- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години изгубихте девствеността си?
Почти на 16. Никога няма да съжалявам.
16 Съжалявам че не беше по-рано![]()
шегувам се не съжалявам
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
Баси кефа, цели 25 бебенца са се проебали на 12Пък към 13 и 14 става още по-красиво положението
Aз съм девствен![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
^ Ще си намери и тогава ще я изгуби.
На 15 и половина.
Аз бях на 15 и това преди време за момче уж беше рано...ама сега на 12,13,14 и то момичета ,просто нямам думи.Минеш покрай някво момиче и си мислиш,че е на 30 а тя се окаже на 13...мн изродено взе да ставаА най-лошото е,че мн пъти сме си говорили с приятели,всички обичат курвите (с извинение) ама никой не ги взима на сериозно. Никой не ги взима насериозно.Аз поне никога не бих се хванал с някоя на сериозно ако ми каже,че пърсия и път е бил на 13-14.За мен поне ако едно момиче не откаже в началото ,и не потормози един мъж..бягай на далеч! Лесно спечелено=лесно изгубено ! Всеки търси различни неща...уви в момента е рай за момчета търсещи бърз секс...а сериозните момичета отдавна станаха изчезващ вид...
![]()
На 15 съм - още съм девственна, и нямам намерение това да се променя в близките 2 - 3 години..![]()
Знаеш, че си влюбен, когато не можеш да заспиш, защото знаеш, че реалността най - сетне е по - хубава от сънищата ти ! <3
години?Първоначално написано от effikaa
![]()
awerw♥
права си и това е гадното на 21 век че някоия си го е направила на 12-13 и всички след нея да не са по назад от "модата" то па и то една модаа ........ по темата аз още не съм и съм 14 и смятам че ми е мнннн рано за товаПървоначално написано от teicheto1
![]()
![]()
Защо Чък Норис го е раждала леля му? ..защото никой неможе да му ебе майката..!
евала ти казвам сериозно !! \Първоначално написано от didkymd
/ и вие мъжете (такива като теб
) и те са мн редки вече за съжаление
а аз мн искам 1 ми гадже да е такъв,защото не приемам това за нормално да не си девственен/нна
на 12 13 14 това за мен поредната к******на ..![]()
![]()
![]()
Защо Чък Норис го е раждала леля му? ..защото никой неможе да му ебе майката..!
По странни критерии определяте коя е курва и коя не..
Шофирай разумно - стигни жив!
и аз ви казвам ,,евала,, на двамата!!!Първоначално написано от tanichka97
![]()
![]()
![]()
аз познавам само 2 момчета (свестни) и се отчайвам като гледам какво се случва тези години![]()
По темата: на 14 съм и НЕ съм се ебала, но ако ще го правя сега няма да е с първия от улицата, а със специално момче, ама няма как да стане, защото ако найстина момчето е свястно то той няма да ми даде![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
+Първоначално написано от association
![]()
на 14 . Трябва6е да из4акам о6те малко![]()
Аз ли нещо съм сбъркана или...? Аз съм на 14 още не съм си ИМАЛА гадже, а някои на 12 правили секс... О.о
П.С. Ако си намеря свястно момче, което да ме привлича сексуално бих го направила поне на 15 (навършвам ги след няколко месеца), ама той ако е толкова свестен няма да иска да спи с 15годишна... И все пак смятам, че около 15-16 може (с много толерантност!) да се приеме загубването на девственоста.
Малко късно - на 19, но не изобщо не се срамувам от това и не съжалявам за нищо.
13 (ма не усетих никъв кеф )![]()
Застанали на стартовата линия ,и всичко друго губи смисъл - приятели ,врагове ,роднини ,живот .В течение на първите 10 секунди зад волана след старта ,аз съм освободен от целия този свят .
15...