- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Допитване до МАДАМИТЕ !
Би съм, но за мъжете нямам големи претенции...стига да не е дебел и много грозен и прекалено космат става. Смисъл харесвам си съвсем нормални момчета. Леко оформено тяло...не е нужно да е мускулест (мускулестите ме чупят на 2 само като ме докоснат и болиии), средно висок до висок, светла кожа, тъмна коса и очи, без пъпки (препоръчително...все пак се лекуват).
Стига да се разбираме и да имаме за какво да си говорим повечето недостатъци не се забелязват.
Ще се радвам и ще плачаПървоначално написано от newenka
![]()
![]()
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Висок,строен,с здрави ръце,може да има МАЛКО коремче (не си падам по плочки). Характер: Сериозен,Забавен (но да пуска малко шеги и то на място),Леко романтичен![]()
загадъчни..![]()
...По-висок от мен, нацепен (да не е нито хипер мускулест, нито сухар с отпуснати меса), мил, но да не прекалява, грижовен и нежен само към мен, леко нахален, но чаровен и секси, като истински мъж с достойнство, но да уважава жените (...конкретно, в мое лице
)! Предпочитам да е тъмен тип (не рус с бяла кожа, като пуканка
), да пуска шеги на място и да не е някоя разлигавена срамежлива личност!
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
мм аз хересвам мусколести по вис0ки от мен мъже а относно характера искам го да е забавен а е мил но не лигль0 да е мн лошо момче абе ако някои отговаря на тва да ми се обади![]()
![]()
![]()
![]()
Тука всички момчета се изкараха идеални...
Аз обичам когато е умен, зрял, да ме уважава, да приема НЕ, да не е твърде мускулест, да не ми се прави на джентълмен, но да не закъснява, по възможност дълга добре поддържана коса, да е горе-долу колкото мен на височина...
Абе така както е тръгнало стара мома ще си остана...
Най-важното независимо вида на самото момче е това да се отнася с уважение и да цени момичето до себе си от това имаме нужда - обич и разбиранетъпите въздухарчета, които се опитват да изпъкнат с визията си , си нямат и на идея колко са ЗЛЕ ..
![]()
Момче,което да ми е упората,да вижда в мен истинската,да вижда грешките ми и противоречията ми и въпреки това да ме обича и да се грижи за мен...тогава момчето ще ме открехне да отвърна със същото и с много любов.Уважавам хората,уважавам качествата в тях,държа едно момче също да ме уважава.
тяло: пухкав!!![]()
характер: от всичко по - малко иначе няма да е интересно ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мускулест - релеф
ИНТЕЛИГЕНТЕН
ЗАБАВЕН
ЛОШО МОМЧЕ
![]()
![]()
![]()
[/u]
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
В момента има точно 2 момчета,които ме привличат.
Приятелят ми (дългокос,рус,по-голям от мен с около 10 години,метъл) и един добър приятел (колкото мен,къса кестенява коса,слабичък,все ходи с ризи).Визия-нииииква прилика.Но за други неща гледам:интелигентен,забаве н,какви интереси има,имаме ли общи.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от newenka
![]()
![]()
![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Ми при положение че съм на 14.. ;dd
Моето момче мечта е високо горе/долу 1,72-4см., да е на 15-16 години с тъмна коса, тъмни очи, светла кожа, хубаво тяло (да има мускули ама не много), хубава прическа (общо взето с хубав стил) и задължително да има бузки които да щипя, защото съм бузоман!!![]()
По характер да е забавен (с чуство за хумор), мил, от време на време лош и да си отстоява мнението и да имаме много общи теми!
Ми общо взето това е всичко..![]()
+Първоначално написано от miminko
нацепен и добричък - точно като приятеля ми : )
СЛИВКИТЕ ИСКАТ ДА Е ДОБРЕ ФИНАНСОВО , ЗА ДА МОЖЕ ДА ИЗДЪРЖАМЕ
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
ИМАШ ЛИ ПАРИ АРНО , НЕМАШ ЛИ СИ ЧИСТО ЛАЙНО ! :P
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Познанията ти по човешката личност са наистина страхотни. Не мога да повярвам, че има толкова много типове хора, колкото тези, които ти изреди. Благодаря ти, че обогати гледната ми точка.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Слаб може и мускулест но не много за тяло
Лошо момче за характер![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Аз си падам по нацепени и лоши момчета !!!![]()
![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
И грамотен , интелигентен ... и да ми мирише хубаво!Първоначално написано от Rebirthing
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Абсолютно същото! И е много важно да е по-високПървоначално написано от Rebirthing
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!