- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- току що гледах най тъпият филм правен някога
Казва се Dirty Love от 2005 с Джени Маккарти.Няма такава тъпня.Единственото хубаво нещо в този филм беше,че имаше край.Този филм просто е кръстникът на лошите филми.Препоръчвам го на всеки който иска да види точно колко зле може да бъде направено нещо.Може да споделите и за някой други тъпни.Да съставим нещо като класация.
Ама верно ли е толко тъп ?!
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Dead birds ми беше доста глуповат. Даже не го и изгледах до края.. "Троянски кон".. даже не помня и за какво точно ставаше дума, само знам, че беше скука![]()
Твоя не съм го гледала, после кажете дали наистина не си струва![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
някакъв филм имаше който се казваше "Морга" няма по-тъп и безсмислен, разбира се в торентите е пълно с такива особено новите, само се ебат и нищо друго![]()
Листопад.Шегувам се, макар че наистина мисля че по тъп сериал няма.
Иначе една приятелка насили ме принуди да гледам филма на Дисни за оная Майли/Хана..или каквато беше там. Е т'ва е най - тъпия филм!
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
"Тайната на кораба". (yawn)![]()
Ся ше го гледам да го видя...
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Тоя филм наистина е много смотан![]()
Напоследък новите "комедии" са адски безсмислени и зле направени... Много рядко вече изкарват нещо добро...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Триъгълник/Triangle-уж се води 'ужас'..Лелее няма по-голяма тъпотия.Едни попадат на някакъв изоставен кораб и някакви почват да ги избиват,същевременно действията се повтарят,повтарят,докато остане един оцелял. (не съм сигурна дали беше точно така,даже не можах да го изгледам целия)
Tirante el Blanco / Тирант Белия (2006)
Този е най-тъпия
аз преди се чудех да го гледам ли или не.. мерсиПървоначално написано от lubomirky
![]()
^ ако го изгледаш, всички други филми изведнъж ще придобият смисъл, защото ще осъзнаеш, че това е най-тъпият.
Rrrrrr .. също е тъпичъкнищо че съм го гледала 2 3 пъти (ама там поне се смееш на простотия)
![]()
![]()
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!