- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ОБЪРКАНА СЪМ ..... АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ИЗПИТИ
11 клас съм от софия . Уча икономика но не съм решила какво да уча като висше. Разбрах че обучението в дания е безплатно и искам да попитам има ли и други страни къдесто е безплатно и ли достъпно за българи - Холандия . Швеция, финландия ..... Мислех тази година да се подготвям за сертификат по английско CAE,но видях че повечето университети искат TOEFL или IELTS , някой може ли да ми каже каква е разликата между тези двата знам че са за 2 години но към кой да се пренасоча (кой ще е по полезен според вас) ,защото съм чувала че ТОEFL e за Сащ ама като гледам и в европа го приемат навсякъде пише Тоефл/ ielts и мн рядко CAE ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1.ХАКУНА МАТАТА - Късметът е там където подготовката среща възможността!!!
2.Не плачи, защото е свършило. Усмихни се, защото се е случило.
3.Печели без да се хвалиш!Губи, без да се оправдаваш!
тъй, и аз съм се насочила към безплатнитено номер 1 ми е Шотландия, после Дания
безплатни са Шотландия, Дания, Финландия, не съм сигурна за Уелс (ако е беплатно и за там ще се се поогледам),
Един ден, като разглеждах какво се иска в Дания, забелязах, че искат IELTS, а не TOEFL, така че по-дбро към IELTS се насочи, той важи навсякъде в Европа![]()
не беше ли SAT за Сащ![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
И аз така съм чувалаПървоначално написано от EsteticLoff
За Сащ май трябваха и SAT и TOEFL. SATa е математика.Първоначално написано от ginny
По темата по-добре се насочи към IELTS, него го приемат навсякъде в Европа.
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Напълно безплатно ? И за чужденци ?Първоначално написано от silver_moon
еми за граждани на ЕС е безплатно - една полза от членството ниПървоначално написано от LeDa
![]()