- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кой са НАЙ-калоричните храни.
Искам да попитам ако някой знае, кои са най-калоричните храни, защото аз колкото и да ям, не пълнея а съм доста слаб... Апък и не тренирам нищо и не изразходвам много енергия. Малко помощ ?
Започни да тренираш, за да качиш мускулна маса.
Тъпченето с възможно най-големите калоричин бомби няма да доведат до нещо хубаво.
мазните дюнери
кво ли не им слагат вътре
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
По-добре почни да тренираш нещо да натрупаш мускулна маса, а не се опитвай да трупаш мазнини от калорични храни, почни да ядеш здравословно и отрежи вредната храна
не са мазни беПървоначално написано от cunt
![]()
мн обичам дюнер![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Мускулна маса в моя случай не е опция. Защо ли ? Отговора е такъв че примерно като си облека тениска и лакътя ми, е толкова слаб 4ак си личат всичките му "кости" не е като на нормално тяло да си личи само края на големия кокал...
П.С. Ох мале как го обясних само hahaha
И с двамата съм съгласнаПървоначално написано от xKiFlA
Виж темата за Съдържание на калории в различните храни
Мисля, че можеше и да мине без нова тема, ма няма що да спираме младите...
Ooo не никак не са-аз съм Бритни СпиърсПървоначално написано от xKiFlA
По-темата Миминко се изрази най-правилноonce again
http://news.ibox.bg/news/id_1323078304Първоначално написано от xKiFlA
само се тровите с тея храни
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
ядки, но според мен няма да напълнееш така внезапно.. радвай се на фигурата си и ако имаш апетит.. вс. е ок![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
има нещо вярноПървоначално написано от miminko
![]()
![]()
мерси все пак
май най-вредните неща за които се сещам са дюнерите и тия на макдоналдс![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Е по принцип 200 грама орехи са по-калорични от един чипс, да речем..![]()
Има калоричини И полезни храни , за предпочитане са.
Ядките са супер полезни и доста калорични - орехи , бадеми, лешници.
Храни се с качествена храна. Много плодове зеленчуци , всякакви млечни продукти , спагети , пълнозърнест хляб , яйца.
Разбира се - месо и риба !! Дори да е по-тлъстичка самата риба на скара ще стане супер. Гледай на храната , като нещо добро за тялото ти и избирай качественото.![]()
To infinity and beyond.
Значи аз не трябва да ставам от масата, защото сега краката и лактите са ми толкова сухи, че не мога да се гледам в тениски и къси гащи
![]()
Абе я дай една снимка да те видим, скрий лицето ако искаш. Не може да си толкова слаб.
Ядките и сушените плодове са богати на въглехидрати и са доста калорични.
Running is my drug and I am overdosed ..
Ти май не разбра какво ти се говори... яж здравословна храна, 3-4 пъти на ден. НЕ се тъпи с простотии по цял ден. Капиш?Първоначално написано от SaLoIv
И ходи на фитнес.
Постепенно ще качиш килограми. Мускулът е по-тежък от мазнината и изглежда многократно по-добре.
http://img651.imageshack.us/img651/2181/dscn05301.jpg
Аз съм в дясно.
Значи почваш яко фитнес и после ще си толкова прегладнял, че ще искаш и масата у вас да изядеш..Или се запиши на някой спорт..плуване например е идеално..Първоначално написано от SaLoIv
Добре нали спортовете и всякакъв вид активност само горят калории и свалят килограмиаз искам точно обратното
![]()
Тестено, сладко, пържено и мазно.Общо казано е така.Тестеното включва всички закуски, банички, кексове, хляб, пици и изобщо тестените неща, сладкото са всичките вафли, шоколади, сладки и други и така.
Да ама са 200 пъти по-полезни от чипса!Първоначално написано от Jaune
Както свалят, така и трупат мускулна маса..А ти ако ядеш като обезумял бeз да тренираш ще станеш отпуснат : ))Първоначално написано от SaLoIv