.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Течение, цикъл.... Помощ!!!

Аз съм на 13 от около 2 години имам течение, което забелязвам по бельото си. Четох в интернет че това трябва да е вагинално течение, само че пише, че след около 3 месеца трябва да ти дойде. Аз все още нямам цикъл... Поразпитах приятелките си и някои преди да им дойде са имали, но малко, а други-изобщо.
    На някои места в интернет пише че течението е хубаво, тъй като пречиства въргалището, а другаде пише че това е симптом за болест и тн. До колкото разбрах има различни видове течение. Как да го определя и трябва ли да ходя при лекар. Ако е от значение течението е от прозрачно към бяло и понякога ме сърби но леко. Спазвам добра лична хигиена... Споделете мнение, плс!!!
    който си мисли че работата е песен нищо не разбира от музика!

Не питай приятелки, не искай съвети от тоя форум , а бързо тичай при мама и й кажи да те заведе на гинеколог.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    басейн или море => гъбички

иди на гинеколог...и сама можеш,ако те е срам да кажеш на майка ти, само иди до личния за направление да не изръсиш 40 лева примерно за един преглед..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Какво е на вид течението? Консистенция, цвят, мирис? Ако е прозрачна, разтеглива и без особен мирис няма от какво да се притесняваш. Ако обаче е гъста, с мътен почти бял цвят или има остра миризма трябва да посетиш гинеколог.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Течението е от прозрачно към бяло и мирише, но малко, даже почти воъбще. Мътно е наистина. Май наистина тр да отида на гинеколог.

ИИИ... хора. Наистина чесно да си призная ми е неловко да говоря с майка ми за такива неща. Знам че ще ми кажете, че няма за какво да ме е срам но... Кажете ми нещо повече за прегледа при гинеколог защото си нямам никаква представа.

Цитирай Първоначално написано от yoanamp3
    ИИИ... хора. Наистина чесно да си призная ми е неловко да говоря с майка ми за такива неща. Знам че ще ми кажете, че няма за какво да ме е срам но... Кажете ми нещо повече за прегледа при гинеколог защото си нямам никаква представа.
    oтиваш , сваляш си гащите и гинеколога ти рови вътре с едни пинсети. ако те снима ти вкарва една като тръбичка и тя започва да издава странен звук и малко боли.

Ама какво означава малко???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си