.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Кафява боя подходяща за червена коса?

Абе, забелязах, че повечето бои за коса не са предназначени за червена коса... Смисъл изсветлих си черната коса и стана червено/махагон - тъмно червено некво и сега искам да се направя шоколадово кафява или нещо от сорта...
    Та, знаете ли каква боя е подходяща, така че да стане хубаво без червени оттенъци (ако е възможно)? Смисъл пробвах Палете, Престиж, Syoss, Велатон и една професионална дето й забравих името... :д

Предварително благодаря за отговорите и отделеното време.

Повече от фен Аватара на Melanie
    До скоро бях с тъмно червена коса и се боядисах с Palette 10 min color цвят Dark brown, номер 400 и отначало даже ми стана почти черна, но сега след 3-4 измивания стана хубав кафяв цвят. Може да пробваш ако те устройва

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    няма начин ще избие
    иска се наслояване.
    съветвам те да да вземеш кесетеняво от пепелява гама
    ако не намерип смеси със сиво

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

POLLINA, ако можеш да ми кажеш някоя марка боя ще съм ти много милиони благодарна...

Melanie, зверски си изгорих косата само и само да не е черна.. Няма начин пак да се боядисам в черно, но се замислям за Palette 10 min color 500, защото пише в сайта им, че ще стане...

Град
    Manhattan *
    ми аз мога да ти препоръчам на лореал професионалната боя , докато ти се наслои цвета , малко по скъпичка е , но пък ще е добре за косата ти. след това вече с каквато си решип ти ще се боядисваш
    проблема е че не знам колко струва,питай във фр салон

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    ми аз мога да ти препоръчам на лореал професионалната боя , докато ти се наслои цвета , малко по скъпичка е , но пък ще е добре за косата ти. след това вече с каквато си решип ти ще се боядисваш
    проблема е че не знам колко струва,питай във фр салон

То, аз само този месец съм пръснала 50 лева за бои, които нищо не струват... Сега мисля, че ще е по-добре да взема една-две по-скъпички, ама качествени... Много ти благодаря.

Град
    Manhattan *
    надявам се да успееш,защото червеното е най-коварния цвят
    мн трудно се маха

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    надявам се да успееш,защото червеното е най-коварния цвят
    мн трудно се маха
    Благодаря ти, честно казано мисля, че по-трудно беше да си махна черното, защото с години се бях боядисвала.. Сега се надявам след още няколко бои да стане, 'щото ми писна вече... :/

Град
    Manhattan *
    червеното е по-гадно дори и от черното

Абе, то най-хубаво е човек да не се захваща с боядисване никога.. 'Баси якия естествен цвят имах, а го съсипах заедно с косата си..........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си