.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

родители..училище..проблеми

здравейте,отличничка съм и винаги съм завършвала срокове и години с над 5 и 50. Не зубря, но и не уча мн, всичко ми е лесно и го запомням бързо.
    И сега към проблема- след месец и половина имам рожден ден и наще ще ми купуват нет бук обаче проблема е , че има условие до тогава да нямам и 1 четворка . Егати.. и как да стане това ... входящите ми нива тепърва започват,а по химия си нямам халхабер, а по английски сме при нова госпожа и входящото ще е със 100 въпроса и то без подготовка.
    еми не мога да съм супер герой, как да нямам четворки, опитах се да обясня на наще и майка ми ми вика знам ти умствените възможности няма да имаш четворки, а нетбука ми трябва, защото компа ми е просто в окаено състояние . Моля кажете какво да правя?

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Ако те обичат истински, не би трябвало да ти поставят условия, а просто да купят подарък на детето си за рожденият му ден

Мега фен Аватара на ameli
    Учи. И ако изкараш 4, не им казвай, докато не мине РД-то
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Бе кви са тия глупости ...

Аз пък рядко имам над 4 ... и имам 2 компютъра,мерцедес,3 телефона,собствена стая, огромно легло,голямо бюро и апартамент преписан на мое име ... вашите са изроди

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    щом без да си даваш зор и да учиш изкарваш стабилни оценки, сега си дай малко зор и учи и няма да имаш 4ки
    ако не става номера - пищови!
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Бе кви са тия глупости ...

Аз пък рядко имам над 4 ... и имам 2 компютъра,мерцедес,3 телефона,собствена стая, огромно легло,голямо бюро и апартамент преписан на мое име ... вашите са изроди
    извода- родителите ти не са като нейните
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: родители..училище..проблеми

Цитирай Първоначално написано от gegata15
    здравейте,отличничка съм и винаги съм завършвала срокове и години с над 5 и 50. Не зубря, но и не уча мн, всичко ми е лесно и го запомням бързо.
    И сега към проблема- след месец и половина имам рожден ден и наще ще ми купуват нет бук обаче проблема е , че има условие до тогава да нямам и 1 четворка . Егати.. и как да стане това ... входящите ми нива тепърва започват,а по химия си нямам халхабер, а по английски сме при нова госпожа и входящото ще е със 100 въпроса и то без подготовка.
    еми не мога да съм супер герой, как да нямам четворки, опитах се да обясня на наще и майка ми ми вика знам ти умствените възможности няма да имаш четворки, а нетбука ми трябва, защото компа ми е просто в окаено състояние . Моля кажете какво да правя?
    за английския по принцип каква подготовка искаш? Да ти дадат въпросите ли? Наще да ми купят нетбук за рд-то, не 4ки, ами 5ци няма да имам.. изобщо оценки няма да имам ако се налага

Постарай се малко повече за входните. Тук има една статия, която на мен ми се стори полезна и интересна, ако искаш, хвърли едно око:

http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...87%D0%B8%D0%BC

Освен това, продължавай да им "мрънкаш" за нет бук-а и не спирай да се оплакваш от учителите си - колко са взискателни, как не правите преговори... Ако мислиш, че няма да те хванат, може да седнеш до някой с по-добър успех и да се опиташ да преписваш от него, и/или да си направиш пищови.
    Но в крайна сметка, мисля, че родителите ти ще ти го купят дори и да имаш четворки, просто искат да имаш добър успех. ; )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Ако те обичат истински, не би трябвало да ти поставят условия, а просто да купят подарък на детето си за рожденият му ден
    по тая логика... "Синко, нищо че имаш 2ки, нямаш грам култура, искаш ни пари за наркотици и миналата седмица начупи колата ми до неознаваемост... за рождения ти ден ше ти вземем нов телефон, щото те обичаме.. а дали ше го продадеш за да си набавиш дозата, твоя си работа, важното е ние да те обичаме"

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Постарай се малко повече за входните. Тук има една статия, която на мен ми се стори полезна и интересна, ако искаш, хвърли едно око:

http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...87%D0%B8%D0%BC

Освен това, продължавай да им "мрънкаш" за нет бук-а и не спирай да се оплакваш от учителите си - колко са взискателни, как не правите преговори... Ако мислиш, че няма да те хванат, може да седнеш до някой с по-добър успех и да се опиташ да преписваш от него, и/или да си направиш пищови.
    Но в крайна сметка, мисля, че родителите ти ще ти го купят дори и да имаш четворки, просто искат да имаш добър успех. ; )

този сайт наистина е добър , благодаря за отговорите на всички

Мега фен Аватара на iiordanova
    Ами научи си , за да нямаш 4-ки.
    Или ако в краен случай изкараш 4 .. не им казвай , или си поправи 4-ката.
    (:
    Все пак казваш , че си добра ученичка , спокойно. Родителите ти знаят , че учиш и ще ти купят нетбук. (: (бтв - какъв модел си си харесала? )

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Е к'во толкова ти за един нетбук ли си ?! Или си научи или го прежали. Мен лично не би ме заинтригувало това, не изпитвам липса на нетбук или лаптоп, а от други неща, които не могат да се купят, хах
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

вашите са ти го казали по-скоро като за стимул. Почти сигурна съм, че и да имаш 1-2 четворки пак ще си получиш лаптопа
    Fuck you You fucking Fuckers

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не знам вашите какви са, но при мен беше същото - винаги ме плашеха, че няма да ме пуснат да изляза или да ми купят еди какво си ако нямам добър успех, но всимко е било само на думи и за стимул - в крайна сметка си получавах всичко, което искам, без значение от успеха Така че бъди сигурна, че вашите ще ти вземат обещания подарък, но все пак се постарая да ги зарадваш с хубави оценки
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Плевен
    какво е нет бук

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    какво е нет бук
    едно ей такоз.. абее не се яде.. не е за тебе

Град
    Плевен
    ок

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си