- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години изгубихте девствеността си?
Седмица време преди 15момичето направо прояви насилие над мен, колокто и странно да звучи
не съжелявам
![]()
Спорта пречи на цигарите :P
Кво върза те и се възползва от теб?Първоначално написано от roshkors
![]()
Първоначално написано от DarkTemplar
И такива случаи има. :P
Не мисля ...Първоначално написано от MochaOnMyLips
Аз го направих на 14 и нещо,почти 15 (гласувах за 14) и не съжелявам
Беше си хубаво,връзката ни беше доста сериозна,и на двамата ни беше за първи път ... И най-важното - сексуалната ми култура беше на доста високо ниво и никога не съм си задавала въпроси като "Дали не съм забременяла?!"![]()
На 17.. С правилния човек, когото обичам и с когото съм в момента.Бях напълно готова и не съжалявам, макар че можеше да съжалявам адски много понеже се случи на 1-та седмица от връзката ни и немога да кажа, че го познавах толкова добре та да знам дали не иска само това от мен, но просто го осетих и исках да е той.. И не сбърках, за което съм ужасно щастлива![]()
на 13 с една 13 годишна и после стана голяма курва![]()
Na 15, no be6e goliama gre6ka, i posle 4akah mn dulgo dokato re6a da sum s mom4e otnovo !
4esno edno momi4e triaa si iz4aka pravilnia moment
Всички ти повярвахмеПървоначално написано от psvturbo
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
15Това е възрастта за 1 път според мене !
А онзи на 10 като го е правил,може и да не лъже,един приятел започна на 9![]()
![]()
На 16! И няма да съжалявам в бъдеще за това, защото и досега съм с момчето, с което го правих! Всичко върви отлично (да чукна на дърво) и няма никакви проблеми!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
на 15 беше яко море бира и хубава Какичка :P :P :P
Дни преди 16тия ми рожден ден.. беше отвратително и не с правилния човек,но .. даде началото на много следващи, които си заслужават :д
I want to be remembered as the girl who always smiles
16.. преди 2 или 3 месеца, не беше това, което очаквах
=]
Малко преди да направя 15. Не беше с правилния човек и можеше да изчакам още, но не съжалявам.
Петнайските сте най-много.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
е пък аз съм момче на 19 което е още девствено![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
И аз така..Първоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
няма отговор 10 ....
на 13 това лято - лично за мене беше гот![]()
![]()
Моя район е зоната където позиорите не вървят, а дори и да вървят - вървят по друг път.
да не изнасили някоя кокошка на село или некоя козаПървоначално написано от psvturbo
![]()
![]()
![]()
^ най-вероятно .
аз съм на 14 .
ми още не съм, и нямам намерение в близките 1-2 години :P
~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~
^^ аххахахаха
петнайска иначе.