- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Оценката,която получихме днес в училище..
5.50 по английски,ама утре на тъпото контролно по немски сиг. ще е 2така де,жената и за 50% вярно пак пише 2
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
5 на входното по Биология (то беше вчера)
6 по Изобразително
ии правихме адски лесно входно по математика, ще имам 6![]()
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
хуху 6 по английски ( и госпожата ме освободи от контролно !! (доволна) )
и 5 по Биология![]()
![]()
(добра съм мноо човек,
супер много са гордея със себе си)![]()
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
6 по български![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
бе нямам още ама май ми предстои 2 по френски![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
2 по история![]()
нищо неочаквано
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
6 - информатика
6 - физика
другото още не сме правили входни
и предвиждам 4-5 по биология още не ги е проверила![]()
3 по история![]()
![]()
Голямо мрънкане беше снощти.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
5 по ENGLISH!![]()
5 по китайски... започваме що годе добре годината.![]()
5 по Биология
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
6 по английски
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
нищо
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
днеска ни върнаха по бел входните и имам 6![]()
ама праихме днеска по физика и май ме очаква 2
![]()
![]()
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
Днеска имам 5.50 на диктовка по Еnglish. Добре е като за начало, само две грешки.. дано и за напред да е така ама не ми се вярва![]()
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
5 по литература, най унизителната петица през целия ми живот. За 10 години никога не съм имал по-малко от 6 за есе, особено когато става дума за есе по хуманитарен проблем. Но новия господин не ми харесвал начина на мислене.
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.