.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    аз не съм крала, но едни приятелки - да и ги хванаха .. редовно ходеха в един магазин за маниста и си крадяха доста ама накрая ги хванаха и този път бяха откраднали маниста за около 10 лв и ги накараха да ги върнат и да платят тройна цена ..

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Ооо не но позвам мн такива хора.От един мини маркет един си взе 20 пакета всякакви дъвки. Да не гов да др неща,че..

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не съм крала и нямам намерение. Не го гледам от морална гледна точка, някак не отразявам, че като крада това нещо го взимам от някой и го ощетявам. Просто ми се струва пропаднало. Все пак майка ми и баща ми ме издържат както трябва (нищо, че не сме богати) и не съм толкова изпаднала.

съгласна съм с waterlily

Бях си гепил една вафличка за двадесет стотинки, защото се бях хванал на бас, а иначе имах 5лв. в джоба
    Даже не я и изядох, пробутах я на един.
    Друго не съм крал

Цитирай Първоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
    ми дъвки ..
    в сичко по лев магазините някви джунджорийки гривни пръстенчета сенки и някви такиа
    дрехи от втора употреба:
    земам 2 блузи (то там никой не гледа кво пробваш) влизам обличам тая дет съм си избрала отгоре мойте си дрехи и излизам с другата и си я връщам на мястото
    имаше един магазин дет витрините с соковете и бирите там са отвън и не ги заключваха и плана беше някой влиза да занимава продавачката и някой друг прай бомбата ама са усетиха и вече ги заключват ;]
    Абе човек един приятел така прави ;д влиза в магазина да пробва нещо зима блузи дънки у, а и понеже е със бомбер и нали бомбера му е широк и си прибира по-две три блузи :д

Друга случка: Когато съм с приятели и тръгнат нещо да кръдат ги спирам и викам, като излезна тогава ще крадете ;д един фр беше откраднал две кутий бонбони мерси ;д 8 лв беше кутията и едната ми я даде на мене ;д
    Още една случка: Един друг фр от магазина пени маркет цял ден краде за цялата компания шоколади и сиг беше откраднал над 20 шоколада за 1 ден и отива вика айде за последен път с още 2 ма и кво става прибира си шоколадите и една бабичка казва на охраната, а другите момчета виждат и бягат да не ги хванат и връщат всичко, а тва момче нищо не видяло и кво охраната му вади един шоколад от ръкава и вика кво е тва ? и той вика ще го платя.... Отваря му ципа на бомбера, а вътре има около 20 шоколада ;д и му вика, а тва ще го платиш ли ? айде в стаичката и после викаха кварталния и от тогава никой нищо не краде ;д

Не че съм излензал най-хитър аз да не крада, ама аз не съм и искал от тва дето са крали те сами ми дават.... (гадно, но факт)

Едит: А да забравих да споделя, че един фр един път открадна 20 кутии презервативи durex ;d

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    аз не крадем бе...аз си взимам

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    преди 5 години един приятел и бригадата му, бяха задигнали 17 коли за една нощ ... кат една от тея коли беше оная Очиларка купе, която беше най-красивата кола за годината
    хванаха ги много ясно!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Да, като по-малък 3-5 клас. Дребни неща, вафли, солети, шоколадчета, сокчета, сандвич и т.н. Сега като се замисля осъзнавам, че е било пълна простотия. Лапешка работа, къде да се докажеш пред компанията, къде защото не ти се чака на опашката или пък нямаш пари.

Не се гордея, но и нямам угризения, че съм разорил някой търговец. Като знам какви надценки слагат и как крият приходи...

Не бих започнал отново, но като видя някакви маници да се въртят в магазина и да се чудят как да си пъхнат нещо в джоба, винаги се сещам за лапешките лудории.

Супер фен Аватара на fuckme
    амии с една приятелка като се разлигавим все някви глупости - някво тамагочи и огледалци от стрелбищо, лунен пръстен от сергийка, както и кексче и желирани бонбони от Пикадили иначе мои приятели адски много крадат от Пикадили - слагат си списания в панталоните, малки червени хайверчета, МНОГО дъвки и др. все пак не го смятам за нещо хубаво и не се гордея с постъпката си, просто се смея. НЕ съм го правила, защото нямам пари, а заради тръпката. Нямаше и пред кой да се показвам - бяхме само двете с моята фр.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Foreverbg
    Не съм крал и не смятам да крада. Просто имаме магазин и знам колко е гадно, ако ти откраднат нещо...

Град
    Plovdiv майна
    Да гепил сам си много неща!!!
    Но почти винаги е храна!!
    Като започнем :
    сладолед,кроасани,фоколади ,вафли,сандвичи,RedBull Pitbull Burn,кока кола фанта спраит дъвки бонбони батерии одеколон парфюм еми мисля че е тва а и тези неща несам ги зимал само аз били сме 3 най_малко !!!
    това беще в рамките на едно лято :

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Jessie
    Като по-малка - да. Само все дребни нещица - дъвки, бонбони ...
    *сън*

Не, никога не съм. Ще ме гризе съвестта после.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Само джепчии се сте събрали тука
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Не и не бих го направила.
    и аз .. не мисля, че е необходимо
    Just Siseyy Hater's ...

веднъж във 2ри клас бях взела някакви цветни лисчета от едно тефтерче на един съученик без да му кажа.... след което се почувствах толковаа гузно че отидох и му ги върнах .....
    ОТТОГАВА НИКОГА не съм взимала нещо което не е било мое, НИТО от magazin, НИТО ако съм ходила на гости някъде. . .
    просто съвеста ми ще ме изяде след това и предпочитам да не го правя пък и не е морално .... ://

Ай само не ми са правете на света вода ненапита... Всички до един сте джебчии... Вие кво... Мислите си че само материалната кражба е кражба, нали? Еми да ама не... Сички тези филмчета, музички та и игрички да не са безплатни? Щяло да ви гризе съвеста... А като крадете за сумати пари от авторите, които също са положили сумати труд? Преусмислете живота си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си