.

Виж резултатите на анкетата: На колко години изгубихте девствеността си?

Гласували
1242. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • по-късно

86 6,92%
  • 20

15 1,21%
  • 19

37 2,98%
  • 18

98 7,89%
  • 13

48 3,86%
  • 12

36 2,90%
  • 17

173 13,93%
  • 16

248 19,97%
  • 15

296 23,83%
  • 14

205 16,51%
Отговор в тема
Страница 24 от 26 ПървиПърви ... 1420212223242526 ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 638
    Цитирай Първоначално написано от MarietaS Виж мнението

Абе кви са тия 10 букви бе...??
    И аз все се чудя за тия 10 букви. А иначе - на 18, радвам се, че беше тогава.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от cutie_pie Виж мнението
    И аз все се чудя за тия 10 букви. А иначе - на 18, радвам се, че беше тогава.
    Когато поста е с по-малко от десет букви не може да бъде публикуван и заради това го пишат.. надявам се си ме разбрал/а :д.

Повече от фен Аватара на Кенпачи
    18

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby Виж мнението
    Не знам защо всички бързат толкова...на 15 години и вече си спала с някой лично на мен това ми се струва тъпо и курвенско. Пропилявате си живота бе момичета ... както пишеше по горе в един коментар "вместо да си играете си бъркате в гъзовете" ... нямам думи.Аз лично спах с момче за първи път на 17 И НЕ СЪЖЕЛЯВАМ ...мисля,че имам право да го кажа,защото съм била зряла за да го направя.Какво горди ли сте като всички казвате "на 13 и не съжелявам" и тн ?! Тъпо е !! Смеете се на циганките,че разждали на по 15-16 ама и вие не сте по различни честно.Когато бях на 16 само се обвинявах,че съм изостанала,но въпреки това не спах с тогавашния ми приятел.После обаче найстина намерих човека с който знам че трябва да съм и тогава му се ''отдадох".Вие на 15 даже не знаете какво е любов,камо ли секс ?!
    С личния си опит мога да оборя на 100% казаното от теб.Накратко-правих ЛЮБОВ с човека,когото обичам и с когото сме заедно и до днес,на 15 и то с напълно ясното съзнание какво върша,какво чувствам и какви ще са последствията...
    Не мисля,че да спиш с човека,когото НАИСТИНА ОБИЧАШ И С КОГОТО СИ ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ И ПОЛОВИНА е курвенско!Не мисля,че годините ти непременно са критерий за начина ти на мислене!Не мисля,че това да задълбочиш връзката си и да преминеш в един нов етап в нея е курвенско!Не мисля,че когато със сърцето си усещаш,че това е ТОЙ,трябва да спираш нормалното заздравяване на любовта-физическата близост след емоционалната и духовната.Не,това НЕ е курвенско!!!Курвенско е да смяташ,че като прекараш още 2-3 години в търсене на Господин перфектен и след разочарованията легнеш с първия,с когото имаш по-дълга връзка,си нещо повече от някой на 15,който умствено ще те превъзхожда дори когато станеш на 20!!! Това,доказва единствено,че ЕГН-то ти е по-голямо от акъла!!!
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

16
    ... Can you feel me
    Can you touch me
    Do you believe in me
    Do you love me
    ...

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Не съм още и не смятам скоро да го правя

Познавам две момичета дето загубиха девствеността си на 12. Иначе за мен - мисля, че на 13 ми е рано.
    Последно редактирано от phoeniX_boy_BG : 07-23-2012 на 17:56

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    И кво?
    maDamn

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    На 16.
    С правилния човек. Заедно сме си , исках го с него и така. Не съжалявам , няма и да съжалявам.

Не съм я губил още, на 22 съм и търся просто подходящата, ай не ме бива много по флиртовете,имал съм 2 връзки за по 1 седмица и то само целувания и обарвания ... нищо повече :P

На 16.Поне го направих с правилния човек.Все още съм си с него и не съжалявам че съм се отдала на него.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    С личния си опит мога да оборя на 100% казаното от теб.Накратко-правих ЛЮБОВ с човека,когото обичам и с когото сме заедно и до днес,на 15 и то с напълно ясното съзнание какво върша,какво чувствам и какви ще са последствията...
    Не мисля,че да спиш с човека,когото НАИСТИНА ОБИЧАШ И С КОГОТО СИ ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ И ПОЛОВИНА е курвенско!Не мисля,че годините ти непременно са критерий за начина ти на мислене!Не мисля,че това да задълбочиш връзката си и да преминеш в един нов етап в нея е курвенско!Не мисля,че когато със сърцето си усещаш,че това е ТОЙ,трябва да спираш нормалното заздравяване на любовта-физическата близост след емоционалната и духовната.Не,това НЕ е курвенско!!!Курвенско е да смяташ,че като прекараш още 2-3 години в търсене на Господин перфектен и след разочарованията легнеш с първия,с когото имаш по-дълга връзка,си нещо повече от някой на 15,който умствено ще те превъзхожда дори когато станеш на 20!!! Това,доказва единствено,че ЕГН-то ти е по-голямо от акъла!!!
    Много приятно впечатление ми правиш с мненията си.....гледайки ти профилната снимка съвсем бих те отписал ако не съм ти чел мненията.
    По темата на 14 с момичето с което още съм.

П.С Само за 1 не съм съгласен и много ме дразни.....май целия форум не знае определението за курва......

Фен Аватара на Tennnnn
    Град
    Майна city
    18

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    15 (момче съм , и можеше да по изчакам 1 годинка , нищо нямаше да ми стане) но не съжалявам де все още съм с момичето с което го направих
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-24-2012 на 15:43

13 или 14 не помня.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    16
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

на 14 ..бях с човек когото не бях обикнала тогава но сега сме много щастливи заедно и се обичаме и ни най-малко не съжалявам за това.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    На 15 и 11 месеца.Поне го направих с правилния човек..все още съм с него и не съжалявам ..
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

На 14 с човека, с когото съм в момента

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    16

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    На 16.И все пак не беше правилния. Както и да е,не придавам особено значение на първия път.
    Брях,брях

Мега фен Аватара на dirtyyy
    27
    Последно редактирано от dirtyyy : 07-25-2012 на 13:18

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    Не съм още и не смятам скоро да го правя
    Същото ^^ На 18 съм иначе.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Супер фен Аватара на Glamour92
    Отдавна беше и така като гледам няма да я намеря скоро.Тюх,да му се не види.

*'бати темата.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born