.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Помощ.. Мъжка полова система

Някои можи ли да ми каже това нормално ли е ?!

Значи на 17 съм знам че всега възмъжавам наблюдавам от време на време отгоре на главичката на пениса ми виждам някфи бели линии тоест нещо като вените.. Седят определено време и си минават, гледам от време на време има леко подуване от двата края и болки обаче тях като ги няма , нямам болки" викам си дали е от това ,че просто възмъжавам или е нещо друго ..

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: Помощ.. Мъжка полова система

Цитирай Първоначално написано от mnmlkid
    Някои можи ли да ми каже това нормално ли е ?!

Значи на 17 съм знам че всега възмъжавам наблюдавам от време на време отгоре на главичката на пениса ми виждам някфи бели линии тоест нещо като вените.. Седят определено време и си минават, гледам от време на време има леко подуване от двата края и болки обаче тях като ги няма , нямам болки" викам си дали е от това ,че просто възмъжавам или е нещо друго ..
    И аз съм на 17 години и нямам такива проблеми ... Защо просто не питаш баща ти не мисля че е страшен и ще те изяде..
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Или питай баща ти както казва горния пости или урологне,не съм наясно с това което ти се случва,но най-вероят не е нищо сериозно

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от zority7
    Или питай баща ти както казва горния пости или урологне,не съм наясно с това което ти се случва,но най-вероят не е нищо сериозно
    ме подценявай нищо което се случва с организма иди на уролог и се консултирай няма нищо срамно не се притеснявай
    ОДИН!!!

На дермато-венеролог бях преди тва но не по тази причина , къде да ида на Уролог или на дерматовенерелог ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си