.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Момичета,харесвате ли срамежливи момчета?

Эдравейте,сега ще ви питам вас,момичетата...досега НЕ съм правел секс. Срам ме е да предложа на някое момиче,което страшно много харесвам да сме гаджета или просто най-добри приятели...кажете си мнението относно това...БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Айде пак тема в която ,някой веднага пише дали момичетата го харесват,бъди себе си и ще си намериш приятелка..

Голям фен Аватара на glamouros
    Най-важно е да покажеш истинската си същност. По темата: аз не харесвам срамежливи момчета- сладки са, но до сега не съм имала такъв приятел. Предпочитам по разговорливи хора като цяло, по-настойчиви, напористи, даже леко нахални (в граници разбира се).
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Истинския мъж не се притеснява и не е срамжелив, а жените харесват истински мъже

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от CircleOfPain
    Истинския мъж не се притеснява и не е срамжелив, а жените харесват истински мъже
    \/

Не напразно мъжете са наречени "силният пол",аз не харесвам срамежливи момчета,дори ме подтискат,но лично аз може би бих излязла с такъв тип момче,защотото смятам,че вътрешно не е такъв и ако намеря нещо друго в него,което ме е впечатлило защо не.

Виж дори и да си срамежлив,всеки човек има качества добри и лоши,може би имаш какво да дадеш на едно момиче,но бъди една идея по-смел,все пак трябва да започнеш от някъде.

Цитирай Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
    Не напразно мъжете са наречени "силният пол",аз не харесвам срамежливи момчета,дори ме подтискат,но лично аз може би бих излязла с такъв тип момче,защотото смятам,че вътрешно не е такъв и ако намеря нещо друго в него,което ме е впечатлило защо не.

Виж дори и да си срамежлив,всеки човек има качества добри и лоши,може би имаш какво да дадеш на едно момиче,но бъди една идея по-смел,все пак трябва да започнеш от някъде.

Благодаря,хареса ми мнението ти

всеки харесва мнения които са му угодни

всеки харесва мнения които са му угодни

Братле,всеки е раэличен и със раэлични мнения!

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    НЕ! Никое момиче не харесва бета поведение у мъжки индивид. А срамежливостта спада към точно тази категория. Сори пич, ако не смениш тактиката, няма да копаш скоро
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Цитирай Първоначално написано от Kurdokolenko
    НЕ! Никое момиче не харесва бета поведение у мъжки индивид. А срамежливостта спада към точно тази категория. Сори пич, ако не смениш тактиката, няма да копаш скоро

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Не бих казала,че ако момчето е срамежливо би ме отблъснало.Сладко е,но до определен момент.Ако в началото е срамежливо и после се отпусне,тогава няма лошо,дори би ми харесало.Но ако става червен като домат и си гълта граматиката при всяко докосване и ласка...
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Аз пък имам проблем с признаване на чувствата.Мога да разговарям горе-долу нормално с момиче,което харесвам,но не мога да и разкрия чувствата си.Иначе и аз много се притеснявам като говоря с момиче-говоря по-бързо,заеквам от време на време.Дано да превъзмогна тоя страх,и да стана по-уверен

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Сладко ми става като някое момче се черви срещу мене и не знае какво да каже Обаче няма да искам да съм нещо повече от приятелка с него.
    Трагедията е пълна...

Re: Момичета,харесвате ли срамежливи момчета?

Цитирай Първоначално написано от ANTIMASON
    Эдравейте,сега ще ви питам вас,момичетата...досега НЕ съм правел секс. Срам ме е да предложа на някое момиче,което страшно много харесвам да сме гаджета или просто най-добри приятели...кажете си мнението относно това...БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
    Срамежливи харесвам, тебе не харесвам !
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    всички знаем, че мъжкия полов орган е мускул нали така
    ! Dumbass !

Град
    Бургас
    като видях коментарите ми стана много смешно и аз имах същият проблем , да ви кажа това което казвате "бъди себеси" не е лесно ! ЛИЧЕН СЪВЕТ : Когато се запознаеш гледай да говориш и да пускаш някой лаф , иначе земи фейсбук скайп или нещо от сорта и там се опознайте , МНОГО ПО ЛЕСНО ЩЕ ТИ Е ! Като се опознаете няма да те е срам толкова ! Надявам се да съм ти помогнал ! УСПЕХ !
    Умните използват СОБСТВЕНИ лафове , Глупавите използват общите и крадените ! НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ , Big Brother ГЛЕДА !

Бъди себе си. И аз съм срамежлив. На 20 съм, имал съм само 2 приятелки досега. Колкото и да съм срамежлив и неинициативен, хората ме забелпязват. 1-вата ми самата тя ме покани на среща, на 19, или по-точно преди 2 месеца поканих едно момиче на среща. Толкова ми беше странно, но ето, че сега много се обичаме и вече дори говорим за съвместно съжителство, само да взема заплатата. Тя е изключително красива и всеки срещнат я сваля(без преувеличения!), но въпреки това избра мен - неопитния задръстеняк, не съм и особено красив. Това, което искам да ти кажа е, че трябва да се отпуснеш и да бъдеш естествен. Не се спичай, понеже си срамежлив, може точно в това да е чара ти, и най-вероятно е така! Използвай го и ще те забележат.

Цитирай Първоначално написано от BIN
    Бъди себе си. И аз съм срамежлив. На 20 съм, имал съм само 2 приятелки досега. Колкото и да съм срамежлив и неинициативен, хората ме забелпязват. 1-вата ми самата тя ме покани на среща, на 19, или по-точно преди 2 месеца поканих едно момиче на среща. Толкова ми беше странно, но ето, че сега много се обичаме и вече дори говорим за съвместно съжителство, само да взема заплатата. Тя е изключително красива и всеки срещнат я сваля(без преувеличения!), но въпреки това избра мен - неопитния задръстеняк, не съм и особено красив. Това, което искам да ти кажа е, че трябва да се отпуснеш и да бъдеш естествен. Не се спичай, понеже си срамежлив, може точно в това да е чара ти, и най-вероятно е така! Използвай го и ще те забележат.

Брат,с тово твое иэкаэване напълни ми душата!

п.п.БЛАГОДАРЯ!

Ами определено не харесвам срамежливи момчета, както и повечето момичета , но примерно аз в краина сметка винаги попадам на такива , първоначално не е такъв проблем но по нататък става все по трудно и по трудно . Опитай поне до някаква степен да се бориш със стеснителността си, все пак пречи много в една връзка

Всеки има различен вкус, но лично аз изобщо не харесвам срамежливи момчета. Другата крайност също е зле-голямо самочувствие без никакво покритие. Харесвам самоуверени и сигурни в себе си мъже.

Трябва сам да си сигурен в себе си, но без да прекаляваш със самочувствието. Не е необходимо да се престараваш, но и да мълчиш само ...

А да те е срам - въобще не виждам причина, от кое те е срам? От момиче? Що? На тях им харесва защото се чувстват специални, но само това - иначе ти изглеждаш мега жалък и задръстен така и трябва да се погрижиш да спре да те е срам, като разбереш че няма за какво.

Сериозно, от кое точно те е срам???

Град
    Bulgaria
    твърдо не

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Точно така !
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Цитирай Първоначално написано от neshty
    Точно така !
    Пълни глупости. То ти идва отвътре, никой не иска да е стеснителен. Това не прави такива хора по-малко истински мъже...

Град
    Пловдив
    Глупости на ваще глупости.. Жените не харесват мъже,те харесват изпедерастени,изсребрени,н едоклатени хомосексуалисти. Хааа

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си