- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години изгубихте девствеността си?
Мм... близо 14-тия ми рожден ден , ноо на 13 .. попринцип беше много глупаво от моя страна, момчето има приятелка,която живее в чужбина и със мен тука сеедно ходехме около 7-8 месеца и многоо исках да скъса с нея и да е с мен,но и така не се получи .. на 11.11.11 беше. П.С. Останах си влюбена в негоНо все пак не съжалявам ..
А пък аз бях на 15 и никак не ми хареса. после следва малко прекъсване, след това нови партниорри, но чак сега с настоящия ми приятел разбирам какво е секса и съм много доволна
`' На 14 :X От една страна съжелявам от друга не . Можеше да почакам още малко , но така станаха нещата спонтанно![]()
14/15 Абе на рожденния ден май беше чукнал 1 часа вечерта :d
На 16. Не съжалявам! Въпреки, че не съм пълнолетна мисля, че е нормално.![]()
на 13 съм, прави ми се .. ноо няма как ще изчакам
Последно редактирано от kwisy : 01-19-2012 на 17:39
Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам... ♥
16 /десет букви/
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Моя приятелка го направи на 14,но с приятеля и` ходят почти година и не виждам нищо лошо щом се обичат.Освен това тя ми слодели,че е бил много внимателен и нежен.Пък и има редовен цикъл вече 2 години,тоест тялото и` е готово за акт.За мен под 13 е глупаво,можеш да си навлечеш много проблеми (болести) особено ако не си образован по темата.Но всеки сам решава за себе си.Лично аз съм на 14 и за никъде не бързам.Нямам някаква точна възраст,на която искам да го направя,просто когато срещна правилния човек и се чувствам готова![]()
so sad ...
на 23 но ако беше по рано нямаше да се сърдя :P
На 16.....
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
15 и половина
На 18 .. напрао й пръснах гайдата