- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кратко проучване, моля ви за минутка внимание. :)
Здравейте!
Понеже ми предстоят снимки за няколко абитуриентски албуми, а се колебая, реших да се допитам до по-голям брой хора.
Искам да видя мението ви за тази снимка :
Би ли ви харесала, седяща на страница от абитуриентския ви албум?
Всъщност това е обработеният вариант на тази снимка :
И ето го другият въпрос : коя от двете снимки повече ви харесва?
Бел.авт. : Моля на въпрос номер едно да отговаряте с да/не, а на въпрос две със снимка 1(завъртяната)/снимка 2(нормалната).
И също така моля да пускате гласовете си в темата.
Благодаря предварително за отделеното време, поздрави!
И още - ако се стигне до изпълнение на снимка от типа на номер 1(завъртяната) ще снимам по по-добър начин и няма да са толкова големи изкривяванията в лицата, питането е коя снимка повече ви хареса обективно.
Поздрави!
Харесва ми като идея как се е получило, по-разчупенка е. (за първата)![]()
Значи първата ти харесва.
А повече ли ти харесва от втората?
Да, определено повече ми харесва от втората. Снимки като втората винаги може да си направите за албума, но първата е много сполучлива. Чак ме накара да се усмихна, а и сигурно като си я погледнете класа, също ще 'и се радвате повече, отколкото на обикновената![]()
Благодаря ти за мнението.
Обръщам се към останалите - не си пестете отрицателните отговори и критиките, все пак човек се учи от грешките си.![]()
Втората ми харесва повече .... Попринцип харесвам повече обикновеното .. Първата изглежда ... аматьорска /дано не те обидя/![]()
Не ме обиждаш!
Благодаря за мнението!
Не си пестете критиките.))
На мен също ми харесва първата снимка - въпреки изкривяванията е доста по-различна от обикновените (снимка 2), които всички си правят![]()
Според мен най-важното е на вас да ви харесва, а не какво мислят останалите - допитай се до хората от класа ти и ако те я одобряват не виждам защо да не си я сложите във випусника.
П.П. Не е толкова важно как изглежда снимката, а какви спомени навява. Аз като си гледам албума от бала и отделно имам още 1 със снимки през годините - ми не са нищо особено самите снимки, но въпреки това ме карат да се усмихна и да си спомня за ученическите годиниА и има доста олигофренски екземпляри
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Благодаря!
Ясно е, че спомените са важни, но все пак трябва и на техническо ниво да са добри, все пак се старая към професионализъм.
Първата ми харесва много повече. (: Интересна е и повече ме кефи от другата.
Боже мили,колко народ сте в тоя клас![]()
По темата: Първата
Брях,брях
Благодаря ви!
Това е демо-снимка, така да се каже, питам принципно, не дали би се харесала на нашия клас. На снимката са повечето хора от 3 класа.![]()
На мен ми допада втората.
След години ще има да си въртя главата да успея да видя кво що на първата снимка![]()
1-вата(обработената) ми харесва повече,но хората в края на снимката са мн разтеглени.![]()
Би ми харесало да има такава обработена снимка, но да са само 1-2. Предпочитам да има повече необработени. Първата снимка е интересна, различна... но не се вижда много добре на нея, пък и класиката рлз. (:
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Би ми харесала като първата абсолютно, макар че вече завърших.
Единственият й проблем е в разтеглянето на главите на хората (виждаш ефекта).
Втората също е хубава, но ако успееш по някакъв начин да понеутрализираш тоя ефект на главите в първата ще стане много по-добра като концепция.
не са разтегнатиПървоначално написано от YouAteMyHeart
просто защото не си си обърнал главата![]()
ето така тези, които са острани сега са отдолу и пак ти изглеждат разтегнати...
Първата. Предпочитам всички да са съразмерни.
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Благодаря ви!
Ако правя такава пак ще я направя по-хубаво, все пак тази не беше снимана с тази цел, а просто като обща снимка, в последствие я редактирах, защото ми дойде идея.
Ако трябва да съм откровена първата снимка не ме грабна особено, да не кажем и че ми се стори някак... нещо дразнещо ми се стори. Плюс и че много странно ми се замая главата сякаш... Не мога да го обясня точно. Като идея е интересно, защото е нестандартно, но на мен повече ми допадна "стандартната" снимка. Въпрос на вкус.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
харесва ми! =)![]()
бтв: това е любимото ми 119-то, нали? =)))
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
1вата много ме изкефи и мисля, че е по-добрият вариант, но според мен трябва да се обработи още малко и ще е перфектна.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
+1 Някои може да се обидят,че не се виждат например,заради това че са разтеглени..но като идея първата снимка е супер.Първоначално написано от YouAteMyHeart