- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години изгубихте девствеността си?
14 .... макар,че можеше да изчакам още малко
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
16
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
15
На 16 и беше много хубаво,в подходящото време с подходящия човек![]()
![]()
:P
15 и изоообщо не съжалявам![]()
още не съм !![]()
Еми на 14...Официално,преди тфа съм праила орален много....Не съжелявам...Но бих могла и да изчакам ...
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Много ми е смешно някоя да прави орален и анален секс и да се смята за девственаПървоначално написано от Maceto96
![]()
По темата - 16 май
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
На 16.Беше си с подходящия човек и не съжалявам.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
На 13 и не съжелявам за това !
Спомям си, когато 16 също се водеше РАНО, жалко е, че масово вече всички дето им е дошло преди няколко месеца бързат да се изпраскат... и то не за самия секс, а щото е модерно... очаквам сестра ми която е на 9 след някоя годинка да ми цъфне... както са тръгнали нещата..![]()
![]()
На 15, но можех да почакам още малко, поне година-две. Все пак не мога да съжалявам за минали неща, защото няма как да ги променя. Каквото било-било. Бъдещето е пред нас.
Да обичаш значи да страдаш!
17 и половина
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
на 15
13
+ ( на 15 съм ) ... Искало ми се е няколко пъти, но гледам да стискам краката още най - малко годинаПървоначално написано от fUcKsMiLe
![]()
На 15..нищо нямаше да ми стане да изчакам по-правилния човек, но![]()
Бъди творец, но твори и простотия
SPAM ALERT - Усещате ли как само тия на 16 казват, че са доволни?