.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 160

нечистоплътни съученици

Знаачи имате ли съученички в класа които не се подържат и не спазват хигена ние в класа са 4 момичета такива и аз понеже съм с тях изглежда съм се приобщила

Също забелязвам че всички странят от мен и не искат да говорят с мен от близо
    Добре изглеждаме
    къде е проблема
    как е при вас

И ние имаме една такава!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Ние имаме 2 момчета
    Малееее, особено единия, мирише на кисело и ужасно е мазен целия и пъпчив, ужааааасно е
    И има такава гнусна мазна кожа и девствен мустак, а като ти говори срещу теб и просто ти люти на очите, ужасно ее

anonymous546178
    Guest

Re: нечистоплътни съученици

Цитирай Първоначално написано от snekity94
    знаачи имате ли съученици или съученички в класа които не се подържат и не спазват хигена ние в класа са 4 момичета такива и аз понеже съм с тях изглежда че съм се приобщила иначе добре изглеждаме
    всъщонт днеска един идиот от класа и каза на едната и ття се обиди и аз ме е страх да не кажат и за мене така пред другите
    как е при вас
    Ми изкъпи се

Град
    In the middle of Nowhere
    Значо осъзнаваш,че миришеш и не поддържаш хигиена и пак нямаш желание да се изкъпеш ?! Това вече не мога да го разбера..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Не, нямам такива съученици, за което се радвам. А ти се поддържай, като не искаш да ти се подиграват.
    Вафла..

знаачи имате ли съученици или съученички в класа които не се подържат и не спазват хигена ние в класа са 4 момичета такива и аз понеже съм с тях изглежда че съм се приобщила иначе добре изглеждаме
    всъщонт днеска един идиот от класа и каза на едната и ття се обиди и аз ме е страх да не кажат и за мене така пред другите
    как е при вас

имам такава фр. По едно време едни от класа искаха да изкарат и мене такава ама неуспяха защото забелязаха разликата.Техен си е живота ся те си решават дали им е до къпане или не а и тези от класа според мене нямат право да се подиграват защото ако ти си си чистичка даже ще изпъкнеш :P а и какво?? Щом ти е забавно с тях значи няма значение ко казват някакви си идиоти за компанията ви а и ако все пак разбират нещо ще видят че се поддържаш

if you build a bridge to nowhere that nowhere becomes somewhere.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

как е при вас
    ахаа... значи не ти пука дали на тях ше кажат нещо подобно, а дали на тебе ше го кажат пред хора.. и да го каже, и да не го каже - то си остава факт - или си, или не си егоизма е нещо лошо.. тряа се намалява до минимум...

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Не проумявам и не мога да си представя, че като стана сутрин, преди да изляза за даскало и вечер няма да се изкъпя тва е абсурд .. До колкото до хората без лична хигиена в класа ни има само 1 момче, което много мирише и като говори плюе
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Град
    Lap Of The Gods
    Мизерници. В моя клас повечето са така. Могат да те убият с дъх и да те наръгат смъртоносно с орловите си нокти, но не се движа с тях. Не ми трябва да се приобщавам към хора които още не са открили четката за зъби.

I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
    I'm on the highway to hell.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    неенен НЕ!

В моя клас пък има един мизерник, който е мазен, пъпчив... ... стига ви толкова... да не добавям друга информация за тоя индивид...
    Има една дето миналата година миришеше на супа и й беше мазна косата.. да не говорим за дъха й..
    мм... другите ще ви ги спестя после може да напиша за тях, че сега не мога да спра да се хиля просто.. не нен...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Ми не че нямам желание да се къпя...ама сега зимата ми е студено и..

