- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как поддържаш теглото си ?
На принципа "Всичко с мярка" съм . Ям каквото ми се яде, но в разумни количества, без да се тъпча като невидяла. Правя си упражненията, движа се много. И ям плодове и зеленчуци в големи количества.
Това, което е лесно, не е интересно.
Тру, тру. Но пък са толкова вкусни...Първоначално написано от mirraga
Боже, скоро не бях изпитвала такава завистАз имам страшно бавен метаболизъм...
Само един ден да се отпусна и да ям кашкавал, нормален хляб, спагети, пържени картофи или каквото и да е по-различно от всекидневната ми диета качвам по 1 килограм
А това, което ям попринцип е бяло месо, риба, черен хляб, обезмаслено сирене, салата, много плодове и мюсли, а и веднеж седмично малко черен шоколад(също така - много вода и никакви газирани напитки)
Пия и какви ли не видове зелен чай и фибри за да ускоря обмяната на веществата... А и забравих спорта, най-вече упражнения, ходене пеша, танци и от време на време фитнес
П.П. Като гледам май няма хора с подобен на моя проблем, но ако все пак някой знае нещо, което да ми помогне да казва.
Ами аз попринцип преди училище пак ям плод.Например днес в 6:50 сутрнта изядох 2 праскови,в училище в голямото изядох 2 праскови и след училище пак изядох 2 прасковиПървоначално написано от mirraga
Така добре ли е?Или стават прекалено много плодове?
За момче не можеш да го караш цял ден на плодове..
Аз отслабнах малко нездравословно 5 кг за 1 месец после още 1.. и вече 2 месеца и половина си спазвам някакъв режим, за да не си ги кача..
закуската ми преди училище е най-често пълнозърнеста препечена филийка, за обяд месо, яйца или малко готвено (зависи какво има) изадължително салата. следобед хапвам по някоя и др бисквита или някой плод, към 6.30 вечерям - ябълканай-много салата
не правя упражнения, ходя по час на ден, не пия газирано и не ям нездравословни храни.. общо взето гладувам
Ама аз плодове само в училище хапвам и за закуска,като се прибера в нас хапвам добре,просто не искам да ям боклуците по лафките в училище,но все пак не искам да стоя гладен,затова ям плодове в училище.И да попитам отново 6 плода на ден прекалено ли е?
6 плода на денБожее не е много разбира се.
Таа по темата: Не ям пържено, тестено и мазно не ям сладко и не пия газирано.
ПС- Позволявам си малко сладко де, то пък не може хептен без вкусотийки ии хлебец ям, но пълнозърнест... Човещинка си е![]()
Нищо чудно, че си гладна. Сутрин най-добре е да закусиш нещо по-солидно. Ако се притесняваш от една филия хляб с филе на сандвич, то може и с мюсли с кисело мляко (може и прясно, ако предпочиташ).
Имах доста проблеми с корема (но това е една друга доста дълга история), та най-накрая попаднах на един от най-добрите гастроентеролози в България и той ми каза, че задължително трябва да се яде по 1 кофичка кисело мляко на ден - може таратор/ айрян, ако ти омръзне.
Важното е яденето сутрин да е по-стабилно. Това не значи бъркани яйца с наденички, но трябва все пак да издържиш, а не да припадаш по улицитеСлед това през деня може някакъв плод, ако огладнееш. На обяд най-хубаво е да хапнеш месо, а вечер салата. Но пак казвам, не е идеята да припадаш.
Това, което днес си, утре може да не бъдеш. Затова радвай му се!
ядене,спане и фитнес понякога
не се изказвай неподготвен,прасе
Ами аз се храня нормално.Ходя по 2 пъти седмично на модерни танци по 2 часа и 30 мин и освен това в къщи тренирам заължително всяка веяер по 30 минутки.Най вече се разтягам и скачам на въже...само да подчертая,че от въжето може да отслабне човек ако скача по 15-20 минутки.Освен това трябва да приемаме течности, защото те разграждат храната (поне така съм чувала).![]()
![]()
![]()
![]()
Ами аз ям варени яйца в училище+сандвичи и казваш, че те е срам да ядеш мюсли...Първоначално написано от MagickBlade