.

Виж резултатите на анкетата: Срамно ли е да си девствена дори на 20-25?

Гласували
321. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

42 13,08%
  • Не

189 58,88%
  • Зависи от обстоятелствата,но по-скоро да

90 28,04%
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 161
    Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Не разбирам, защо някои от вас смятат, че масово момичетата на 15-17 години правят секс, защото другите го правят?
    Просто ми е любопитно, защото и тука прочетох такива твърдения, без да сте наясно дали е така, или не! За 12-13 годишните бих се съгласила, че го правят, за да не останат по-назад или от любопитство, без да са наясно какво точно ще им донесе сексът в тази възраст.
    Но, има момичета, които на 16 години вече имат гаджета от една-две години, видяли са, че момчетата им държат на тях, изпитват чувства и желание да спят с гаджетата си.
    ted4ty, когато ти дойде първия цикъл, това е знак, че тялото ти физически е подготвено да бъде оплодено. Проста биология и физиология. Не казвам, че е правилно, в никакъв случай. Само ти обяснявам, че това означава, че органите ти са достатъчно развити, че да можеш да износиш бебе, следователно да правиш и секс.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Супер фен Аватара на gabsit000
    еми сега на днешно врме изглежда смешно и нелепо да си на 20 и да не го правила още .. аз изгубих детсвеността си на 19 и не съжалявам въобще че съм чакала толкова много и честно казано нищо не съм изпуснала .. а за опит -това само оборотните да му мислят ..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от frozendeath
    Ми хубаво ще е тея на 13-14 да мислят за последствията преди да правят секс, ама защо тая девственост я имате за........ едва ли не наааай-възвишеното нещо на тоя свят?!
    awerw

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Не разбирам, защо някои от вас смятат, че масово момичетата на 15-17 години правят секс, защото другите го правят?
    Просто ми е любопитно, защото и тука прочетох такива твърдения, без да сте наясно дали е така, или не! За 12-13 годишните бих се съгласила, че го правят, за да не останат по-назад или от любопитство, без да са наясно какво точно ще им донесе сексът в тази възраст.
    Но, има момичета, които на 16 години вече имат гаджета от една-две години, видяли са, че момчетата им държат на тях, изпитват чувства и желание да спят с гаджетата си.
    ted4ty, когато ти дойде първия цикъл, това е знак, че тялото ти физически е подготвено да бъде оплодено. Проста биология и физиология. Не казвам, че е правилно, в никакъв случай. Само ти обяснявам, че това означава, че органите ти са достатъчно развити, че да можеш да износиш бебе, следователно да правиш и секс.
    +1.. пример.. моя съученичка (на 15 съм) ходи с едно момче от 2 години и половина.. и някой ако ми каже, че не се обичат та на... и тогава лошо ли е ? .. не мисля... има хора,които на 13 знаят какво е да обичаш ама са много много много малко...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Съгласна. Аз бях на 16 (без 1-2 седмици), когато го направих за пръв път. Бях си изчела всичко и никога не ми е и хрумвало да пускам теми: "Бременна ли съм?" С човека ходихме общо година и половина и имах силни чувства към него. Не виждам нищо лошо. Тук по вашите думи всяко момиче е неориентирана пикла до 18. Ами не е така. Има и момичета, които знаят как да смятат овулации, да се пазят и прочие. Впрочем бях точно на 12-13, когато за пръв път изчетох една образователна книжка по тези въпроси и още тогава знаех всичко.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Съгласна. Аз бях на 16 (без 1-2 седмици), когато го направих за пръв път. Бях си изчела всичко и никога не ми е и хрумвало да пускам теми: "Бременна ли съм?" С човека ходихме общо година и половина и имах силни чувства към него. Не виждам нищо лошо. Тук по вашите думи всяко момиче е неориентирана пикла до 18. Ами не е така. Има и момичета, които знаят как да смятат овулации, да се пазят и прочие. Впрочем бях точно на 12-13, когато за пръв път изчетох една образователна книжка по тези въпроси и още тогава знаех всичко.
    +1 ... ако си решил да правиш секс без грам сексуална култура дали ще си на 14 или 18 или 25 е все тая..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Всеки си има личен избор по тази тема

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707

Re: Девствени/"Отворени" - Срам/Гордост ???

