- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години изгубихте девствеността си?
на 16 съм и не съм го правил още.
14,16,19,15,16,17 ---След 5 години ---> 10,12,13,11![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
16![]()
15
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
.. на 15 съм и искам да изчакам още поне една две години ..
![]()
на 14:P
Честно........много съм луда
+10Първоначално написано от YourBlueEyes
Честно........много съм луда
Аз съм на 16 и още съм девствена...подходящия човек го има...заедно сме вече повече от 3 месеца...но мисля да изчакам още....поне още малко....нз защо...
17 и беше супер яко![]()
15
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
На 15..съжелявам ,защото човека не го заслужаваше,ама тва в последствие до разбрах..кво да правиш![]()
13 или 14 не помня с точност.
Помня само че ми беше подарък на нова година. :P
Също така не помня и коя точно (годината)
Първоначално написано от Dozer
Т'ва пък да не помниш такива важни дати и събития,си е кофти![]()
Като спомен ще остане за винаги.Първоначално написано от Xriiskaa
С датите куцам, дори на майка си рождения ден не помня
Еволя \Първоначално написано от gandalfepi4
/
По темата - девствена съм.
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
13 и не съжалявам
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Абе аз съм на 15 и още не съм се целувал а пък 96-97-98 набор вече се и изпонаебали...