заради спокойният ти некадърен сън.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Бременна е...
Нищо й няма, ако не си пушил бебетата в нея, шанса да забременее от предеякуационна течност е колкото Бай Шиле да стане президент.![]()
Бъди творец, но твори и простотия
ооо щом е трябвало да и дойде тези дни , не си свършил в нея шанса клони към 0 , ама внимавай тая явно се прави на умна щом така нагло те е излъгала
Това, че не е изпила хабчето може да се тълкува, като напълно нормален страх. Все пак може да е подочула от тук-там че хапчетата като "ескапел" влиаят на половата система
А нещо "ТЕСТ! ТЕСТ!" ...
Определено ще си имаш изродчеда се надяваме да не наследи АКЪЛА ви
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Бременна е .. сори пич , ще копуваш памперси , аз ти препоръчвам по евитно спасение , фърли курвичката от някой мост![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Каза човекът, който се има за боклук.Първоначално написано от kireca
Тя хубаво е е преценила, но е трябвало да му го каже. Не момчето да дава над 30 лева за хапче, не да го лъже.Първоначално написано от YouDontKnowMe
You're frozen
When your heart's not open..
Тя да си намира решение,щом не е изпила хапечето! ТИне си виновен за нищо![]()
Защо те е излъгала ли? Ами заради тов! Защо ти не вземеш хапче, което ти преебава организма? Ескапел не е бонбон, а сериозен медикамент, който не можеш да й буташ в устата ей-така.Първоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
от сега нататък Double Protection за втори път ми се случва.. Вече си взех Поука... Разбра че нещо иска да ми се набутва.. Но няма да стане нейната...![]()
И какво от това, че Ескапел е сериозен медикамент ?! Тя ще го изпие веднъж, няма да го гълта всеки ден, все едно са бонбони. Да забременее непълнолетна е по-малко сериозно, така ли ? Според мен, момичето е направило глупост като не е изпило хапчето, че и да лъже от всичкото нагоре. Сега само един тест може да покаже дали е бременна или не.