- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ще го заразя ли
Тези дни мисля да спя с приятеля си. Но имам някакви противни сърбежи по срамните устни и мисля тези дни да ида на лекар. Но дотогава все още няма да съм излекувана. Та искам да питам: нали няма вероятност да заразя момчето, ако има презерватив?
Може ли още мнения?
Мерси за отговорите.
Така е.. Според мен презервативът няма да го предпази много.Първоначално написано от bloodyF
Абе вие чувате ли се, нищо не може да му стане, ако има презерватив по време на целият полов акт! Използвайте някой от тези по-скъпичките, съответно и по-качествени! То ако тези презервативи не предпазваха от болести, защо щяха да ги произвеждат, все пак не са само против забременяване, имат и друго приложение! Спокойно, нищо няма да лепне приятелят ти, стига да е със качествен презерватив по време на целият полов акт!
Ако ще й от 100 лева да си купиш - презервативът покрива само пениса,а не и кожата около него. Ако имаш сърбеж,както казваш по срамните устни,по-добре е да се въздържиш, докато идеш на лекар и разбереш какво ти е. И съответно,ако ти каже да не правиш секс по време на лечението,ти няма да правиш.
Здравето е по-важно е секса. Секс може да правиш винаги.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Аз точно заради това си мисля, че има риск..Първоначално написано от gia_sena_mono
Изчакй да те види лекар за какв иде реч- дали е просто алергия към материя/перилен препарат или гадина.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!