.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Супер фен
    "Надявам се с тази тема да помогна на момчетата." Пф, и защо трябва да се променяш, само защото в момента еди какъв си тип момчета се търсят "на пазара"?! Не бъди един от всичките, а от всичките един.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Голям фен Аватара на azida
    Цитирай Първоначално написано от Ice_b0x
    Къв проблем ви е височината пък ?

Еми лично аз смятам, че не се връзва някак . . . някво високо момиче и до нея градинско гномче

Голям фен Аватара на magita
    Ами идеала ми е
    185 висок... сини очи, секси усмивка, лошо момче, забавен, мускулест и с широки рамене ако може А и да ме приема такава каквато съм ...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Re: Допитване до МАДАМИТЕ !

Цитирай Първоначално написано от needar
    Искам да попитам по какви маже си харесват момичетат : Тяло (•слаб•мускулест•нацепен •дебел•пухкав) ; Характер (•добричък•лошо момче•забавен•сериозен•) . То това са главните ако има още нещо кажете и вие НАДЯВАМ СЕ С ТАЗИ ТЕМА ДА ПОМОГНА НА МОМЧЕТАТА
    На момчетата много трудно ще помгнеш. Имах надежда ама след темата за момчето, което иска да спи с момиче на 12 изгубих всеки тип надежда.

Иначе аз личо харесвам високи момчетапо възможност едри. Аз съм висока и искам високо момче.По характер да е мил, любезен и като цяло кавалер. (Знам, че искам нещо, което вече не съществува или е изчезващ вид ама ... )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си