.

Виж резултатите на анкетата: На колко години изгубихте девствеността си?

Гласували
1242. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • по-късно

86 6,92%
  • 20

15 1,21%
  • 19

37 2,98%
  • 18

98 7,89%
  • 13

48 3,86%
  • 12

36 2,90%
  • 17

173 13,93%
  • 16

248 19,97%
  • 15

296 23,83%
  • 14

205 16,51%
Отговор в тема
Страница 15 от 26 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 638
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Почти на 16. Никога няма да съжалявам.

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    16 Съжалявам че не беше по-рано шегувам се не съжалявам
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Почти 17 и не съжалявам!
    maDamn

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Баси кефа, цели 25 бебенца са се проебали на 12 Пък към 13 и 14 става още по-красиво положението

Aз съм девствен
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    14
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    на 14 съм-девственa...
    awerw

Почти на 18, наскоро.
    Love to be loved by you.

Мега фен Аватара на SurfSky
    А който няма с кой да я изгуби

Голям фен Аватара на fakesmiles
    ^ Ще си намери и тогава ще я изгуби.

На 15 и половина.

смях голям !

Аз бях на 15 и това преди време за момче уж беше рано...ама сега на 12,13,14 и то момичета ,просто нямам думи.Минеш покрай някво момиче и си мислиш,че е на 30 а тя се окаже на 13...мн изродено взе да става А най-лошото е,че мн пъти сме си говорили с приятели,всички обичат курвите (с извинение) ама никой не ги взима на сериозно. Никой не ги взима насериозно.Аз поне никога не бих се хванал с някоя на сериозно ако ми каже,че пърсия и път е бил на 13-14.За мен поне ако едно момиче не откаже в началото ,и не потормози един мъж..бягай на далеч! Лесно спечелено=лесно изгубено ! Всеки търси различни неща...уви в момента е рай за момчета търсещи бърз секс...а сериозните момичета отдавна станаха изчезващ вид...

На 15 съм - още съм девственна, и нямам намерение това да се променя в близките 2 - 3 години..
    Знаеш, че си влюбен, когато не можеш да заспиш, защото знаеш, че реалността най - сетне е по - хубава от сънищата ти ! <3

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от effikaa
    На 15 съм - още съм девственна, и нямам намерение това да се променя в близките 2 - 3 години..
    години?
    awerw

Град
    Пловдив
    На 15 съм...
    Не съм си я изгубила все още, гордея се със себе си
    Доказах си, че не съм някоя долна... сещате се каква... Доста предложения съм имала ама не бързам... Всичко с времето си
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Цитирай Първоначално написано от teicheto1
    Спомям си, когато 16 също се водеше РАНО, жалко е, че масово вече всички дето им е дошло преди няколко месеца бързат да се изпраскат... и то не за самия секс, а щото е модерно... очаквам сестра ми която е на 9 след някоя годинка да ми цъфне... както са тръгнали нещата..
    права си и това е гадното на 21 век че някоия си го е направила на 12-13 и всички след нея да не са по назад от "модата" то па и то една модаа ........ по темата аз още не съм и съм 14 и смятам че ми е мнннн рано за това
    Защо Чък Норис го е раждала леля му? ..защото никой неможе да му ебе майката..!

Re: смях голям !

Цитирай Първоначално написано от didkymd
    Аз бях на 15 и това преди време за момче уж беше рано...ама сега на 12,13,14 и то момичета ,просто нямам думи.Минеш покрай някво момиче и си мислиш,че е на 30 а тя се окаже на 13...мн изродено взе да става А най-лошото е,че мн пъти сме си говорили с приятели,всички обичат к***те (с извинение) ама никой не ги взима на сериозно. Никой не ги взима насериозно.Аз поне никога не бих се хванал с някоя на сериозно ако ми каже,че пърсия и път е бил на 13-14.За мен поне ако едно момиче не откаже в началото ,и не потормози един мъж..бягай на далеч! Лесно спечелено=лесно изгубено ! Всеки търси различни неща...уви в момента е рай за момчета търсещи бърз секс...а сериозните момичета отдавна станаха изчезващ вид...
    евала ти казвам сериозно !! \/ и вие мъжете (такива като теб ) и те са мн редки вече за съжаление а аз мн искам 1 ми гадже да е такъв,защото не приемам това за нормално да не си девственен/нна
    на 12 13 14 това за мен поредната к******на ..
    Защо Чък Норис го е раждала леля му? ..защото никой неможе да му ебе майката..!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    По странни критерии определяте коя е курва и коя не..
    Шофирай разумно - стигни жив!

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN

Re: смях голям !

Цитирай Първоначално написано от tanichka97
    Цитирай Първоначално написано от didkymd
    Аз бях на 15 и това преди време за момче уж беше рано...ама сега на 12,13,14 и то момичета ,просто нямам думи.Минеш покрай някво момиче и си мислиш,че е на 30 а тя се окаже на 13...мн изродено взе да става А най-лошото е,че мн пъти сме си говорили с приятели,всички обичат к***те (с извинение) ама никой не ги взима на сериозно. Никой не ги взима насериозно.Аз поне никога не бих се хванал с някоя на сериозно ако ми каже,че пърсия и път е бил на 13-14.За мен поне ако едно момиче не откаже в началото ,и не потормози един мъж..бягай на далеч! Лесно спечелено=лесно изгубено ! Всеки търси различни неща...уви в момента е рай за момчета търсещи бърз секс...а сериозните момичета отдавна станаха изчезващ вид...
    евала ти казвам сериозно !! \/ и вие мъжете (такива като теб ) и те са мн редки вече за съжаление а аз мн искам 1 ми гадже да е такъв,защото не приемам това за нормално да не си девственен/нна
    на 12 13 14 това за мен поредната к******на ..
    и аз ви казвам ,,евала,, на двамата!!!
    аз познавам само 2 момчета (свестни) и се отчайвам като гледам какво се случва тези години
    По темата: на 14 съм и НЕ съм се ебала, но ако ще го правя сега няма да е с първия от улицата, а със специално момче, ама няма как да стане, защото ако найстина момчето е свястно то той няма да ми даде
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от association
    Почти на 18, наскоро.
    +

на 14 . Трябва6е да из4акам о6те малко

Аз ли нещо съм сбъркана или...? Аз съм на 14 още не съм си ИМАЛА гадже, а някои на 12 правили секс... О.о
    П.С. Ако си намеря свястно момче, което да ме привлича сексуално бих го направила поне на 15 (навършвам ги след няколко месеца), ама той ако е толкова свестен няма да иска да спи с 15годишна... И все пак смятам, че около 15-16 може (с много толерантност!) да се приеме загубването на девственоста.

Малко късно - на 19, но не изобщо не се срамувам от това и не съжалявам за нищо.

Град
    гр.Шумен
    13 (ма не усетих никъв кеф )
    Застанали на стартовата линия ,и всичко друго губи смисъл - приятели ,врагове ,роднини ,живот .В течение на първите 10 секунди зад волана след старта ,аз съм освободен от целия този свят .

15...

15 без малко
    Женско !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си