.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тежки обеци

Имам 2 чифта обеци, които са по-тежички и малко разтягат дупката(не прекалено много). Казаха ми, че така може дупките да се разширят, а и аз сега потечох в интернет за това и също четох, че даже до разкъсване на дупката може да се стигне. Всъщност последното няма да стане пир мен, защото не са чак толкова тежки, но ако ги нося по-рядко и за не прекалено много време има ли опасност дупката да се разшири?

Мх, мерси.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Не
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    ше ти стигнат ушите до земята
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Сама си отговаряш на въпроса, ако не се усещаш. Прости хора...

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    не : ))

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Сама си отговаряш на въпроса, ако не се усещаш. Прости хора...
    Убий глупака с мълчание.

Black_Fyed_Peas, rosencetooo, мерси. Заключвайте темата, разбрах, каквото ми трябваше.

Супер фен Аватара на nymphadora
    аз имам около 30 чифта,все тежки и като ходих да ми пробиват трета дупка ми казаха,че флеш 2ка с малко зор можел да мине

anonymous708973
    Guest

Re: Тежки обеци

Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Имам 2 чифта обеци, които са по-тежички и малко разтягат дупката(не прекалено много). Казаха ми, че така може дупките да се разширят, а и аз сега потечох в интернет за това и също четох, че даже до разкъсване на дупката може да се стигне. Всъщност последното няма да стане пир мен, защото не са чак толкова тежки, но ако ги нося по-рядко и за не прекалено много време има ли опасност дупката да се разшири?
    Не знам защо всички сте толкова категорични, след като авторката пък е супер неконкретна - по-рядко, по-малко време. Какво значи рядко? Веднъж на седмица за по 4-5 часа? Да, ще се разширят. Недей да носиш тежки обеци.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си