.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Ще го заразя ли

Тези дни мисля да спя с приятеля си. Но имам някакви противни сърбежи по срамните устни и мисля тези дни да ида на лекар. Но дотогава все още няма да съм излекувана. Та искам да питам: нали няма вероятност да заразя момчето, ако има презерватив?

Град
    София
    няма....

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    зависи,ако са примерно като си се бръснала и ти е станало така нищо няма да му има... обаче ако имаш и течение някакво...твърде вероятно да му лепнеш нещо..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Може ли още мнения?

Мерси за отговорите.

Голям фен Аватара на Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    зависи,ако са примерно като си се бръснала и ти е станало така нищо няма да му има... обаче ако имаш и течение някакво...твърде вероятно да му лепнеш нещо..
    Така е.. Според мен презервативът няма да го предпази много.

Е не можете ли да го отложите малко,докато отидеш на лекар/ка и той/тя ти каже какво ти има и евентуално,ако трябва да се лекува.

Абе вие чувате ли се, нищо не може да му стане, ако има презерватив по време на целият полов акт! Използвайте някой от тези по-скъпичките, съответно и по-качествени! То ако тези презервативи не предпазваха от болести, защо щяха да ги произвеждат, все пак не са само против забременяване, имат и друго приложение! Спокойно, нищо няма да лепне приятелят ти, стига да е със качествен презерватив по време на целият полов акт!

Град
    Roma, Italia
    Ако ще й от 100 лева да си купиш - презервативът покрива само пениса,а не и кожата около него. Ако имаш сърбеж,както казваш по срамните устни,по-добре е да се въздържиш, докато идеш на лекар и разбереш какво ти е. И съответно,ако ти каже да не правиш секс по време на лечението,ти няма да правиш.
    Здравето е по-важно е секса. Секс може да правиш винаги.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Ако ще й от 100 лева да си купиш - презервативът покрива само пениса,а не и кожата около него. .
    Аз точно заради това си мисля, че има риск..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Изчакй да те види лекар за какв иде реч- дали е просто алергия към материя/перилен препарат или гадина.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си