.

Виж резултатите на анкетата: На колко години изгубихте девствеността си?

Гласували
1242. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • по-късно

86 6,92%
  • 20

15 1,21%
  • 19

37 2,98%
  • 18

98 7,89%
  • 13

48 3,86%
  • 12

36 2,90%
  • 17

173 13,93%
  • 16

248 19,97%
  • 15

296 23,83%
  • 14

205 16,51%
Отговор в тема
Страница 16 от 26 ПървиПърви ... 6121314151617181920 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 638
    Мега фен Аватара на Hilary_
    ше си пазя "цветето" до сватбата .. хохо

На 14 и не мисля, че някой ден ще съжелявам за това. ))

На 14 съм и съм девствена .. мисля да изчакам още поне 2 годинки, въпреки че сега съм с човек, който много обичам
    един човек, а всъщност всичко ...

на 15 и никога няма да съжалявам

Град
    Бургас
    на 15 и 5 месеца
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Ee много съм изостанала ... Напрайх си сефтето в кенефа в детската градина като бях на 5 ... и НЕ съжелявам

А сега сериозно :
    Вие нормални ли сте На по 13 и особенно на по 14 години да си прайте сефтетата и да ''не съжелявате'' ... Те всичките ви ''обичат'' тогава заради тва .... И сигурно съм много изостанала задето не съм се чукнала с някой,а съм почти на 14 ... Е съжелявам ама мисля да си пазя ''цветето'' поне още 2 години
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Град
    Сендария
    на 17... Не съжалявам, защото избрах правилния човек, с когото съм още заедно!

Божеее аз съм на 14 и нито гадже,нито менструация имам,а те някои на 12 почват и не съжаляват!!Първо,че някои бяха написали (от несажаляващите) не съжЕлявам Дори не са грамотни пък бързат с другите неща аз ще се пазя,докато не намеря някой,с който да се обичаме...тогава (може би) !! До 16 минимум ще си бъда девствена :P
    so sad ...

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от ted4ty
    Божеее аз съм на 14 и нито гадже,нито менструация имам,а те някои на 12 почват и не съжаляват!!Първо,че някои бяха написали (от несажаляващите) не съжЕлявам Дори не са грамотни пък бързат с другите неща аз ще се пазя,докато не намеря някой,с който да се обичаме...тогава (може би) !! До 16 минимум ще си бъда девствена :P
    всичко добре, амма много мразя като някои си определи до еди колко си време няма да се е*е. кво е тва? Като вече искаш да го напраиш.. кво ще си кажеш 'ааа не не.. още 3 дена' траа да спазя дните
    awerw

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Пазете си цветята колкото искате,тук се пита на колко сте го правили,а не още колко няма да го правите
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Fitty
    все още не съм !
    и аз
    Човек няма право да ревнува това, което няма!

Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33

все още не съм ..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    всичко добре, амма много мразя като някои си определи до еди колко си време няма да се е*е. кво е тва? Като вече искаш да го напраиш.. кво ще си кажеш 'ааа не не.. още 3 дена' траа да спазя дните
    +1 ... можете да кажете, че си имате принципи и да мислите г/д. някакви годинки, ама не с точност.. до 16 и толкова .. добре де.. ама ако си намерите някой с когото да се обичате и да сте от дълго заедно и да нямате 16 или 18 или колкото сте си определили какво ? ..не мисля, че тогава ще чакате... според мен секс се прави когато си готов,когато го искаш наистина и си сиг. в това и когато е с човек,който обичаш и който обича теб... говорим за истинска обич.. а не привличане ..

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    +1 ... можете да кажете, че си имате принципи и да мислите г/д. някакви годинки, ама не с точност.. до 16 и толкова .. добре де.. ама ако си намерите някой с когото да се обичате и да сте от дълго заедно и да нямате 16 или 18 или колкото сте си определили какво ? ..не мисля, че тогава ще чакате... според мен секс се прави когато си готов,когато го искаш наистина и си сиг. в това и когато е с човек,който обичаш и който обича теб... говорим за истинска обич.. а не привличане ..
    напълно съм съгласна с теб.
    awerw

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Пазете си цветята колкото искате,тук се пита на колко сте го правили,а не още колко няма да го правите
    Нима? Колко съм невежа само ..

Град
    Sofia
    На 15,ама никак не съжалявам.Смятам,че ми беше тъкмо време

На 13.Стана случайно на почивка.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    как така случайно бе
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    как така случайно бе
    Смисъл не съм очаквал,че ще се случи

Мега фен Аватара на NomNomNom
    На 28.
    Беше първият мъж в живота ми , мислех , че мога да му се доверя .
    Но избяга както се появи.
    Съжалявам все още.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Нима? Колко съм невежа само ..
    На колко години изгубихте девствеността си?

Никои не ви пита колко сте горди с това,че сте девствени и т.н.Изкарвате го,все едно ,че да правиш секс (че дори и за една нощ) си е направо престъпление
    Шофирай разумно - стигни жив!

На 14 с момчето което много обичам

Фен Аватара на bib
    Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Fitty
    все още не съм !
    No woman will ever be truly satisfied because no man will ever have a chocolate penis that ejaculates money.
    One day you will realize that you may have lost the diamond while looking for stones.
    Щом я няма тръпката,майната му и на връзката!
    Мъжете са като шоколада-сладки,приятни и обикновено се лепят първо за задните ти части
    Take me by the tongue and I’ll know you,kiss til you’re drunk and I’ll show you..

Никои не ви пита колко сте горди с това,че сте девствени и т.н.Изкарвате го,все едно ,че да правиш секс (че дори и за една нощ) си е направо престъпление
    Моите виждания за секса не би трябвало да те касаят.
    Щом са ти такъв трън в очите просто ги подминавай.

Ееее тука големи вицове се разправят.Само нз,ама верно ли... си мислите,че е гордост да си го правил на 13-14 ? За мен по скоро за момиче е срамно.Как не виждате,че изглеждате нелепи и зад гърба ви ви оплюват.Но най ме радва като се каже -Бях готова ....На 12-13-14 как може да си готова ..след като сте дори малолетни (дори не непълнолетни).Ако на 12-13-14 вече бяхме зрели и "годни" да взимаме решения щяха да смъкнат годинките за пълнолетие...Лично аз ( а и определено не само аз) искам евентуално жената на която ще окажа честа да има деца от мен ...да не са я минали още 20......А като почвате от 13-14 и пускате за по 1 месец ходене....20 бързо ще ги минете.А за индивидите които питат "аджеба" как като дойде принца на бял кон няма да му пусна...еми нали все се тупате в гърдите,че можете без секс ,а ние сме били зависимите .Еми не пускайте помъчете го 6-8 месеца ,да видите колко ви обича.То на тая възраст момчетата и коза да им пусне ще се въртят около нея като куче пред кебабчийница ! Така ли не разбрахте ,че колкото по трудно получаваме нещо,толкова повече го оценяме !
    Ако живота ти поднася лимони, изстискай им сока, сложи го във воден пистолет и пръскай другите хора в очите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си