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Жорето като каза кисело се сетих, че един път в тролея до мен седна една бабичка копеле и ужасно миришеше на оцет к`во да прайш... оцета е по-евтин от шампоана
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    В сегашния ми клас половината не знаят що е то дезодорант,рол-он или стик против изпотяване.Всички те са с натуралната си миризма.Най-забавно е след час по физическо...1-2 от тях поне се сещат отгоре-отгоре да се понапръскат с нещо и дотам..Ама тяхна си работа.Само да не е фрапантно силна миризмата,че наистина ми прилошава.Нормално е да се поти човек,да,ама поне малко от малко да се стараят да не миришкат на коч...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    ах,чистоплътните !
    много се дразня някой като почне да реди така.
    ами я фани мисли малко бе гомнарче,ако оня живее в кашон,няма пари за баничка и родителите му едва-едва го пращат на училище,ядат хляб,олио и сол за вечеря,тогава к'во праим? А? много знаеш да говориш,щото си имаш топла вода у вас,имаш си душ нали? а онея дето немат?
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Град
    around the world !
    Ми не че нямам желание да се къпя...ама сега зимата ми е студено и..

Егати тъпото оправдание. Не мога да си представя човек, който да не спазва поне нормална лична хигиена. Не го прави за другите, а за себе си. Не знам дори как можеш да се траеш - ето за това и на теб ще ти излезе същото име като на тях, ама то сигурно вече ти е излязло. Ако е някой друг - ще го оплюете, по-черен от дявола ще го изкарате, ама като е за вас и 'какво от това'. Един душ (дори само на тялото) е 5-10 минути макс.

Хора, къпете се ! Дори и да не е Неделя ;х

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    начетох се на капризници

до организъм е дали ше се поти много или не, до организъм е дали ше мирише отвратително или ше се понася... никой не се е родил перфектен като вас, тка че нямате абсолютно, ама абсолютно никакво право да го съдите... който и да било.. той си решава какво да прави с тялото си, той ше съжалява - вас какво ви засяга? Миришело на пор - ми носете противогази е? Аз вианги сядам до прозореца и няам проблем с вентилацията.. ползвам дезодорант, който ми помага (айде сеа, без рекламации, няа му кажа името).. а тия, дето повечко се потят - не са виновни хората, че организма им е такъв..

като искате да се променят и да не се потят толкова - станете учени и измислете операция за промяна на ДНК

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    начетох се на капризници

до организъм е дали ше се поти много или не, до организъм е дали ше мирише отвратително или ше се понася... никой не се е родил перфектен като вас, тка че нямате абсолютно, ама абсолютно никакво право да го съдите... който и да било.. той си решава какво да прави с тялото си, той ше съжалява - вас какво ви засяга? Миришело на пор - ми носете противогази е? Аз вианги сядам до прозореца и няам проблем с вентилацията.. ползвам дезодорант, който ми помага (айде сеа, без рекламации, няа му кажа името).. а тия, дето повечко се потят - не са виновни хората, че организма им е такъв..

като искате да се променят и да не се потят толкова - станете учени и измислете операция за промяна на ДНК
    Аз се потя по дефоулт, но се къпя по два пъти на ден и проблем с миризмата нямам. Да нямаш топла вода е малко... несериозно. Вярно, има и такива, но май не са много.
    ...

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Имаме една такава в класа, то даже си личи. Косата й е една мазна, но като гледам, тази година май по-честичко вече спазва хигиена.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    В класа ми няма такива индивиди..
    Обаче вчера забелязах един от по-горните
    класове и миришеше ужасно,когато мина покрай мене..
    Ужас,направо..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    мдам имаме
    цяла седмица с една и съща бяла риза седи..
    ужас просто
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Жорето като каза кисело се сетих, че един път в тролея до мен седна една бабичка копеле и ужасно миришеше на оцет к`во да прайш... оцета е по-евтин от шампоана
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Оф леле имаме един такъв от нашя клас. ХОРА ТОЯ НАПРАВО КЪРТИ МИВКИ ! Поне да се режеше ноктите по често и да се пръсне отвреме навреме. Принципно сме от един квартал и се прибираме заедно от даскало и всеки път като се прибираме му даавам дъвка да не ме отрепе :Д
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Имаме един-двама ... най-лошото е че единия има самочувствие ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си