.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Кратко проучване, моля ви за минутка внимание. :)

Здравейте!
    Понеже ми предстоят снимки за няколко абитуриентски албуми, а се колебая, реших да се допитам до по-голям брой хора.
    Искам да видя мението ви за тази снимка :

Би ли ви харесала, седяща на страница от абитуриентския ви албум?

Всъщност това е обработеният вариант на тази снимка :

И ето го другият въпрос : коя от двете снимки повече ви харесва?

Бел.авт. : Моля на въпрос номер едно да отговаряте с да/не, а на въпрос две със снимка 1(завъртяната)/снимка 2(нормалната).
    И също така моля да пускате гласовете си в темата.

Благодаря предварително за отделеното време, поздрави!

И още - ако се стигне до изпълнение на снимка от типа на номер 1(завъртяната) ще снимам по по-добър начин и няма да са толкова големи изкривяванията в лицата, питането е коя снимка повече ви хареса обективно.

Поздрави!

Град
    around the world !
    Харесва ми като идея как се е получило, по-разчупенка е. (за първата)

Значи първата ти харесва.
    А повече ли ти харесва от втората?

Град
    around the world !
    Да, определено повече ми харесва от втората. Снимки като втората винаги може да си направите за албума, но първата е много сполучлива. Чак ме накара да се усмихна, а и сигурно като си я погледнете класа, също ще 'и се радвате повече, отколкото на обикновената

Благодаря ти за мнението.
    Обръщам се към останалите - не си пестете отрицателните отговори и критиките, все пак човек се учи от грешките си.

Голям фен Аватара на LeDa
    Втората ми харесва повече .... Попринцип харесвам повече обикновеното .. Първата изглежда ... аматьорска /дано не те обидя/

Не ме обиждаш!
    Благодаря за мнението!
    Не си пестете критиките.))

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    На мен също ми харесва първата снимка - въпреки изкривяванията е доста по-различна от обикновените (снимка 2), които всички си правят
    Според мен най-важното е на вас да ви харесва, а не какво мислят останалите - допитай се до хората от класа ти и ако те я одобряват не виждам защо да не си я сложите във випусника.

П.П. Не е толкова важно как изглежда снимката, а какви спомени навява. Аз като си гледам албума от бала и отделно имам още 1 със снимки през годините - ми не са нищо особено самите снимки, но въпреки това ме карат да се усмихна и да си спомня за ученическите години А и има доста олигофренски екземпляри
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Благодаря!
    Ясно е, че спомените са важни, но все пак трябва и на техническо ниво да са добри, все пак се старая към професионализъм.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Първата ми харесва много повече. (: Интересна е и повече ме кефи от другата.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Боже мили,колко народ сте в тоя клас
    По темата: Първата
    Брях,брях

Благодаря ви!
    Това е демо-снимка, така да се каже, питам принципно, не дали би се харесала на нашия клас. На снимката са повечето хора от 3 класа.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    На мен ми допада втората.

След години ще има да си въртя главата да успея да видя кво що на първата снимка

1-вата(обработената) ми харесва повече,но хората в края на снимката са мн разтеглени.

Би ми харесало да има такава обработена снимка, но да са само 1-2. Предпочитам да има повече необработени. Първата снимка е интересна, различна... но не се вижда много добре на нея, пък и класиката рлз. (:
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Би ми харесала като първата абсолютно, макар че вече завърших.

Единственият й проблем е в разтеглянето на главите на хората (виждаш ефекта).

Втората също е хубава, но ако успееш по някакъв начин да понеутрализираш тоя ефект на главите в първата ще стане много по-добра като концепция.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    1-вата(обработената) ми харесва повече,но хората в края на снимката са мн разтеглени.
    не са разтегнати
    просто защото не си си обърнал главата

ето така тези, които са острани сега са отдолу и пак ти изглеждат разтегнати...

Първата. Предпочитам всички да са съразмерни.
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Благодаря ви!
    Ако правя такава пак ще я направя по-хубаво, все пак тази не беше снимана с тази цел, а просто като обща снимка, в последствие я редактирах, защото ми дойде идея.

2-рата повече ми харесва

Ако трябва да съм откровена първата снимка не ме грабна особено, да не кажем и че ми се стори някак... нещо дразнещо ми се стори. Плюс и че много странно ми се замая главата сякаш... Не мога да го обясня точно. Като идея е интересно, защото е нестандартно, но на мен повече ми допадна "стандартната" снимка. Въпрос на вкус.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    харесва ми! =)
    бтв: това е любимото ми 119-то, нали? =)))
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    1вата много ме изкефи и мисля, че е по-добрият вариант, но според мен трябва да се обработи още малко и ще е перфектна.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    +1 Някои може да се обидят,че не се виждат например,заради това че са разтеглени..но като идея първата снимка е супер.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си