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Да се срамуваш,че си запазила нещо толкова свято и да се гордееш,че си се отървала от бремето на девствеността...
    Доообре и аз не подкрепям 13 годишните.. пък колкото и там годишни да са, които го правят, за да не изостанат от останалите и, за да са модерни .... Ама мамка му, какво му е святото на едната ципа така да се каже ...

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    твърдо НЕ !

абе аз сам набор 95 и не сам го правила и не означава че сам задрастена

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от gab4etyyy951
    Не си задръстена, неграмотна си...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Всеки си има личен избор по тази тема
    съгласна. Всеки си решава сам за себе си.

Цитирай Първоначално написано от gab4etyyy951
    Не си задръстена, неграмотна си...
    +
    от къде знаеш, че не означава?
    awerw

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Защо пък да е срамно? Всеки има право на избор, относно това КОГА и С КОГО ще го направи. Тъпо е един човек, който е решил да опази девствеността си до момента, когато срещне истинската си любов, да става обект на всеобща подигравка... А още по-тъпи са малките ку*вички дето на 11 год. вече са преспали с няколко човека.. Ставаме по-зле и от циганите...
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от heartlesandfreaky
    Защо пък да е срамно? Всеки има право на избор, относно това КОГА и С КОГО ще го направи. Тъпо е един човек, който е решил да опази девствеността си до момента, когато срещне истинската си любов, да става обект на всеобща подигравка... А още по-тъпи са малките ку*вички дето на 11 год. вече са преспали с няколко човека.. Ставаме по-зле и от циганите...
    Ам да, но в случая ставаше въпрос и по-скоро за момичета, които през това време са имали приятели, но не са им пускали, щото са чакали "принца на бял кон", който много често се оказва "касапинът на проскубано магаре"....

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от heartlesandfreaky
    Ам да, но в случая ставаше въпрос и по-скоро за момичета, които през това време са имали приятели, но не са им пускали, щото са чакали "принца на бял кон", който много често се оказва "касапинът на проскубано магаре"....
    В такъв случай е доста тъпо да чакаш 'перфектния'.. Макар че, не мисля, че и в такъв случай е срамно.. Просто някои хора се чувстват готови да направят тази крачка по-нататък в развитието си... И пак казвам - въпрос на личен избор... Може би тези момиченца, които чакат 'принца на бял кон' имат своите причини да не се съгласят да правят секс преди еди-коя си възраст.. Зависи от доста фактори... Лично мнение..
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    Не мисля, че е срамно, секс започва да се прави, когато самия ти си достигнал психическата и физическата си зрялост и когато се почувстваш готов за това. А това съзряване определено не става на 13-14 год. Днешните младежи го правят по скоро, защото аверчетата им го правят и те се чувстват като аутсайдери ако не са като тях или защото баткото, с който са им е казал "или го правиш или те зарязвам" и те разбира се го правят, защото нямат и капка самоуважение. Но в крайна сметка самоуважението се възпитава у един човек, а възпитанието днес също е под всякаква критика .... но това е много дълга тема.
    +1

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Ограничена си. Всички са ограничени. Ограничени от сами себе си...
    За теб секс под 13 е неприемлив - ограничение. Да си набучиш шиш през 2те зърна - също е неприемливо - ограничение...нужда да обяснявам повече?
    Ти си мислиш, че си го направила с акъл, но замисляла ли си се следното: "И те така смятат!"
    Да ме извиняваш, но на 13, 14 тепърва започва да се развива организма в сексуално отношение- какво съзряване за бога Всеки сам си решава така е, но просто цари пълна НЕ*бателност във всяко отношение между пуберите в ранен стадии. За тях това е каот модата, модерно да пробваме. Има изключение не откичам, но масата са така. А морала и другите неща- на боклука. За мен не е нормално на 14 да си спал с 3,4 без значение пола. Няма вече детство- "от неориентирано сукалче преминават на сексуални зверове". И после се чудите защо лавина залива форума с еднакви теми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си