- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Избелване на зъби с сода и вода,КАК?
ако някой знае нещо,моля споделете
Слагаш сода за хляб в/у четката с паста за зъбии ии тетака .. миеш .. търкаш... месец и половина !!![]()
![]()
Живей един път, но както трябва. Слънцето няма цяла вечност да те радва!. . ♫
амонячна сода ??![]()
Не е ли вредно за венците?Аз съм чувала,че започват да кървят![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Аз със сол го правяСлагам малко на пръстчето и търкам
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от divacheee
вчера като бях на зъболекар ми казаха че с кислородна вода са избелвали също
...
+1 и аз така съм чувала, а тя по принцип содата си е просто вредна, за венците още повече.Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Аз за бала си, така правих със сода за хляб с малко сол и слагах в/у четката за зъби, избеляха определено, но содата изтърква емайла ти и зъбите ти стават по-чуствителни към храната и аз затова спрях. А проблеми с венците нямах.
tfk94, я кажи какво точно ти е казал ... как се ползва ?
от време на време да се мажат с кислородна вода
и то това на майками го каза тъйче незнам повече подробности
...
А това със солта как става?![]()
" Любовта може много, но парите могат всичко! "
МНОГО е вредно, не си струва
Предпочитам жълти, но здрави зъби,
отколкото бели, но свръхчувствителни и постоянно да ми се образуват кариеси![]()
Сода за хляб(сода бикарбонат) се използва.Първоначално написано от mecheeeee
![]()
А това за кислородната вода и преди съм го чувала, обаче продължавам да се изумявам. С нея си промивам скоропробитите уши и от време на време ми дразни, какво остава с нея да си "мажа" зъбите.А ако глътнеш кислородна вода, какво правим?
Иначе содата не е хубаво да се използва всеки ден, че даже и всяка седмица, ама на който му се рискува - да пробва, той си поема риска. Най - хубаво е първо да отделяте малко повече пари за устната си хигиена(качествени четки, пасти и конци за зъби, вода за уста), отколкото евтини пасти и четки за зъби, и бабини трикове за съсипване на зъбите.
най-добре е да вземеш една обикновена четка и паста.най добре е да промениш метода на миене на зъбите.що се отнася за предните зъби най добре е движенията на четката да са въртеливи и нагоре-надолу.казвам го от личен опит!![]()
Животът се измерва не с броя на вдишванията, а с броя на моментите, които спират дъха.