- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години изгубихте девствеността си?
Не знам дали си правил секс, но браво, че разсъждаваш така!Първоначално написано от didkymd
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Какво като примерно аз съм му пуснала на 14... (сега съм на 16) изчаках 6 месеца видях,че момчето с което съм ме обича аз го обичам и правих секс с него и не съжалявам,защото още сме заедно и се обичамене се гордея с това че съм го направила раничко... но поне не съм от тези които ги сменят през 1 месец ;]
Тука зверските спамове стават,и то за едно нещо,което се повтаря,повтаря ии повтаряяя.Ми като са тъпи,оставете ги бе,дреме ми,че се ебат на 13,на тяхната глава е.
Едните са хвалят,че са го правили на 12,другите че няма да го правят до 30,абе бягай направо.
По темата-на 16.
Брях,брях
евала за коментара.Първоначално написано от vikenceto555
![]()
awerw♥
На 15 бях....ма то като се замисля-кой аджеба го брига кога съм си направила сефтето?
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
17 ..
Running is my drug and I am overdosed ..
Аз съм на 19 и съм девствен. Ако искате ми се смейте.
Няма пъ :P, щото и аз бях така на 19Първоначално написано от TheHangedMan
Ами зависи за коя девственост става дума.Първият ми път с момиче беше когато бях на 14.Първият ми път с момче беше на 15.В единият случай шибах,в другия мен ме шибаха![]()
wtf?Първоначално написано от Anja
![]()
awerw♥
Аз бях на 17 тя на 15. Не съжалявам!
Ааа?Първоначално написано от macromicro
![]()
Лягам си и с момчета и с момичета.Чували ли сте за бисексуални.Стига с тияПървоначално написано от LiveToWin
![]()
![]()
В кой век живеете
![]()
на 14. с най-добрия ми фр и беше гадно
с най-добрия ти приятел...а стига бе...Първоначално написано от anich
awerw♥
Ами на 15 съм и съм девствена ..
I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3
компот? медал? тука не се пита "на колко години НЕ изгубихте девствеността си"Първоначално написано от sladkabebova
![]()
Браво !! Поне момчето знае какво иска !!!Първоначално написано от Gr0zDan0v
![]()