- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Оценката,която получихме днес в училище..
6 на входното по програмиране.
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.
3 - биология
5 - физика
И спря да се върти за миг земята..
3 по химияDDD
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
2 по фвс..![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
4 по физикаааааааааааааааааааа аа![]()
![]()
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
5 по Английски (:
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
4 po biologiq![]()
4 по ИнформатикаМного ме яд
![]()
в понеделник ще разбера по Биология .. Надявам се да е 5-6Ще видим
входно по програмиране? What the hell...? Не е ли модулно обучение бе?!Първоначално написано от Rashugun
То за петъка ама нищо ;д Да се оплача аз и тука.
Имах 5 на входното по БЕЛИ то защо,заради четири пропуснати запетайки и две правописни грешки !!!????
![]()
Беше съчинение разсъждение. Всичко е спазено увод,теза,изложение,заключ ние,цитати разни майни
и накрая каквооо![]()
Тая злобна змия,вече е официално че я мразя![]()
Откога оценките се поставят по харесване?Тая заслужава да е аут.Голямата учителка няма що![]()
Много е нечестно!
От изпитване по география в четвъртък имам 6-ца, а на контролно по 'технологии' 4-ка![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
в петък имах 2 на входното по история (а миналата година изкарах 5 на него щото беше изходно нали... )![]()
![]()
мноо съм зле човек :Дшейм он ми :Д
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
хахаха и те е яд за 5? Мене ако ми напише 5, ше повярвам в бог бе човекПървоначално написано от December
тва е знак да се постараеш тия 4 запетайки и 2те правописни грешки да станат 0
4 на входното по математика..още не мога да повярвам..![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Първо ти си 12 клас,там е много по-високо нивото ;д Нормално е да се радваш на четворки примерно. Но в 8 клас сигурно си имал само шестици.Първоначално написано от Tempest
Както и да е.
И все пак аз по БЕЛ винаги съм имала 6. А и съм си ги заслужела. Сега всички точки са ми спазени(тема,извод т.н.) и заради няколко правописни грешки???Все пак никой не е перфектен хах. Но ок,ще знам друг път да си проверявам по 5 пъти работата преди да я предам.Недай си Боже може да съм пропуснала да напиша запетайка след "когато" ...
Но и за тази госпожа специално знам,че си пише оценките според кой-колко-й-харесва. И майка й умря миналият вторник(или беше понеделник) и сега на нас ще си го изкарва![]()
Но това вече ми мина.
Имам си много по-сериозни проблеми с математиката :///
Днеска - по биология 5 . Иххх 2 точки не ми достигнаха до 6 ://
И по химия имах една ужасна оценка днеска !Срам ме е да я напиша![]()
![]()
Както съм тръгнала по този път дано скоро да не получа и първата си двойка![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
3 по история /много се ядосвам! :@/ . Сега предполагам че ще ми пишат 5 по Биология .. и да се надявам за 4 по математика. Мисля че ще хвана 6 по Български ..
беще лесно, но имаме нова учителка и да видим..
П.С. Вярно че това не ме извинява .. ама не бях учила тея предмети миналата година![]()
.. Ще поправямее ..
![]()
*сън*
ми.. от 6ти клас почнах с по-ниските оценки.. не съм за някви си оценки.. квото го разбирам - разбирам.. да зубря - няма смисъл! Влязох в даскалото, което исках с 3,58 по математика и 3,00 по литература... от изпитите, а по диплома - 6 по мат и 5 по литература.. не съм бутвал учебник от 9ти клас и все пак докопвам за стипендия.. литературата не ми е вървяла, няма и да ми върви, затова се радвам и на 5..Първоначално написано от December
иначе днеска имам 6 по английски![]()
2-ка естествено по историяОФ писна ми (а още не сме започнали)
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...