.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Голям фен Аватара на Callisto
    Би съм, но за мъжете нямам големи претенции...стига да не е дебел и много грозен и прекалено космат става. Смисъл харесвам си съвсем нормални момчета. Леко оформено тяло...не е нужно да е мускулест (мускулестите ме чупят на 2 само като ме докоснат и болиии ), средно висок до висок, светла кожа, тъмна коса и очи, без пъпки (препоръчително...все пак се лекуват).
    Стига да се разбираме и да имаме за какво да си говорим повечето недостатъци не се забелязват.

Фен
    Град
    Shumen
    Цитирай Първоначално написано от newenka
    Ами ние си падаме по жени... ами сега?????
    Ще се радвам и ще плача
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Висок,строен,с здрави ръце,може да има МАЛКО коремче (не си падам по плочки). Характер: Сериозен,Забавен (но да пуска малко шеги и то на място),Леко романтичен

загадъчни..

Супер фен
    Град
    София
    ...По-висок от мен, нацепен (да не е нито хипер мускулест, нито сухар с отпуснати меса ), мил, но да не прекалява, грижовен и нежен само към мен, леко нахален, но чаровен и секси, като истински мъж с достойнство, но да уважава жените (...конкретно, в мое лице )! Предпочитам да е тъмен тип (не рус с бяла кожа, като пуканка ), да пуска шеги на място и да не е някоя разлигавена срамежлива личност!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

мм аз хересвам мусколести по вис0ки от мен мъже а относно характера искам го да е забавен а е мил но не лигль0 да е мн лошо момче абе ако някои отговаря на тва да ми се обади

Тука всички момчета се изкараха идеални...

Аз обичам когато е умен, зрял, да ме уважава, да приема НЕ, да не е твърде мускулест, да не ми се прави на джентълмен, но да не закъснява, по възможност дълга добре поддържана коса, да е горе-долу колкото мен на височина...

Абе така както е тръгнало стара мома ще си остана...

Най-важното независимо вида на самото момче е това да се отнася с уважение и да цени момичето до себе си от това имаме нужда - обич и разбиране тъпите въздухарчета, които се опитват да изпъкнат с визията си , си нямат и на идея колко са ЗЛЕ ..

Момче,което да ми е упората,да вижда в мен истинската,да вижда грешките ми и противоречията ми и въпреки това да ме обича и да се грижи за мен...тогава момчето ще ме открехне да отвърна със същото и с много любов.Уважавам хората,уважавам качествата в тях,държа едно момче също да ме уважава.

Мега фен Аватара на Hilary_
    тяло: пухкав!!
    характер: от всичко по - малко иначе няма да е интересно ..

Голям фен Аватара на magita
    Мускулест - релеф
    ИНТЕЛИГЕНТЕН
    ЗАБАВЕН
    ЛОШО МОМЧЕ

[/u]
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    В момента има точно 2 момчета,които ме привличат.
    Приятелят ми (дългокос,рус,по-голям от мен с около 10 години,метъл) и един добър приятел (колкото мен,къса кестенява коса,слабичък,все ходи с ризи).Визия-нииииква прилика.Но за други неща гледам:интелигентен,забаве н,какви интереси има,имаме ли общи.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от newenka
    Ами ние си падаме по жени... ами сега?????
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Голям фен Аватара на ex7azy
    Ми при положение че съм на 14.. ;dd
    Моето момче мечта е високо горе/долу 1,72-4см., да е на 15-16 години с тъмна коса, тъмни очи, светла кожа, хубаво тяло (да има мускули ама не много), хубава прическа (общо взето с хубав стил) и задължително да има бузки които да щипя, защото съм бузоман!!
    По характер да е забавен (с чуство за хумор), мил, от време на време лош и да си отстоява мнението и да имаме много общи теми!
    Ми общо взето това е всичко..

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от BIN
    И отново ботска тема. Това значи ли, че всеки учен знае физика и математика? Всеки си има вкус, не се надявай да е еднакъв.
    Абсолютно, все пак е отговоря за себе си.
    Като тяло ми харесва да е едър,висок и с подобаваща маса (мускулна,разбира се) и релеф, най-важното е ръцете да са огромни и дупето малко,другото може да се преживее Като характер... Забавен, но не лигльо, мил, но не прекалено... Абе истински мъж, нахален на моменти, с мъжко държание и нежен само за мен... Ех,къде съм го намерила моя бе..
    +

Град
    sofiq
    нацепен и добричък - точно като приятеля ми : )

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    СЛИВКИТЕ ИСКАТ ДА Е ДОБРЕ ФИНАНСОВО , ЗА ДА МОЖЕ ДА ИЗДЪРЖАМЕ

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ИМАШ ЛИ ПАРИ АРНО , НЕМАШ ЛИ СИ ЧИСТО ЛАЙНО ! :P

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Познанията ти по човешката личност са наистина страхотни. Не мога да повярвам, че има толкова много типове хора, колкото тези, които ти изреди. Благодаря ти, че обогати гледната ми точка.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Слаб може и мускулест но не много за тяло
    Лошо момче за характер
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Изпусна "висок", та да е пълно клишето.

Аз си падам по нацепени и лоши момчета !!!
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Мускулест, но не прекалено, да е по-висок от мен, да е мил и грижовен,да е с добро чувство за хумор (аз си падам леко по мръснишкия хумор ) та, това е
    И грамотен , интелигентен ... и да ми мирише хубаво!
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Мускулест, но не прекалено, да е по-висок от мен, да е мил и грижовен,да е с добро чувство за хумор (аз си падам леко по мръснишкия хумор ) та, това е
    Абсолютно същото! И е много важно да е по-висок
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    Къв проблем ви е височината пък ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си