.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

ОБЪРКАНА СЪМ ..... АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ИЗПИТИ

11 клас съм от софия . Уча икономика но не съм решила какво да уча като висше. Разбрах че обучението в дания е безплатно и искам да попитам има ли и други страни къдесто е безплатно и ли достъпно за българи - Холандия . Швеция, финландия ..... Мислех тази година да се подготвям за сертификат по английско CAE,но видях че повечето университети искат TOEFL или IELTS , някой може ли да ми каже каква е разликата между тези двата знам че са за 2 години но към кой да се пренасоча (кой ще е по полезен според вас) ,защото съм чувала че ТОEFL e за Сащ ама като гледам и в европа го приемат навсякъде пише Тоефл/ ielts и мн рядко CAE ....
    1.ХАКУНА МАТАТА - Късметът е там където подготовката среща възможността!!!
    2.Не плачи, защото е свършило. Усмихни се, защото се е случило.
    3.Печели без да се хвалиш!Губи, без да се оправдаваш!

тъй, и аз съм се насочила към безплатните но номер 1 ми е Шотландия, после Дания
    безплатни са Шотландия, Дания, Финландия, не съм сигурна за Уелс (ако е беплатно и за там ще се се поогледам),
    Един ден, като разглеждах какво се иска в Дания, забелязах, че искат IELTS, а не TOEFL, така че по-дбро към IELTS се насочи, той важи навсякъде в Европа

не беше ли SAT за Сащ
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    не беше ли SAT за Сащ
    И аз така съм чувала

Голям фен Аватара на Crazytu
    Цитирай Първоначално написано от ginny
    Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    не беше ли SAT за Сащ
    И аз така съм чувала
    За Сащ май трябваха и SAT и TOEFL. SATa е математика.
    По темата по-добре се насочи към IELTS, него го приемат навсякъде в Европа.
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    тъй, и аз съм се насочила към безплатните но номер 1 ми е Шотландия, после Дания
    безплатни са Шотландия, Дания, Финландия, не съм сигурна за Уелс (ако е беплатно и за там ще се се поогледам),
    Един ден, като разглеждах какво се иска в Дания, забелязах, че искат IELTS, а не TOEFL, така че по-дбро към IELTS се насочи, той важи навсякъде в Европа
    Напълно безплатно ? И за чужденци ?

Цитирай Първоначално написано от LeDa
    Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    Напълно безплатно ? И за чужденци ?
    еми за граждани на ЕС е безплатно - една полза от членството ни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си