.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

ПОМОЩ! без да искам изчоплих Бенка :Х

Ъми...преди около 1 седмица започна нещо да ме сърби крака (пиша ви чак сега, защото преди това не бях вкъщи)..и се почесах...доста време се чесах..и като погледна..БЕНКА... изчоплих я..до сега нито ме боли нито ме сърби, нищо..но ме е много страх.. нали бенките са ракови образувания :Х помня че и миналата година така беше станало без да искам си изчоплих една...Ужас много ме е страх помагайте...Ама не казвайте НА ЛЕКАР..защото майка ми е лекар..и тя казва, че нищо няма..кажете дали имам повод за притеснение?

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Щом майкати е лекар и си споделил с нея и тя ти е казала, че ти няма нищо значи нямаш повод за притеснение . Ако искаш за всеки случай посетете дерматолог...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Ок мерси..И бтв..момиче съм...

Ок мерси..И бтв..момиче съм...

Дядо ми почина от разкъсана бемка! Незабавно при дерматолог!

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Леле ужас мен мн ме е страх да не си разчопля някоя, винаги ме е било страх.. Значи не е задължително, но да бенките са доброкачествени ракови образувания и ако се разчопли може да прерастне в злокачествено, но не е сигурно. Иди обаче наистина на дерматолог да го провериш, за да се успокоиш. И гледай да не се притесняваш толкова, но се постарай повече да гледаш какво чешеш щото си е опасно..
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Леле ужас мен мн ме е страх да не си разчопля някоя, винаги ме е било страх.. Значи не е задължително, но да бенките са доброкачествени ракови образувания и ако се разчопли може да прерастне в злокачествено, но не е сигурно. Иди обаче наистина на дерматолог да го провериш, за да се успокоиш. И гледай да не се притесняваш толкова, но се постарай повече да гледаш какво чешеш щото си е опасно..
    И мен много ме е страх да не разчопля някоя без да искам.. Само като се сетя, постоянно се панирам, особенно когато котката ме одраска, на косъм ми се е разминавало.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си